stressvecka

21:09:33 - 2014-04-09 / 0 kommentarer
hejhejhej på er.
det är mycket nu sista veckan innan påsklovet, men ack så skönt det ska bli med lov. äntligen! Just nu är det lite stressigt, håller på att fixa lunchlåda och ska rulla massor med chokladbollar som ska tas med till nationella prov i svenska imorgon. fyra timmar prov ska vi ha och vi får inte ens lunchrast, hur sjukt?! Så jag ska ta med mat och chokladbollar som ska hålla min energi på topp, ska bara vräka i mig det. Det är jag värd denna stressvecka och allmänt tunga vecka. Beställde förresten hem de svarta byxorna tidigare idag, gaaaaahhh vill ha de nu!! Velade mellan storlek S och M, för jag vettetusan vilken storlek eftersom det är olika hela tiden beroende på vad det är för byxa. Hoppas hoppas att S passar, de jag beställde. aja, pösspöss

dagens vill ha

16:40:00 - 2014-04-08 / 2 kommentarer
 

Alltså kan det här äckliga vädret bara lägga av? Jag vill ha riktig vår och värme så man kan börja klä sig lite snyggt, helllååååå liksom. Jobbig dag idag, vaknade upp och var supertrött, ville inte skiljas från min älskade säng (som vanligt), tog mig till skolan och har sett ut som en apa hela dagen, ungefär. Hade 2,5 timmars håltimme då jag skrev klart en text och sen snacka vi om allt möjligt, fick reda på att alla tider för spraytan är bokade innan studenten, skit också. Nu vill jag ha dessa byxor som jag upptäckte i H&M katalogen som låg i brevlådan, så imorgon efter skolan blir det att gå på stan. Det jag ska kolla efter: byxorna, påslakan, känna på linneörngott, leta studentklänning och kolla bh:ar. Jippieeeee.
 
Nu ska jag göra ordning gröt och plugga innan jag drar ut på fotbollsträning i detta äckelväder. wohooooo (känn min ironi flöda)

som att ligga på moln

22:59:01 - 2014-04-06 / 0 kommentarer
 
Vår- och sommarinspiration till den bästa platsen som finns, enligt mig: sängen. Älskar min säng läskigt mycket och är nu sugen på att förnya lite. Ska nog byta snart till mitt enkeltäcke när det blir lite varmare, så vill köpa ett nytt påslakan och ett örngott i linne, vet inte vilken färg bara, gillar den ljusrosa, men samtidigt är vitt ett säkert och fräscht kort. Något av de två påslakansetet blir det iallafall, kombinerat med ett linneörngott. Myyyyyyyys!
 

vill gå klädd såhär just nu

21:13:37 - 2014-04-06 / 0 kommentarer
 

ryan och jake

18:37:55 - 2014-04-05 / 0 kommentarer
bagel och cream cheese

13:56:56 - 2014-04-05 / 0 kommentarer

Gjorde bästa frukosten idag. Sesambagel, lite lättrostad med cream cheese på en halvan och på den andra halvan hade jag prästost, kalkon och gurka. Till det naturellyougurt, hallon och honung. Sååå gott. 

studentklänning är :@

22:44:42 - 2014-04-01 / 1 kommentarer
 
just nu är jag lite nere, pallar inte studenten och allt vad det innebär. jag vill ta studenten osv, men jag orkar inte med alla tankar kring det. typ som studentklänning och skit. varför ska man ha vitt på sig för? pallante, såklart vill jag se perfekt ut men det är inte så himla enkelt. jag vill ha en snygg klänning som är jag, men finns det några? nej, självklart inte. plus jag vill att den ska vara billig. en sak jag har lärt mig är att inte anstränga sig för mycket, köp ingen dyr klänning. gör det bara enkelt, då blir det som snyggast, iallafall för mig. nu har jag iallafall hittat en klänning som jag känner någorlunda hopp över vad gäller både pris och utseende. hittade faktiskt denna med broderier vid halsen på mangos hemsida, så denna ska jag spana in i butik snart.
den övre gillar jag också, men jag har inte rätta kroppen till den, den skulle vara skitfin på en nätt person som inte har något fett under sin hud, det har dock jag så jag skulle se ut som en uppstoppad korv. vill bara somna in och vakna på studentdagen, tiden innan är ingen höjdare. bara massa ångest över skolan och pengar....
 


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin