changeling

23:04:57 - 2012-07-31 / 0 kommentarer
 
Några nyckelord inför det kommande året. Inför hösten och tvåan i gymnasiet. 
 
Klä mig skitsnyggt. Skinnjacka. Converse. Jeans. Tröjor. Doc Martens. Svart. Spela fotboll. Vinna någon. Plugga röven av mig & få bra betyg. Träna. Förändra. Utvecklas. Älska. Hata. Lära känna fler personer. Våga mer. Ta mer plats. Vara någon. Greatness. Vilja. Och njuta av livet.

monkiworld

16:13:59 - 2012-07-31 / 4 kommentarer
1. Tröja från Monki,   2. T-shirt från H&M,  3. Boken Eld
 

Idag blev det en liten snabb tripp till stan. Nu har jag bytt mitt photoshop också så det är toppen. Köpte lite nya saker till nya skol- och höstgarderoben. Älskar verkligen tröjan från Monki, har ju en likadan fast den blåa också,  kanske köper den röda lagom till julen? haha, vi får se. De är så skööööna också, gillar att de är i bomull och inte i något stickigt tyg, det gillar jag ej. 
 
Boken är fortsättningen på Cirkeln som jag läste ut nyss så jag ska börja läsa nu. Ikväll blir det bara chill, det går en massa bra program ikväll och inpå natten så det ska ses. Ha det gött.

dreaming it

20:45:38 - 2012-07-30 / 0 kommentarer
 
Rostbröd. Oboy. Ost. Skinka. Hallon. Yugurt. Flingor. Fina skålar & koppar. Nutella. Blåbär. Våfflor. Jordgubbar. Grädde. Färska grönsaker. Äppeljuice. 
 
Frukosten dag två som vi fixade fram. Är så sjukt nöjd med alla bilder från Storsjöyran och Östersund. Vi bodde i Emmas farmors lägenhet som låg jättefint på en ö lite högre upp så man såg utsikten mot stan och vattnet. Supermysigt. Hela lägenheten och miljön och fotoljuset bara skrek vintage så jag har en liten sådan slags redigering på alla bilder. Tyckte det passade perfekt. 
 
Nu ska jag äta kvaaaaarg = hallonkesella = såååååå gott!  Och se på This means war med mami. Ha det gött.  Vore kul med lite kommentarer så jag vet att det är någon som verkligen läser min töntiga blogg, haha lol... orkar inteeeeeee  ;)

you're my lullaby

13:36:35 - 2012-07-30 / 1 kommentarer
 
hej hallå. Fick tråkigt och har bestämt mig nu att göra om bloggen lite. Ännu mer snyggare och stilrenare, medan jag lyssnar på favoritmusiken och njuter av att sitta vid min macbook. Älskar mitt liv för varje dag som går. Haters gonna hate,  vem bryr sig egentligen? So long.
 
Njut av sommaren

FÖRSTA DAGEN / ÖSTERSUND

11:46:52 - 2012-07-29 / 4 kommentarer
 
hejsan på er! Nu har ni första bildbomben från dag ett i Östersund och Storsjöyran. Tågresan var så sjuuuuuukt varm och svettig, haha, inte min typ av miljö om man säger så, men det funkade. Donkenfrukost också så det var ju tjoooockt najs. Första dagens tillägnades åt att kolla runt i stan, leta upp de olika scenerna, äta middag (keeeeeebaaaab) ,  och bara ta det lugnt. Jag har fotat en MASSA så bilder finns det gott om, kan jag garantera. 
 
Vi kom hem igår vid midnatt, har sovit ut nu också så nu är jag pigg och alert. Ha det bra!

lät du henne komma nämre, var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

00:54:08 - 2012-07-27 / 0 kommentarer
hej på er! Ville bara säga att vi har det jättebra här i Östersund. Imorgon är det konserter hela kvällen och en bit in på natten. Laleh och Melissa Horn är höjdpunkterna. Nu ska vi snart sova. Vi har bara tagit det lugnt, ätit massa med gott, gått runt i stan, provat Jeffrey Campbell skor och myst vid vattnet. Det finns tonvis med foton som jag vill visa er, men dock går det inte förrän jag kommit hem.

Vet att jag skulle visa er dag för dag här, men det är krångel med att ladda upp bilder. Nu ska jag läsa, godnatt!

god gave me style, god gave me grace, god put a smile upon my face. when you work it, i am worse than you.

20:27:38 - 2012-07-24 / 3 kommentarer
tröja - monki 
 
Hejhej hallå. Bloggar från min nya Macbook Pro, jag älskar den. MAC är så mycket bättre, looooove it. Det är inte bara produkten utan känslan och allt annat. Nu är jag fattig och tjurig. Inga pengar, förlorat 999 kronor, kul kul. Imorgon bär det av till Östersund med Emma och Emma, mina fina vänner. Vi ska gå på festivalen Storsjöyran och se artister som Laleh och Melissa Horn. Kommer bli naaaaaaajs. Jag kommer ta med datorn dit och kamera, plus att vi ska ha tillgång till internet. Jag tänkte lägga upp bilder här i bloggen varje dag så ni kan få följa oss när vi är där. Kul va?
 
Vi ses!

last man standing

22:26:38 - 2012-07-22 / 0 kommentarer
 
Nu är jag tillbaka från Göteborg! Har som sagt varit på Gothia Cup en vecka, kom hem igårkväll direkt till landet så har inte riktigt kommit ''hem'' än. Imorgon ska vi hem däremot, till Stockholm. Har saknat den underbara staden, göteborg var najs men inte lika bra som huvudstaden. Har haft det kanon i göteborg, dock åkte vi ut efter första matchen i Aslutspelet, men vi ska va nöjda tycker jag. Jag och Emmorna följde med 96orna dit så det var kul. Var på Liseberg varje dag och vann en stor marabou, första gången på liseberg också var det för mig!  Så kuuuul. Har shoppat lite kläder också och bara chillat. 
 
Idag åkte jag till Västerås för att spendera min första riktiga lön, den jag fick från sommarjobbet. 7515 kronor från kommunen får vi 95:or och allt det la jag på en ny dator. MACBOOK PRO ÄR NU MIN MIN MIN! Mitt bästa köp, typ?  Äääälskar den, ska fixa den mer när jag kommer hem och har bra internet. Nu ser jag på mamma mia, så underbar film.
 
Hoppas ni haft det bra!

if i were you i would fight until the end of time, be a warrior

11:27:19 - 2012-07-15 / 1 kommentarer

Nu åker jag iväg till göteborg för att spela gothia cup. Kommer vara borta i en hel vecka. Ska bli sjukt kul, har aldrig varit i göteborg förut så det ska bli spännande. Allt är packat och klart och nu ska jag bara äta lunch och fixa lite ny musik (om jag hinner) Så ni får ha det så bra så hörs vi om en vecka. 

Soooo long.

i came along, i wrote a song for you and all the things you do

16:32:45 - 2012-07-13 / 0 kommentarer
 
Hej på er alla! Nu börjar det närma sig gothia cup. På söndag åker vi iväg till göteborg, ska bli superkul. Idag har jag ägnat dagen åt att sova ut ordentligt, packa och tvätta en massa. Förresten idag kom min lön, en vecka efter bara!! Så himla glad så nu är jag mycket rikare hehe, kan dock inte hämta ut den förrän jag är hemma från göteborg igen. Så det blir att köpa en macbook i början på augusti. Lääängtar ihjäl mig haha.

Vad mer har jag gjort de senaste dagarna? Inte så mycket faktiskt, spelat fotboll, tagit en cykeltur och köpt engångskameror till sommarens höjdpunkter. Ikväll ska ja träffa mina klasskompisar, det blir middag och mys. Ha det gött!

you used your heart as a weapon and it hurts like heaven

00:28:22 - 2012-07-11 / 1 kommentarer
två bilder från skolavslutningen
 
Hejhej människor!  Idag har jag varit och fixat min mobil eftersom skärmen sprack så det gick smidigt och bra. Gick på 625 kr inkl. moms. Trodde det skulle gå på 500 kr, men nej, det var tydligen ingen moms inräknad där, aja. Priset är okej iallafall. Idag har det varit en shoppingdag, fast inte så mycket har blivit köpt. Behövde bara lite saker till gothia cup som vi åker till på söndag. Som en hög luftmadrass att sova på, tänker inte sova på en vanlig i en hel vecka, vill inte dö än, tyvärr, haha. 
 
Kom hem för ett tag sedan från Emma. Vi tittade på tv en massa, åt vaniljglass med varma hallon så blev det såsigt och gott. Vi fjantade oss en massa som vi brukar göra, haha så himla barnsliga ibland.  LOL. Men nu ska jag sova och läsa lite. Imorgon blir det en tripp till barkarby och ikea med Emma och hennes padre. På kvällen vankas det match,  ha det gött.

come on, oh my star is fading

22:21:44 - 2012-07-09 / 1 kommentarer
bilder från idag
 
hejsan på er alla vackra människor! 
Idag har det varit min första riktiga lediga dag på sommarlovet, jag har ju som sagt jobbat i tre veckor. Idag har jag varit och legat på stranden och badat med mina fina vänner. Sen har jag tränat fotboll som jag inte gjort på ett tag eftersom jag varit sjuk, sjukt jobbig träning och man lökade sööööönder efteråt eftersom det är så varmt. Gjorde en bajsgod middag som avslutning och drack mjölk till, nu ska det ätas nyttigt. Har bunkrat upp kylen med ägg, kyckling, fisk och lite annat. Nu jävlar asså! 
 
Nej nu måste jag in i duschen, (hehe har inte duschat än) och sen får vi se om det blir kvällspromenad eller chill. ha det så bra! 

SUMMERLOVIN'

17:42:17 - 2012-07-06 / 0 kommentarer
 
Idag har det verkligen varit en upp och ner dag. Jag cyklade till jobbet och lite mer än halvvägs slirade jag med cykeln på en grusväg och ramlade. Fick stora skrubbsår så det var bara att åka hem igen och tvätta rent och byta kläder. Fick gå runt med ett stort plåster som täckte halva smalbenet, KUL. Som grädde på moset så gick shortsfickan sönder när jag ramlade så iphone ramlade ut och skärmen spräcktes såklart. KUL! FML, säger jag bara. Och nu den här månaden har jag fullt upp och ska åka till göteborg, sen senare till östersund så vettefan när jag ska fixa en ny skärm.
 
Nu väntar jag på mammsen, vi ska åka ut till landet så nu kommer det vara mitt ''hem'' i sommar när jag inte tränar eller är nån annastans på sommarens ''aktiviteter''.  Vi ska förbi Erikslund shopping så jag ska lämna tillbaka en tröja på h&M sen handla massa mums. 
 
Ha en bra helg!

major minus

15:50:42 - 2012-07-04 / 0 kommentarer
 
Dagens outfirre idag då. Vi har inte haft varmare än såhär känns det som hittills? Idag är det riktigt varmt alltså, vill typ bara slita av mig kläderna och ligga och sola på landet. Idag har jag jobbat, men kunde ändå klä mig så lätt som möjligt, haha, who cares vad andra tycker och tänker, inte jag iallafall. Fick bli ett nytt linne med öppen rygg som jag fick igår av mina fina vänner, till det mina shorts från topshop som jag har nitat själv och converse. Lökade sönder iallafall. Nej, nu ska jag ta något att äta och bota min huvudvärk. 
 
So long..

lonely love

23:30:54 - 2012-07-03 / 0 kommentarer
 
Åhhh! Jag blir så trött på min förkylning / pollenallergi. Det har varit såhär förjävligt i snart två veckor. Näsan bara rinner, huvudet dunkar (från och till) och allt är bara piss. Livet går iallafall bra osv. Nu är det som sagt sista jobbveckan och jag längtar tills det är över på fredag, höhö, vill sooooooooooova.

Idag har jag jobbat som sagt, kom hem och mådde sisådär så tog en tupplur, mådde typ ännu sämre, drack en massa vätskeersättning och knarkade alvedon. Sen var jag pigg och alert för middag med fina vänner. Det var tänkt att vi skulle äta på O'Learys, var så taggad på bbq ribs, MEN NEJ. Det är 20 - årsgräns, så O'Learys kan kyssa min rumpa. Så vi åt på ett annat ställe (blev bbq ribs iallafall, men inte olearys!!) och sen satte oss på en äng i orten där vi bor, åt oreo glass, lyssna på musik och hade massa myyyyyyys.

Nu är det sleeeeepy time,

seventeen

23:43:07 - 2012-07-02 / 0 kommentarer
jag
 
Idag fyller jag alltså år. Eller dagen är ju slut om tjugo minuter, men whatever. Det har känts overkligt, inte som en födelsedag precis, kanske för att jag inte gjort nåt speciellt idag? jag har jobbat och tränat och nu måste jag sova. Men imorgon blir det middag med fina vänner på O'Learys,  äntligen ska vi äta där, höhöhöhö. 
 
Hoppas ni har en bra sommar! So long. 

the ring

20:42:36 - 2012-07-01 / 1 kommentarer
 
Nu har vi haft mitt födelsedagsfirande här och jag är så himla mätt. Är typ gravid eller nåt, loooooooovar, haha nejdå. Det blev thaimat, vi köpte sex rätter och hade en liten buffé ,  friterat, nudlar och sushi, mina favoriter såklrt. Åh vad jag älskar asiatisk mat, det är det bästa som finns! Jag fick två nya fina ringar från guldfynd by kenza. Jättefina, det är mina presenter och så fick jag en ny säng tidigare i veckan. Loooooooooooove it. Mitt liv är så jävla perfekt. 
 
Nu ska jag iväg till mina vänner och se på fotboll och kirra festival senare i sommar. Puuuuussssiiii

SALE

17:20:23 - 2012-07-01 / 1 kommentarer
 
Idag har jag varit i stan en liten stund och gjort lite ärenden. Köpte en ny tröja från h&M på rean, inte ofta jag köper kläder på rean för det brukar bara vara skit. Men en sak var värt besväret. Köpte hem två liter jordgubbar också (yaaaaaaam) ,  som jag har sköljt jävligt noga och noppat de också. Ikväll ska jag ha födelsedagsmiddag med min familj, jag fyller sjutton år imorgon, men vi kör middagen idag ist, bättre planerat osv, eftersom jag jobbar och tränar imorgon. Sen blir det O'learys med mina fina vänner på tisdag, så jääääävla tagg. 
 
Thaimat från bästa stället står på menyn, efterätt är hemmagjord pannacotta med färska svenska jordgubbar, sen blir det fotbolls em på tv och kanske beställa tåg och festivalibiljetter. We'll seeee ,   livet är så jävla bra och jag har inte varit lyckligare. Jag har allt jag vill ha! Det är en sak att kunna säga det och mena det! Loooooove life.  Love you.

real summerlife

02:09:02 - 2012-07-01 / 0 kommentarer
Hej fina människor. Mycket som händer och det finns ingen tid åt bloggandet, tyvärr. Det är sommar och man vill njuta av det. Nu är det sista jobbveckan kvar sen är jag fri på riktigt. Fyfan vad jag längtar ihjäl mig typ! Haha. De här två veckorna som jag jobbat har gått väldigt fort, men det är bra det. Ska ju köpa en mac för min lön, så det är nice, det är nice. Idag har jag och några fina vänner haft en sommarpicknik med pizza, jordgubbar, frödinge kladdkaka, vanilj kesella och massa läsk. Myyyyys, det måste göras om igen säger jag bara! Pickniken avslutades med en dusch av spöregn så det blev en riktig sommarkänsla där, som man ser i filmer, eller nåt....
 
Nu ska jag lyssna på musik och drömma klart, sen sova. Godnattt
juste, blev lite shopping idag på urban outfitters, men tror jag ska lämna tillbaka den blommiga, känns inge bra nu i efterhand hehe, och billig var den inte, nej.... bajs också


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin