PETITE FRANCE

00:46:46 - 2016-08-08 / 1 kommentarer
 
Petite France ligger på John Ericssonsgata 6, en lugn gata invid Norr Mälarstrand. Jättemysigt bageri som öppnar klockan nio på helger, fanns stora bord med soffor och dynor utanför där man kunde slå sig ner, det gillade jag! Åt en saftig bulle med choklad på och vaniljkräm inuti, den var väldigt god! Frukostmackan var helt okej, inget wow, den var bra. Juicen var färskpressad och söt, som det ska vara!
 
Här skulle jag ta med frukost på morgonen och sedan sätta sig vid vattnet i Norr Mälarstrand, eller i Rålis. Minus var att uteserveringen låg i skuggan, och där var det ganska svalt imorse. Nästa gång ska jag testa deras bakverk, vilket såg stört goda ut! Detta ställe har även vunnit pris..

reload superfood bar

11:34:00 - 2016-08-06 / 0 kommentarer
 
Populär liten pärla på Sveavägen vid Handels och Rådmansgatan.
Här serveras superfood, egenmixade sallader, raw efterrätter som är glutenfria, laktosfria och sockerfria, smoothies, acaibowls, kambuchadrycker och kaffe. Sallad för 99kr då du väljer en egen bas (pasta, bulgur, potatis e), valfritt protein och sex olika tillbehör, smoothie för 49kr och rawefterrätterna för cirka 60kr styck.
 
Sjukt bra ställe och väldigt fräscht. Lång kö på lunchen, men vi lyckades hitta bord ändå och kunde senare sätta oss ute på den lilla uteserveringen. Jag är väldigt skeptisk med att äta sallad till lunch när jag är hungrig då man sällan blir riktigt mätt på det, men detta var över förväntan. Mycket mat och prisvärt, fräscht och basilikadressingen var att rekommendera!
 
Minus var priserna på smoothies och efterrätterna, dock var de väldigt bra. Gå hit först om du är som jag, lite skeptisk till att lägga pengar på nyttig mat, men ändå vill bli mätt på en lunch. Besök även om du vill testa raw och acaibowls!
 
 

until now

17:57:00 - 2016-08-04 / 0 kommentarer
 
Vad har hänt tills nu?

Jag heter fortfarande Emma Flygare

Jag tycker fortfarande om att fotografera, mest mat… Äger ingen fin systemkamera längre

Pengarna går till dyrare kläder och restaurangbesök, vilket ni kommer läsa mycket om framöver

 

Drömmarna är fortfarande detsamma, att resa världen över och samtidigt vara rik, hur det nu ska gå ihop

Vad gör jag då? Jag jobbar som köksansvarig på Vapiano i Mall Of Scandinavia. Trivs väldigt bra och snart byter jag Vapianorestaurang också.

 

Detta år har jag rest mycket, men vill resa mer.. Maldiverna, Tyskland och New York har besökts. Nice och Amsterdam står på tur, förhoppningsvis fler länder i höst/ vinter.

 

Bloggen kommer bestå av tips på alla möjliga matställen i Stockholm då det varit ett stort intresse för mig det senaste åren, where to go and not to go..

 

Nu kör vi.kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin