på södermalm

20:26:29 - 2013-09-29 / 0 kommentarer
Foto: Emma Flygare // Modell: Nicolina
 
Sitter och rensar bilder och kom över dessa porträtt på Nicolina. Gillar dom skarpt i en klassisk tonad svartvit, med adderat brus. Nu ska jag fortsätta städa datorn, sen blir det en tidig kväll med en bok i handen.

efter regn kommer solsken

21:00:10 - 2013-09-27 / 0 kommentarer
 
 
Efter ett jobbigt besked vi fick i skolan på sista lektionen blev dagen lite bättre. Jag och mina fina Emmor gick lite på stan och kollade på Filip och Fredrik som satt och spelade in sin podcast på Dressmann Drottninggatan. Efter det köpte jag nya mjukisar och så satte vi oss inne på coffehouse by george och möööös. Köpte en jättegod varmchoklad för 45 kr som ledde till ett erbjudande som var en gratis muffins till det. Mycket värt. Annars har jag storhandlat med mamma, köpt en ny bok (Elsas värld) och ätit thaimat. Nu ska jag byta till mina nya mjukisar, mysa in mig i sängen, äta vindruvor och läsa hela kvällen. Hoppas ni har det gött.
 

american vintage

17:39:00 - 2013-09-26 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 
Denna mysiga och coola affär finns på Gamla Brogatan 23 i Stockholm. Besök vettja! Om du är intresserad av sådan typ av kläder och vill hitta unika, coola plagg.

I put you high up in the sky

21:13:17 - 2013-09-25 / 0 kommentarer
 
Nu börjar det bli ruggigt kallt ute. Fy asså. Det finns bara en positiv sak med det, det är att man slipper löka sönder i sina kläder haha, för det blir aldrig för varmt om man inte springer såklart, ni förstår vad jag menar. I början på månaden var det ju alltid kallare på morgonen och sen blev det varmare på dagen och då hade man alltid för varma kläder, och då började man löka. På tal om ingenting.... Ikväll blir det en tidig kväll, behöver sömnen, men först ska jag arbeta på en fotouppgift som vi har just nu, redovisning fredag. Vi har fotat våran vardag och så ska vi sätta ihop 30 bilder till ett bildspel. Rätt kul faktiskt...
 
Funderar på att ha en frågestund, det var ju ett tag sedan.. plus det är ganska roligt och intressant också, höhö. Ha det bra! :)

med omsorg och kärlek

16:45:00 - 2013-09-23 / 0 kommentarer
 
Foto: Emma Flygare
 
En kopp med hemgjord varmchoklad och vispad grädde är typ det bästa som finns på hösten. Passade perfekt en dag som denna. Kall måndagsmorgon som började tidigt med matteprov och påväg hem var det fortfarande lite kallt, men blåsigt. Hej september. Jag gör min varma choklad med 0,5 dl grädde, 2 dl mjölk, 1 msk kakao och 0.5 msk socker, värm på spisen och toppa med vispad grädde. Dubbla receptet om du ska dricka ur en kopp storlek extra large.

en höstdag som denna

15:23:00 - 2013-09-22 / 0 kommentarer

cozy autumn
 
 
 
 
 
Idag vill man bara vara inne och mysa, spendera alla timmar i sin säng. Det är otroligt hur mycket man kan älska sin egen säng. Den är ju bäst! Varm, skön och man blir aldrig besviken på den. Just nu är jag så otroligt sugen på en stor kopp med hemgjord varmchoklad med stora klickar av vispad grädde. En outfit som denna ovan skulle inte heller sitta fel. Koftan har jag beställt från hm så snart kommer den på posten. Jag kan inte få nog av mjuka, sköna, stickade plagg på hösten. Älskar det! Nu ska jag fortsätta mysa. Pösspöss

perfect shades

22:44:01 - 2013-09-19 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare / Modell: Emma Lindmark
Omklädningsrum på Urban Outfitters, september -13
 
 
 
 

trip to memory lane

22:48:00 - 2013-09-18 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh Kreta. Underbara Kreta. Det var så bra där, första utlandsresan med vännerna utan päron. God mat och underbart väder, sena kvällar och goda drinkar. Vill tillbaka till sommaren. No worries.
 

the weekend

19:37:00 - 2013-09-15 / 1 kommentarer
 
 
Helgen har varit superbra. I lördags sov jag ut och gick upp för att göra en riktigt fet pannkaksfrukost, efterom det var så längesedan jag åt pannkakor. Det blev ett lass med massa lönnsirap, bacon på toppen och hallon. Bästa kombinationen, pannkakor och bacon, äääälskar. Senare på eftermiddagen tog vi en tripp till Gamla Stan och bara strosade runt, tittade lite på alla duktiga människor som sprang maraton mitt i stan. Vi bestämde oss också för att gå till Moderna museet och kolla in Jean Paul Gaultiers coola kläder. Lördagskvällen ägnade vi åt att se en sjukt läskig film (World war Z) som ledde till att jag inte kunde efteråt. Kul, kul. Nu snart ska jag äta paj till middag bestående av massa ost, skinka, spenat och tomater. Sen är det chillination på hög nivå.
 
Ha det gött.
 

VANS

18:13:02 - 2013-09-13 / 0 kommentarer
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 
Älskar dessa skor. Så sköna och casual.
 
 

bästa på länge

22:04:19 - 2013-09-12 / 1 kommentarer
 
Bästa citatet på länge, så himla sköööööööööön. En sak säger jag bara: fuck healthy. Du äter det du gillar, hur mycket du vill, skit i vad andra tycker, tänker och säger. Det är bara en person du ska lyssna på, det är dig själv.
 

pink leopard vans

21:52:08 - 2013-09-11 / 1 kommentarer
 
Idag fick jag hem ett par nya godingar i en älskad färg. Ett par vans i rosa leopard. Jag älskar dom! Dessa ska jag ha till mina enkla outfits som oftast består av jeans och en stickad tröja, eller linne och cardigan. Casual is nice. 

sol, vind och vatten

20:40:51 - 2013-09-10 / 0 kommentarer
 
 
 
Äntligen har jag fått bilderna från mina engångskameror jag hade med mig när jag och mina vänner var på Kreta, saknar deeeet, sol och bad, god mat, gott att dricka och allt annat. Här har ni ett smakprov. Dagen idag har varit väldigt produktiv, har pluggat massor, framförallt mattematik, stolt tjej. Nu har jag precis ätit middag och snart ska jag ut och övningsköra. Bra dag idag!

all the money in the world

22:00:00 - 2013-09-08 / 3 kommentarer
 
// perfekta tshirts i grått och vitt, är på jakt efter sådana, macbook pro retina 15 tum (!!!) sexigare dator får man leta efter, beauty på insidan och utsidan är bara förordet, denna är ganska långt bort på saker jag kommer köpa i framtiden eftersom jag har en vanlig macbook pro 13 tum höhöh, shampoobalsam och hårinpackning från morrocanoil, snaaaaart så, ett par snygga skor, dessa är påväg hem till moí, lääängtar, ett suuuuuuuuperduper fint påslakan från h&m home, detta är gudomligt underbart, fint, vackert, och alltdäremellan //  välkommen till min vardag, att vilja ha alla saker i världen och alla pengar i världen...

carry your world

19:54:19 - 2013-09-08 / 2 kommentarer
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare // Modell: Emma Lindmark, jageja.blogg.se
 
Fotade dessa bilder på Emma och hennes finfina look och outfit för några dagar sedan. Tänkte köra lite streetstyle då och då när timingen kommer. Själv är jag väldigt nöjd med dessa bilder, ni får gärna ge respons, hihi :)

atlas - coldplay

17:03:00 - 2013-09-07 / 1 kommentarer
 
Äntligen släpper Coldplay en ny låt, deras senaste album Mylo Xlyto var grym och turnén var ännu bättre. Längtar till nästa album. Att låten är soundtracket till nästa Hunger Games filmen är ju bara ett plus i kanten.

18årsfirande

00:34:59 - 2013-09-07 / 1 kommentarer
 
Hej, hej och hej. Är nyss hemkommen från 18årsfirande hos en fin vän, Nicolina. Där bjöds det på massa gott, blandannat hemgjord pizza, som var i övrigt hur god som helst, blev vegetariskt vilket är tummen upp, det är faktiskt gott det också. Imorgon, eller idag, är det match som gäller, men först ska jag få lite sömn. Det bästa är att få lägga sig i sin älskade säng på fredagskvällen efter ytterligare en skolvecka. Natti!
 

bohem sweater

10:24:16 - 2013-09-06 / 0 kommentarer
 
 
 
Köpte denna fina tröja inne på h&m igår. En lite annorlunda sweater enligt mig, den är benvit och supermjuk och skön. Me like. Betalade 159 kr med 20% rabatt så det var värt varenda öre, annars skulle den kosta 199 kr så det var inte så farligt heller, men rabatter är alltid bonus, höhö. Iallafall, denna kommer användas flitigt i höst/vinter.
 

islatte och kanelbulle

19:09:49 - 2013-09-05 / 0 kommentarer
 
 
Foto: Emma Flygare
 
Denna dag har spenderats med sex timmar på stan. Vi slutade tidigt i skolan, efter det åt vi lunch och gick långa svängar på stan för att kolla på massvis med fina kläder som finns. Jag blir så olycklig av allt fint som hänger på galgarna, vill ha alla pengar i världen bara. Det har fikats en sjukt god islatte inne på espresso house. Jag dricker inte varmt kaffe, tycker det smakar ruttet, men islatte och sånt är mumma. Nu ska jag gå igenom en massa bilder som jag tog idag, mycket bra material, ska jag säga ;)
 

söndag

20:32:25 - 2013-09-01 / 0 kommentarer
 
 
Det har varit en bra helg. Jag har umgåtts med vänner, fikat och ätit gott med mamma, varit ute i naturen och andats frisk luft, samt pluggat lite matte. Only good stuff. Nu blir det söndagssysslor. Ha en bra kväll!


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin