in dublin, be right back

17:57:58 - 2012-10-28 / 1 kommentarer
 
Skriver hejdå inlägget redan nu eftersom nu ikväll har jag lite att stå i och imorgon bitti kommer jag inte orka / hinna blogga. Imorgon åker jag till efterlängtade Arlanda och stiger ombord på ett plan mot Dublin och Irland. Där ska det ätas massor med gott, strosas runt på dublins gator, fotas TONVIS, ses på landskap och shoppas lite.
 
Ni får ha ett bra lov. Jag kommer hem på fredag med en del i bagaget hoppas jag. Ha det bäst nu.

killer brunch

12:25:00 - 2012-10-28 / 3 kommentarer

 
 
foto: jag
 
Frukost. Tog ca en timme att fixa. Det var mycket som skulle göras inför min killer brunch. Göra pannkakssmet. Steka pannkakor. Steka bacon. Steka ett ägg till pappa. Steka äggröra. Göra hemgjord varmchoklad. Vispa grädde. Tina hallon. Lyckat blev det iallafall.
 
Nu ska jag städa och gå en promenad, det behövs efter den här matkoman. Ha en bra lördag söndag!

peace and love

09:45:00 - 2012-10-28 / 0 kommentarer
foto: jag ,  modell: emma lindmark, www.jageja.blogg.se
 
Hej mina kära läsare. Vilka ni nu är. Har inte haft så stor lust att blogga, ja, ni vet hur det är. Och nu har vi ju höstloooov också, så jäkla skönt det ska bli. Imorgon tar jag mitt pick och pack för att åka till Dublin i några dagar. Ska bli kul eftersom jag inte varit där nångång. Tar självklart med kameran för där ska det fotas en massa. Är så tagg på det. Så idag ska jag städa, packa och plugga om jag orkar med det, hehe. Känns inte så nödvändigt att plugga när det är ca 1 vecka kvar till ett miniprov, är ju så van att plugga dagarna innan bara.
 
Nu håller jag på att backa upp alla mina filer på datorn och rensa, för den har problem så pappa ska åka in med den när jag är borta så får vi se om problemet kan lösa sig. Får damp, älskar ju min macbook pro. Aja. Nu ska jag rensa och sen blir det pannkaksbrunch med ägg och bacon. Yuuuuuummmy!

några höstporträtt

22:09:29 - 2012-10-25 / 2 kommentarer

 
foto: jag -  modell: emma ahlin (www.emmaahlin.blogg.se)
 
Några färgglada höstporträtt för att liva upp stämningen här lite. Idag föll den första snön över stockholm. Så himla heeeeemskt. Det är inte ens november och vad är det här? Vad vill Gud egentligen? Får ta ett rejält snack med honom. Nu är stressveckorna över i skolan men det kommer nya och självklart har man fått grejer att plugga till, till veckan efter lovet. Aja, men nu ska det njutas och på måndag kommer jag befinna mig i ett annat land. Så himla skööönt det ska bli.
 
I helgen ska jag packa, tvätta kläder, städa rummet, plugga och framförallt sova ut. Ha det gött!

last summer

17:10:11 - 2012-10-23 / 1 kommentarer
 
 
 
 
foto: jag
 
Sitter i skolan och pluggar spanska med felicia. Ja, vi vet hur mycket klockan är. Tyvärr. Vill bara att den här veckan ska ta slut och att höstlovet ska börja. Så jag kan sticka till Dublin. Ja. Ni läste rätt. Jag ska till Dublin på höstlovet!!!!!  Äntligen åker jag utomlands. Som jag har längtat. Hur många gånger har jag tänkt hatiskt mot det här skitlandet liksom?  Nu ska vi fortsätta här. Håll ut people!

söndag

21:42:45 - 2012-10-21 / 4 kommentarer
 
Söndag. Har vaknat upp. Ätit. Pluggat. Degat i favort platsen. Mycket framför datorn. Kollat på One tree hill. Nu är det en vecka kvar innan ledigheten. Längtar. Som. Fan. Hej

another life

23:25:14 - 2012-10-20 / 2 kommentarer
Dagens bild från tumblr.
Så jävla klockren. Sittandes med en macbook i knät framför en fullproppad kyl. Drömmer....
 

önskerubrik?

13:25:35 - 2012-10-20 / 3 kommentarer
 
Tänkte testa det här med önskerubrik som alla bloggar gör nu för tiden. Ni skriver en rubrik så skriver jag ett inlägg om det. Kommer tolka lite hur jag vill, det beror på vad ni önskar. Inte för svårt bara, hehe. Nej, men kör på så ska jag se vad jag kan göra. Tror det kan vara lite skoj,  har inte gjort det förr men äsch vi testar och ser.
 
Förövrigt går tiden långsamt, klockan tolv kom jag hem från att ha klippt av mitt hår till en kortare frisyr. Ska bara flytta min stora feta rumpa ur fåtöljen och börja färga det. Men det får bli lite senare, måste bara lägga mig i sängen först och kanske slumra till lite... hoppas ni har en bra lördag!

one of the better

18:23:08 - 2012-10-19 / 2 kommentarer

 
 
 
Och så äntligen var det freeeeeeeeedag. Fyfan vad skönt säger jag bara. I helgen ska jag verkligen sova ut och bara göra roliga saker. Dock måste jag plugga också för nästa vecka är det mycket i skolan. Bara en vecka kvar till höstlovet!!!!  Aja, idag har jag varit ledig, så jävla skönt. Jag sov till kvart i elva utan att ställa klockan sen var det att åka in till skolan och hänga i fotostudion sen fixa lite saker. Kom hem för cirka en timme sen.
 
Ikväll är det bara chillination som gäller, ska äta god thai mat, yaaaaaaaaaaammmmmi och förhoppningsvis kommer mami hem med ben & jerry, hoppas hoppas. Plus att jag ska färga mitt hår kolsvart för att sen klippa håret kort imorgon. Ska fräscha upp det, makeover på gång. Tog tummen ur röven och bestämde allt idag. Ska bli så kul och jag ser fram emot det så mycket.  hoppas ni får en bäst helg!

colours of october

21:11:49 - 2012-10-17 / 5 kommentarer
 
 
Mycket nu. Redovisning väntar och den har jag höga förväntningar på. Sitter just nu i favorit fåtöljen och dricker min hallonsmoothie ur en stor lattekopp. Gjorde en rejäl omgång nu såhär efter träning. Hade förberett med allt, macbooken, smoothie, nagellack framför teven och grey's anatomy, sen visade det sig att det inte var något avsnitt idag. Jag som hade taggat så mycket. Aja nu kan jag finslipa lite på min design och vänta på lite snabbmatskäk, hehe, ni kan inte ana hur tjock och matglad jag är.
 
ha en fin kväll! och håll ut, höstlovet är snart här... längtar som bara den eftersom jag ser fram emot en sak så himla mycket :)

hippie gurl

20:56:00 - 2012-10-16 / 3 kommentarer
 
foto: emma flygare ( jag )
 
Dessa bilder tog jag i söndags då jag och emma hade hippiefotograferingen. Den var till för ett skolarbete jag håller på med nu. Allt ska vara inlämnat och klart imorgon så jag har lite att stå i.  Är sjukt nöjd med bilderna. Från den här fotograferingen finns några av mina bästa bilder, helt övertygad av det. Svartvitt är mina ''signature'' photos, måste jag säga.
 
Idag har jag varit ledig från skolan, eller vi behövde inte gå på dagens enda lektion för vi ska ändå bara arbeta fritt innan inlämningen. Det har varit såååå skönt att vara ledig. Jag har gjort allt jag inte borde göra. Har bara suttit i min fåtölj framför datorn och glott på one tree hill. Åh vad jag älskar det. Nu funderar jag på om jag ska göra varm choklad eller inte. ha det!

när oktober är i full gång

17:04:00 - 2012-10-14 / 0 kommentarer
 
 
 
Kom hem för två timmar sedan och skulle ut och fota på direkten. Vi har en uppgift i skolan, jag har bestämt att jag ska designa ett omslag för en LP skiva, digitalt. Så jag var ute med Emma och fotade, det kalla oktoberregnet forsade sedan ner över oss när vi nästan var klara så då var det bara att ta de sista bilderna och komma hem snabbt. Använde reflexskärmen som skydd, haha, den är bra att ha.
 
Nu är jag hemma, sitter i mitt mörka, mysiga rum medans där ute sker en annan värld. En tråkig, grå, höstvärld som jag inte är ett fan av. Älskar att vara inomhus när vädret är bara äckligt och pissigt. När jag kom hem gjorde jag varmchoklad, det är en killer varje gång. Gjorde en halv liter och hällde över det i våra stora vita lattekoppar. Loooove it. Nej, nu ska jag titta igenom bilderna. Har inte bestämt om jag ska visa de innan eller efter jag har lämnat in uppgiften?
 
Förresten, har nu läst ut 50 shades of grey så ni kanske får en het, sexig recension senare ikväll, vem vet ;)  ni får ha en bra söndagskväll iallafall! Min kommer bestå av bildredigering, plugg och the sims. hörs.

en bättre kväll

21:04:41 - 2012-10-13 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
Har ätit en supergod middag med familjen, tände en massa ljus också och spelade dataspel innan middagsdags. Nu ska jag bara ta det lugnt, läsa ur min bok. Är trött för att inte ha gjort så mycket idag. Imorgon åker vi hem och så ska jag fota till en uppgift i skolan också. Tror det kan bli riktigt bra faktiskt. Bilderna ovan är från middagen och avslutningen igår.
 
Vi gav vår tränare världens coolaste pokal, gubben med bira och käppen i handen som spelar fotboll, så jävla skön och fin haha. Samt ett presentkort fick han på akademibokhandeln som ett lycka till med studierna. hoppas ni haft en bra dag!

skogens guld

15:31:05 - 2012-10-13 / 2 kommentarer
 
 
heej! hoppas ni har en lugn och fin lördag. Jag är som sagt ute på landet, mitt i skogen nånstans i sverige för er. Idag gick jag och syrran i skogen med hunden våran för att leta efter svamp. Efter 20 min gick vi tillbaka till huset med en liten kantarell i hinken. Bestämde oss för att gå mer och sen så fyllde vi hela hinken full med höstkantareller. Skogens guld. Har också lärt mig bilens alla funktioner idag så snart ska jag sitta där bakom ratten och trycka på gasen.
 
Nu ska jag läsa lite, spela the sims och börja med plugget. Vill göra de här två kommande veckorna så minst påfrestande som möjligt. Kommer bli tufft. Vi hörs!

osynlig i mörkret

22:35:29 - 2012-10-12 / 1 kommentarer
 
 
hej alla fina människor.
sitter nu på ett lugnt och stillsamt SJ tåg mitt ute i den kolsvarta natten. Brukar ju vara kul att sitta vid fönstret men nu ser man ju ändå inget. Ska sitta och kolla igenom lite bilder från kvällens festligheter med laget. Det var en jättetrevlig lagavslutning och vi hade roligt som vanligt. Längtar tills jag kommer fram och får sova, ska sova lääänge imorgon.
 
Tänkte läsa ut min bok som jag håller på med nu i helgen också, jag läser 50 shades of grey, på svenska. Haha, om ni vill kan jag skriva en recension? Om ni tvekar om att läsa den eller inte. Den är...... annorlunda, ja. hoppas ni får en trevlig fredag!

ett stenkast ifrån

15:14:38 - 2012-10-12 / 0 kommentarer
 
 
 
Sitter i skolan och förbereder presenten till kvällens lagmiddag och avslutning. Ska äta på kinastället i kära spånga. Har varit här i övertid för att få till en bild, allt för laget alltså. Vi sitter och snackar lite skit, jag och klassisarna. Snart ska vi bege oss hem, då ska jag packa lite, byta om, vila och sen är det dags för avslutningen. Tar som sagt tåget på kvällen ut till the country side.

Har gjort en inspirationboard idag till min LP skiva omslag jag ska designa. Nu är det mycket i skolan, de två senaste veckorna kommer bli påfrestande och jobbiga. Längtar verkligen till höstlovet, vill soooova ut. Men nu ska vi snart lämna skolbyggnaden. Ha det bra.

22:26 / won't you let me know

22:27:00 - 2012-10-11 / 0 kommentarer
 
 
 
Sitter vid min favoritplats i min fåtölj framför datorn och lyssnar på coooooldplay. Pratar med laget om våran avslutning vi ska ha imorgon. Kommer bli mycket glädje, känslor och sorg. Vår tränare ska sluta nämligen så vi har köpt presenter till han och så ska vi äta middag hela laget. Ska bli jättetrevligt. Så vi håller på att skriva och planera. 
 
Efter avslutningen imorgon tar jag ett tåg på kvällen/natten ut till landet, där ska jag bo i mina mjukiskläder, äta massa gott, plugga, fota och bara va. Nej men nu måste jag läsa alla meddelanden, de spammar som fan här asså. Vi hörs imorgon! Freeeeedag :)

en dag i oktober

16:28:10 - 2012-10-10 / 0 kommentarer
 
 
bilder från min instagram @emmaflygare

Sitter vid min belysta macbook och har gjort det ett tag den här eftermiddagen. Kom hem vid två-tiden, gjorde mat och såg lite smått på en film. Äntligen är en av de värsta plugghysterierna över, så himla skönt, säger jag bara. Senaste dagarna har varit påfrestande och tunga mest. Nu har lasten lättat lite. Thank God.
 
Igår gjorde vi lite ärenden i stan och gick en himla massa i denna äckliga höstkyla, fyfan vad hemskt det var. Händerna var så kalla så det gjorde ont när man rörde på fingrarna, kunde knappt hålla på med mobilen. Usch. Höstens vackra dagar är över känns det som, nu kommer den mörka perioden, den gråa och tråkiga månaden. Tycker dock det är fint med löven som lyser upp det hela lite smått.
 
I helgen blir det avslutning med fotbollslaget, lite skojs sådär sen tar jag eventuellt tåget ut till landet för att koppla av, sitta vid datorn, fota, plugga spanska och bara va. Ska bli skönt, det är lockande också.. Nu ska jag vila och sen åka iväg till fotbollsträningen i kylan. Ha det bra!

maybe we were meant to be

22:11:08 - 2012-10-09 / 0 kommentarer
 
 
 
Älskar den här låten och typ av musik. Ren. Ärlig. Och så sann.
The Fighter, The Fray  <3

don't forget to fall in love with yourself first - carrie bradshaw

22:08:10 - 2012-10-06 / 3 kommentarer

monkijacka 300 kr

17:01:00 - 2012-10-06 / 1 kommentarer
direktlänk till jackan på monkis hemsida

Säljer denna snygga monkijacka som är från denna höstens kollektion. Jackan är i 100% bomull, den är inte fodrad, och den har inge blixtlås utan man knäpper den. Har knappt använt den så den är i mycket bra skick. Säljer den pga att jag inte längre vill ha den, har många andra jackor jag använder och sparar till en kamera.
 
Helst vill jag träffas vid köp, men kan skicka den också om du inte bor i stockholm. Köparen betalar frakten. Säljer den för 300 kr exkl. frakt. Maila mig vid intresse. [email protected]

you never stand alone

17:08:01 - 2012-10-05 / 3 kommentarer
 
Äntligen sitter jag i min fåtölj med teddyfilten vid datorn i mina mysiga fina pyjamasbyxor och min lite slitna röda hoodtröja. Suktar efter den stora koppnudeln jag köpte idag inne på en asiatisk affär. Ikväll ska jag bara äta gott, kladdkaka med vispgrädde och hallon. Bara chilla, plugga, läsa, se på film. Det här har jag längtat efter. Många gillar inte att vara ensamma, men jag njuter av det och är gärna ensam med alla mina gottigheter och min macbook. Livet är bra på fredagar.

welcome to my life

12:07:54 - 2012-10-05 / 0 kommentarer
 
En film jag gjorde i mediaproduktionen förra terminen. Bara för att dela med mig lite sådäraaaa. Bilder och coldplay såklart.

5 oct. ffffffffffriday

08:58:00 - 2012-10-05 / 0 kommentarer
 
Kul att komma till skolan tidigare än vad man behövde.... Var så sjukt jävla trött imorse så det inte är sant. Ni anar inte hur mycket jag kommer sova i helgen. Ska bli så skönt. Ska göra så lite som möjligt och sova tills jag hamnar i koma. Fredag idag då, det är så najs. Ska äta sova, äta sova.

the quiet sound

20:30:00 - 2012-10-04 / 0 kommentarer

 
underbara vänner och kalasfika för några fredagar sedan
 
hejhej på er.
Den nya månaden är igång och jag har fått lite ny inspiration. Har sålt några ägodelar så nu börjar det eviga sparandet till en ny kamera. Vilken vet jag inte ännu, men jag lovar att det kommer bli en goding. Inspirationen, är på topp som sagt, nu om kvällarna sitter jag i fåtöljen med datorn och pumpar ur nya låtar ur högtalarna. Nya låtar ger så otroligt mycket, stilen har ändrats lite, men den är fortfarande fabulous.
 
Det som fattas nu är bara en stor, fet tavla som jag vill hänga upp på väggen så varje gång jag sitter vid datorn i fåtöljen och tittar upp så ska jag se något helt underbart. Kanske en stor fet bild på new york? Drömmar.... Nu ska jag ta en liten prommis, sen tvätta håret, lyssna på lite mer musik, plugga (om jag orkar) och sova. Längtar till helgen, ni anar inte hur mycket jag ska sova då.
 
hoppas ni mår bra.

oktoberinspiration

22:25:00 - 2012-10-02 / 2 kommentarer


weheartit
 
Vi har gått in i oktober. Hösten har redan naglat sig in under huden och det kliar oerhört mycket. Största delen av hösten är så sjukt tråkig och vädret är bara att slänga i väggen. Vädret påverkar humöret och inställningen till mycket. Man orkar inte plugga lika mycket, fast det gör man aldrig, och det här året skulle jag ju verkligen satsa och ta tummen ur röven. Hur har det gått då? Inte som jag förväntat mig.
 
Just nu mår jag väldigt bra. Sitter med macbooken i knät, åh min älskade bebis. Har gjort lite nytt i rummet, ett litet ''working space'' eftersom snart säljer jag några av mina ägodelar och ska göra rum för nytt. Planerar att fixa en stor jävla killer fotovägg framför mitt working space. Kommer bli supppppppeeeerb perfekt. Bättre än erat skit. Vad ska man säga? Livet är bra och just nu älskar jag mitt rum. Det är så jag.


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin