nothing's real but love

11:23:26 - 2012-08-31 / 1 kommentarer
Idag är det fredag men det känns verkligen inte som det. Vädret är verkligen pissigt, det ska regna hela dagen tydligen. Hösten är här, det är bara att acceptera. Jag går runt i jeans och min mysiga oversize kofta som jag älskar och med en vinröd halsduk runt halsen. Känner mig hängig, näsan rinner och det är bara allmänt tjockt i halsen och huve. 
 
Igår var det coldplay som sagt och det var så grymt mäktigt. Bandet levde upp till mina förväntningar,  mycket mer än förväntat. Det var så mäktigt och underbart. Inledningen börjades med en massa fyrverkerier och ljuseffekter när Hurts like heaven spelades, så gryyyyyyymt det var. Har inga ord. Tonvis med konfetti fladdrade i luften, bollar studsade, stora fjärilar och andra saker lyste och dök upp lite vart som helst. 
 
I slutet av konserten började det regna och det var som gjort när Every teardrop is a waterfall spelades,  samt fix you tajmades perfekt in på regnet när alla sjöng teeeeeaaaaars stream down your faaaaace..... osv.  Det var otroligt! Ni som inte var där missade årets konsert, årets händelse och årets historia. MAKT

coldplay olympic stadium stockholm // a dream come true

16:33:00 - 2012-08-30 / 4 kommentarer
 
Om bara några timmar står jag där på Stadion och ser det bästa bandet i världen uppträda. Det ska bli så sjukt kul och som jag har längtat också. Ser verkligen fram emot det här. Bandet som förändrade allt, det kan inte bli mer personligt än vad det är. Och självklart ser jag coldplay framför lady gaga. Ikväll kommer det bli bäst. 
 
ska åka in snart, gaaaaahhraksljdbnsdfkspAS

the moments we remember

22:47:16 - 2012-08-29 / 4 kommentarer


Är nyss hemkommen med en riktigt bra känsla i kroppen, det märks inte ens på mig att jag typ håller på att bli sjuk. Jag har varit på andra sidan staden, ända borta i Rönninge och spelat en viktig fotbollsmatch. För er som inte vet, jag spelar fotboll regelbundet och nu är laget fortfarande obesegrade efter den här välförtjänta vinsten. Jag har inga ord, det känns bara så himla bra. 
 
Imorgon ska jag se mitt favoritband live för första gången, Coldplay. Jag ser verkligen fram emot det, tror det kommer bli grymt bra. Vill höra fix you, åh, den är så bra. Väntar dessutom ett samtal imorgon om jag får jobbet jag var på intervju för här om dagen. Mycket som händer nu, det gillar jag!

melissa horn //

12:16:40 - 2012-08-29 / 3 kommentarer


foto: emma flygare ( jag )
 
Sitter i skolan och fick en trevlig överraskning när jag kom hit. En kompis sa att jag hade kommit upp på blogg.se startsidan, det var lite kul att höra, andra gången nu dessutom. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Dagen går lite allmänt segt, nu ska jag ha sista lektionen för dagen i cirkus två timmar, naturkunskap... sen är det bara att skynda hem, göra mat och åka iväg igen för att spela fotboll. 
 
Bilderna är från festivalen Storsjöyran i Östersund, där blandannat Melissa Horn uppträdde. Fick till en del godingar, måste jag säga.  Hej förresten till alla nya, jag hoppas ni stannar så ska jag försöka bjuda på bra inlägg här! 
 
Stay tuned...

hon går upp, hon ler, hon spelar teater och det går om igen

23:15:00 - 2012-08-27 / 3 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
Min fina vän Emma, ( emmaahlin.blogg.se ) , bilderna är från i sommras, när vi var på festival i Östersund. En av höjdpunkterna var det. Jag hatar att skriva det här, men det känns som att hösten är här. På med halsduken nu! Ikväll var det väldigt kallt på träningen, som i övrigt gick jättebra och var jättebra. Nu taggar jag inför en arbets intervju imorgon, snacka om spontaaan, GAAAAAH.
 
Godnatt

queens chocolate cake

13:51:39 - 2012-08-27 / 27 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
ingredienser:
100 gram smält smör
2 ägg
3 dl socker 
1,5 dl vetemjöl
4 matskedar kakao
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
( 100 gram mörkchoklad )
 
Smält smöret i en kastrull på medelvarm temperatur. Blanda i socker och ägg i det smälta smöret i kastrullen och sedan blanda i resten av ingredienserna, rör om till en jämn smet. Jag har i mörkchoklad när jag vill ha en extra chokladig kladdkaka med mer smak osv, när jag vill lyxa till det mer. Efter att degen är klar så bröa och smöra en pajform eller en form med avtagbara kanter. Sätt in på varmluft i ungen och låt den stå i 25-30 minuter i 150 grader.
 
Håll koll på kladdkakan de sista minutrarna och se till att den blir kladdig, kom ihåg att ju kladdigare desto godare. Om du tycker den inte är riktigt klar men kladdig, ta ut den då för det stelnar när den svalnar och då blir det som godast. Lycka till! Avnjut med nyvispad grädde och hallon eller jordgubbar. 

cause this is what you have been waited for, your chance to even up the score

20:28:00 - 2012-08-24 / 3 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
Nu är det äntligen fredag, skolveckan har gått så sjukt snabbt. Känns verkligen inte som det,  har nyss ätit fajitas och kollat på film tillsammans med mamma. Nu ska jag städa lite snabbt sen ska jag vara med mina vänner, måste visa de mina coola roliga videos. Ha en bra helg, alla underbara läsare!

you will never understand, because this is my world and i am the dictator

21:48:00 - 2012-08-23 / 1 kommentarer
 
blir så jävla trött på respektlösa människor. Vissa är så falska så det inte är sant, jag är alltid ärlig till hundra procent och när jag säger saker, även när jag är arg, då menar jag det verkligen också. Om jag säger att jag hatar någon, då gör jag det, om jag säger att någon är värd att dö döden, då tycker jag den personen är det. 
 
Jag är värd varenda liten grej jag vill ha, och jag har iallafall staken att kunna säga det, för jag tycker fan det. Jag är värd allt jag vill ha här i livet. Jag är värd att ha ett bra liv, leva min dröm, och tjäna en massa pengar. Det finns vissa som inte ens är värda det livet, och det menar jag. Jag har sparat till så många saker i mitt liv och offrat så mycket saker som ingen någonsin aldrig kommer förstå. Ingen vet hur det kändes att leva då, bara jag. Jag har det självförtroendet att kunna säga att jag är värd ALLT jag vill ha här, att kunna säga att någon är värd att dö, att jag vill att någon ska dö. Då menar jag det. 
 
haters gonna hate, men så är livet, och sån är jag. take it or leave it, så är det bara.

there is no later, there is only now

17:52:18 - 2012-08-22 / 2 kommentarer
 
Första skoldagen och jag är riktigt trött, träningen blev inställd så ikväll ska jag bara ta det lugnt. Nu sitter jag och se på one tree hill. Älskar den serien. Snart blir det middag,  pasta och tomatsås, en av favoriterna. Ha det bra.

foodgasm

17:45:33 - 2012-08-20 / 3 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
Det är så sjukt hur blogg.se verkligen skalar av ett lager av färg på bilderna man laddar upp, såhär såg de inte ut när jag redigerade de. Aja. Här har ni bilderna från min familjs middag igår, den sista på sommarlovet, jag åt som att jag inte kommer äta på några dagar framöver, rullade fram efter middagen. Fytusan vad gott det var. Förrätt bestod av torillabröd med getaost och honung imellan, rostat i ugnen, huvudrätt var en wok med nudlar och seafood, olika kryddor i och kokkosmjölk, sen till min gudomliga kladdkaka. Extra kladdig från topp till tå och mörk hackad choklad i, jag dooooog. Ibland överträffar jag mig själv, den här var B Ä S T .
 
Vad mer då? Började i skolan idag, jätteroligt, weho! Eller inte... sitter just nu och hungrar ihjäl så jag ska laga middag innan träningen. Pasta pesto ( ren kärlek ) och en grillad köttbitt med beasås,  oooomg, går i matkoma snart. fy vad jag älskar mat, helt sjukt, men idag var jag faktiskt duktig och stod emot att köpa något på burger king, applåder till mig!  Man tackar.... :)

piece of cake

18:32:00 - 2012-08-19 / 4 kommentarer
jag
 
Imorgon börjar skolhelvetet igen så jag och min familj håller på att laga en tre rätters middag till den sista kvällen på sommarlovet, så himla sorligt. Därför ska jag tjocka mig så himla mycket, haha. Har nyss satt in en killer-kladdkaka i ugnen. Se upp! Det kommer bjudas på mycket porriga matbilder senare ikväll, jag varnar er. 
 
Hoppas ni får en bra kväll!

forever young

01:29:46 - 2012-08-19 / 1 kommentarer
 
Kvällen har varit toppen. Vill inte ens tänka på att skolan är så himla nära nu. Nu ska jag sova, och jag ska sova läääänge imorgon. Godnatt

is this real, is this pretend

15:56:54 - 2012-08-18 / 4 kommentarer
foto: jag
 
Några bilder från igårkväll. Vi såg Magnus Uggla på gröna lund, det var en humoristisk show, tycker ja! Idag har vi spelat första matchen efter sommaruppehållet och vet ni vad? VI VAAAAAAANNNN , vi är obesegrade hittills! Så jävla grymt, 0 - 5 blev det och det är så jäääääävla bra. Nu tar jag det bara lugnt osv innan kvällens roliga bravader. Vi får se vad den har att bjuda på, men det som är planerat är maaaaaaat och grönan, hahah. 
 
Ha det så bra i helgen!

this is the last of freedom, we must make it count, make it memorable

11:23:17 - 2012-08-17 / 2 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
godmorgon! Nu är det sista helgen innan skolskiten börjar. Kan verkligen inte tro att på måndag går jag in genom skolans dörrar igen, känns så overkligt. Aja, sista helgen och det ska vi ta vara på. Börjar redan ikväll med konsert på grönan, haha tänkte se magnus ugglan och sen mysa massa med fika och lite gott. Får se vad vi hittar på, annars är det seriepremiär också i helgen, första matchen i fotbollen imorgon och en massa annat roligt får vi hoppas på. 
 
Nu ska jag fixa naglarna och läsa, vi hörs! ha det bra i helgen!

coola kids dör aldrig

17:14:00 - 2012-08-16 / 0 kommentarer
 
Fick hem körkortsboken idag så nu är jag ett steg närmare körkort av alla typ hundra steg kvar, haha. Nästa sommar fyller jag 18 och då vill jag ta körkort så fort som möjligt. Är så tagg på det !!  Nu har jag iallafall bockat av läromedel och glasögon i listan, nu är det bara introkursen, syntestet, körtillstånd och handledartillstånd kvar innan jag får sätta mig bakom ratten. Är typ en månad kvar tills dess..... du orkar, emma !

emmas pasta carbonara

23:29:00 - 2012-08-15 / 1 kommentarer
Tänkte dela med mig av ett recept av en rätt jag lagar ganska ofta, som jag älskar. Kom ihåg, man gör det på sitt eget sätt men här är en bra grund iallafall. Regel nummer ett: alltid gå efter känslan. Jag går aldrig efter recept när jag lagar mat!
  /  mästerkocken 
 
 
 
du behöver:  pasta av valfri sort, jag kör alltid på fullkorn nuförtiden för at vara ''nyttig'', bacon, grädde (antingen vispgrädde eller matlagningsgrädde, ta vad som finns hemma, riven parmesan ost, peppar, olivolja, salt och äggula. 
 
instruktioner & tips:  jag kokar först pastan och har i rikligt med salt så det blir smak på det,  har även i lite olivolja. När pastan har kokat ungefär hälften av tiden så börjar du steka bacon i lite olivolja,  du behöver inget matfett för bacon är redan så fettigt. Antingen så skär du bacon innan i lagom stora bitar eller gör som jag: klipp bitar med sax direkt ner i stekpanna. obs!  vänta tills stekpannan blivit varm. 
 
stek bacon så de får färg och är genomstekta, efter det sänker du värmen till väldigt lågt, om siffran tre på din spis är det högsta så sänker du till ettan. Häll i lite grädde så det blir en lagom mängd till bacon, låt det småkoka lite där i stekpannan tills grädden har fått en mer ''brun'' färg och den blivit mer tjockare. glöm inte att ha i peppar i carbonarasåsen heller! 
 
När såsen börjar se bra ut och den inte är för rinnig så häller du över det över pastan, rör om, serverar stora portioner i en djup tallrik, toppa med parmesan ost och en äggula. Den här rätten äter du med sked som en litet barn om det är en sådan pasta, (inte spaghetti) .  Voila! Bon Appetit!

the queen's new wardrobe

16:28:00 - 2012-08-15 / 3 kommentarer
 
Är nu hemkommen från en runda på stan. Ska göra mat innan fotbollsträningen, blir en klassisk carbonara (som jag älskar) , kommer dela med mig av receptet faktiskt! Visst är jag snäll?  Jag har shoppat fööööör mycket den senaste tiden, men vad ska man göra? De nya höstkläderna är så himla grymma och passar så himla bra. Idag har jag spenderat en massa hundralappar inne på monki. En sjukt snygg kofta, en bandeu, halsduk och t-shirt blev det. 
 
Just nu ser ni på en ny glasögonorm också, glasögon here I come, jippie......

money is happiness

12:55:00 - 2012-08-15 / 0 kommentarer
 
''who ever said money can't buy happiness, didn't know where to shop''
 
Så sant som det är sagt, jag håller fast vid det citatet till 100%. Citatet säger också vad jag ska göra idag? Kan ni gissa vad? Jag ska åka in till stan och shoppaaaaa. En fin kofta till hösten och vintern står på listan och en ny halsduk. Allt från monki, den affären är bara för bra. Jag ska också göra en synundersökning om jag behöver glasses eller inte,  men troligtvis behöver jag det. 
 
Ha en bra dag suckers!

i will tell your story

18:34:23 - 2012-08-14 / 2 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
Bjuder på några konsertbilder från Lalehs show tidigare i sommras. Vi var ju i Östersund och var på festivalen Storsjöyran. Lyckad resa blev det och Laleh var grym, det trodde jag inte, men hon var jättebra live. Är nöjd med bilderna också, särkilt de första i rosa och lila toner. 
 
Idag har jag shoppat en långkjol som jag nu blev osäker på när jag kom hem så vi får se om jag lämnar tillbaka den eller inte. Annars har jag tittat på höstkläder och jag längtar faktiskt, ska köpa en kofta senare och en halsduk. Längtar så mycket så jag kan börja använda min ''nya stil''

the finals

23:05:18 - 2012-08-13 / 1 kommentarer

del 3 .  de sista svaren och frågorna

 

Coca-cola eller Pepsi?
Coca-cola, alla gånger!

 

Jordgubbar eller hallon?

Kan inte leva utan jordgubbisar, så jordgubbar!

 

Bok eller film?

Herregud vilken svår, jag älskar ju böcker men film är ju så bra det med. Men jag tar böcker,  för jag kan göra en film senare av boken, muhahahaa.

 

Familj eller vänner?

Vänner!

 

Film eller serie?

Film! Annars kan man ju inte se alla nya filmer som kommer ut osv,  serier kan jag leva utan OM jag var absolut tvungen.

 

Foto eller fotboll?

Tar faktiskt fotboll på denna. Kan nog inte leva utan fotbollen, vad skulle jag annars gjort? Om jag inte spelar fotboll skulle jag bli en överviktig kötbulle som bara rullar fram. Fotboll in my heart.

 

 

Hur ser ditt liv om fem år?

Förmodligen har jag fått igång mina företag och de börjar dra in med en del pengar,  så det är bara början på karriären. Jag bor kvar i Stockholm, i en lägenhet på Kungsholmen eller Vasastan kanske. Inga barn,  kanske någon kille i mitt liv men inget seriöst där. Om fem år lever jag livet, lever lyckligt, och bor i staden jag älskar. Mina företag har fått en bra start och förhoppningsvis håller jag på att renovera min snart nyöppnade restaurang och så har jag en eller två hundar. Antingen en schäfer, rottis, tollare eller en shiba.

 

Vill du bo någon annanstans än i Sverige?

Om jag inte bor i Sverige så bor jag i New York. Jag var där förra året och det är den perfekta staden för mig. Citylivet, utelivet, restaurangbesök, massor med shopping, vänner, karriär, företag, och pengar. Kan verkligen se mig själv där. Åååååhhh, leva drömvärlden vore inte het fel, eller vad säger ni?

 

 


mååååååndag

14:26:36 - 2012-08-13 / 1 kommentarer
 
hej kära läsare!  hate to break it to you baby, men nu är det bara en vecka kvar på sommarlovet. Så himla sorgligt tycker jag,  det har gått alldeles för fort. Men inte tänka på det mer,  den här veckan har vi fullt upp, tre träningar, två matcher, ett lag möte, träffa vänner, fika, shoppa, göra synundersökning och skaffa glasögon osv. Det händer en massa, så nu måste vi ta vara på det här nu. Vädret har varit bajs men vad ska man göra? kan ju inte hjälpa det precis.
 
Just nu har jag tagit en paus. Jag håller på att jobba här hemma med att tvätta alla fönster inifrån och utifrån i hela huset. Tjänar iallafall lite stålar så det är najs. Snart kommer pappa med nya böcker också som vi beställt. Och nu har vi också tagit tummen ur arslet och ska ta tag i det här med körkort. Nästa år fyller jag 18 år och då vill jag gärna ha körkortet i händerna så fort som möjligt. Så vi har beställt hem körkortsboken och nu håller vi på att boka handledarkursen. Är så himla taggad på att köra bil, men det är ju så många steg man ska ta innan du har lyckats. Jag vet verkligen att jag kan klara av att ta körkort också, i have what it takes! nu kör vi!

idiwa.se

22:51:24 - 2012-08-11 / 5 kommentarer
www.idiwa.se 
 
Jag har spanat in en hemsida som säljer mycket billiga och prisvärda fodral, skal och skärmskydd till både iphone4, iphone3 och samsung mobiler. Tycker om USA skalet som ni ser ovan och har sett att det är populärt just nu. Såg att denna sida sålde det för väldigt billigt och kunde inte heller ignorera att frakten ligger på bara 19 kronor. Idiwa är en sida jag definitivt kommer titta på igen och se om de får in ännu mer skal. 
 
Som sagt, mycket prisvärt var det så kolla in där,  såg att de hade ett skal med en kamera på och många bumpers i olika färger, dessutom läderfodral med plats för bankkort. Ääääälskar't!
 
 

caffe latte

12:18:02 - 2012-08-11 / 1 kommentarer
 
godmorgon på er!  Idag är det en fin och solig dag men jag kan inte göra så mycket för halv tre ska jag åka iväg och spela en fotbollsmatch. Det ska bli jättekul, men jag är lite nervös hehe. Det är med a-laget så jag hoppas jag får spela en del iallafall även fast det är seriepremiär. Aja, solen skiner och himlen är blå. Jag får hålla mig inne än så länge. 
 
Måste passa på att tipsa om den här sjukt goda glassen. Jag dricker inte kaffe i vanliga fall men den här caffe latte glassen är så himla god. Älskar den! Dessutom är den ekologisk och kravmärkt och allt det där. Den är svenskproducerad och har så lite ingredienser i som möjligt, bara naturliga grejer här. Du hittar den på coop blandannat,  nu blev det lite reklam här. Jag får iallafall inte betalt med en massa pengar som vissa andra *host* storbloggare får. 
 
PS.  skicka en kommentar vettja om vad ni vill se / läsa om i min blogg, kan vara vad som helst. Jag är öppen för alla förslag, så kör på bara :)
 
ha en bra dag! nu ska jag lyssna på hög musik och sjunga!

simple black

15:49:14 - 2012-08-10 / 3 kommentarer
 
Idag köpte jag den här skönheten. En enkel svart klänning men ack så snygg den är, tycker jag. Kort där fram och lång bak. Siktade inte alls på att köpa något idag men den här klänningen överraskade mig. Den är från gina tricot och kostar 199 kronor. Kommer användas flitigt nu innan skolan och på sensommaren, matchar med converse, skinnjacka, jeansjacka kanske, stickade tröjor, koftor, ja det är mycket jag kan ha den till. Älskar't!
 
 

alla är glada på en fredag

11:13:12 - 2012-08-10 / 1 kommentarer
foto:  emma flygare  ( jag )
 
godmorgon på er! Tyvärr har jag inte ätit den här goda frukosten idag som ni ser ovan,  jordgubbar är ju sååå himla gott och jag älskar det. Nej, det här åt vi när vi var i Östersund och var på festival. Vi fixade ihop den här grymma killer frukosten. Idag ska jag iväg en stund och shoppa med min syster, dock bara kläder till henne men jag kanske hittar nån snygg topp, hehe... Sen ikväll står det träning på schemat, ska bli superkul!
 
Nu ska jag fixa ihop en lunch,  kanske delar med mig av receptet senare?  Det skulle vara kul, så håll er uppdaterade. Ha en bra dag!

lär känna mig lite

01:47:42 - 2012-08-10 / 0 kommentarer

Vill först och främst säga hej! till alla nya läsare. Jag hoppas ni fastnar för något i den här bloggen och att ni läser den varje dag, får jag väl hoppas.

 

 Tycker det är sjukt roligt att min statistik har höjts drastiskt de senaste dagarna, love you aaaall. Här är iallafall några frågor och svar från min frågestund. Om det är nåt ni undrar över, tveka inte att kommentera, kan gälla vad som helst, nästan... ;)

 

  del 2  .

 

Sidbena eller mittbena?

Det beror på situationen men jag tycker mer om mittbena nu eftersom det gör så att mitt ansikte ser lite smalare ut och jag tycker jag ser äldre ut också, och snyggare, jag ser mer sötare ut i sidbena, enligt mig och det vill jag inte klassas som, bara söt….

 

 

Favoritlåt?

Min favoritlåt just nu är In my place med Coldplay, men det varierar hela tiden. Min tidlösa favoritlåt är Fix you med Coldplay också men nu börjar jag bli kär i Ben Howard och Glen Hansards låtar. Så it comes and goes…

 

Kan du börja lägga ut mer recept och tips på mat och efterrätter du gör? Du är en duktig kock och borde visa det mer i bloggen, som din sallad och allt det där.

Haha jo det kan jag göra faktiskt. Nästa gång jag gör en sallad så kan jag göra det,  kanske kan skriva ut receptet på min goda kladdkaka också om jag får låna dina bilder av vår senaste?  Men jag varnar er,  man mår väldigt illa om man äter för mycket, bara för det är sååååå gott. Men visst, jag ska tänka på det och får tänka på att ha kameran nära när jag lagar mat nästa gång.

 

 

Lagar du mycket mat? Tycker du om det?

Ja hyffsat, jag gör det mer eller mindre varje dag. Ja jag älskar det! Jag vill ha en restaurang i framtiden och den ska vara mer än succesful!

 

Hur lång är din längsta tå?

Hahahhaha blir jag tvungen att mäta. Min längsta tå är längre än stortån, det är den som är bredvid stortån som är den längsta, haha lol J

 

Tycker du om magdansöser?

Näääää verkligen inte, de är äckliga, fula och överviktiga!  Elleeeeeeer….. haha ja jag älskar de! Så snygga och en kropp to die for. De är balla!

 

När var senaste gången du tittade på Lejonkungen?

Jadu, det var det här året i alla fall. Då hade jag på hög volym som satan och sjöng med i låtarna haha, hemskt…..  för några månader sen?  I våras, kanske.

 

Är du nöjd med din längd?

Ja det är jag. Har inget att klaga på vad gäller längden, men sen kan man klaga på annat också ;)

 

Hur många barn vill du ha?

Jag vill inte ha några barn alls, men OOOOOOOOOM det nu skulle hända av någon konstig anledning så vill jag ha ett barn, en tjej, inget annat. Men helst inga barn alls, nej nej… De är inte inplanerade i min framtid.

 

Ska du plugga vidare efter gymnasiet? Om ja, vad, vart och när?

Har jag ens något val? Nu säger man att om man inte pluggar så blir man inget, men jag tycker det är bullshit bara. Man kan bli vad som helst, bara man vill och satsar. Men ja jag ska nog plugga vidare, då vill jag plugga entreprenörskap, hur man startar eget företag, ledarskap osv,  det är det enda jag saknar för att kunna göra det jag vill i framtiden.

Vart vettetusan, där man kan plugga det? På universitetet i stockholm? När? Antingen direkt efter gymnasiet så jag har allt pluggande gjort, eller ett år efter gymnasiet då jag har haft tid på mig att förbereda mig mentalt,  tjänat pengar, och flyttat hemifrån. Vi får se. Tycker det är lite för tidigt att tänka på det nu eftersom man aldrig vet vad som kommer hända,  jag kanske får värsta möjligheterna i mitt liv innan jag börjar plugga vidare. Man vet faktiskt aldrig, så vi får se och hoppas. 


never alone, always alone

12:12:25 - 2012-08-09 / 5 kommentarer
 
godmorgon på er! Har sovit ut riktigt ordentligt, men har fortfarande en dödande träningsvärk, det gör ont när man går, när man ska sätta sig, när man sitter på toa osv. Just nu i denna sekund sitter jag i köket och äter en god carbonara jag körde ihop,  är en slags mästare på det, kan man säga. Fullkornspasta, parmesan, peppar, bacon och grädde är ''the key'' ingredients, kanske ska starta en matblogg? Haha vi får se,  blandar lite mat, vardag, foton, shopping i blöggen annars, tycker det funkar..
 
Idag ska jag in till stan med Emma, vi ska väl hitta till ännu ett ställe och upptäcka det, jag ska också shoppa ett par byxor och en topp från h&m som jag har velat köpa nu och idag slår jag till. Ni får se senare! Ha en jättebra dag.

frågor & svar

16:19:58 - 2012-08-08 / 1 kommentarer
 del 1 . 
 

Vad använder du för hårprodukter?

Just nu använder jag shampoo och balsam från Head And Shoulders och ibland har jag hårolja för topparna, det är en produkt från Schwarzkopf som heter Oil Miracle. Funkar superbra!

 

Använder du skärmskydd till din iPhone?
Nej det gör jag inte, gillar inte skärmskydden hehe.

 

Vart har du köpt tröjan på bilden?

Den har jag köpt på Monki.

 

Hur lång är du?

168 cm

 

 

Använder du någon app för att redigera ljus osv till dina bilder som du lägger upp på instagram?

Nej det gör jag inte, däremot brukar jag blanda olika filter i instagram. Tillexempel först publicerar jag bilden i filtret Amaro, sen tar jag bort den genast, och sen laddar jag upp samma bild igen med Amaro i grunden och lägger på tillexempel Valencia och då är bilden klar och efter det laddar jag upp den som vanligt bara.

 

När du började i första ring, hur tyckte du att första dagen var?

Oj jadu, jag minns knappt själv. Första dagen gick väldigt fort. Vi ropades bara upp som vanligt, sen gick klassen till ett klassrum för att säga våra namn igen och typ berätta vad man gillade, man fick massa papper sen gick man hem. Det var inte mycket alls. Man gick dit för att se vilka man ska spendera sina tre nästa år med och tänkte väl en massa om dessa personer, mer eller mindre. Det var lite kul, men samtidigt spännande och nervöst. Ha bara ett gott humör och en positiv inställning så ska det nog gå bra!

 

Favoritcitat?

Just nu gillar jag ’’Pain is weakness leaving the body’’ , har ingen favorit sådär som jag strävar efter, men jag gillar vissa uttryck i vissa situationer som FKB eller YOLO, och LOL, haha, töntig jag är. Carpe diem gillar jag också och en massa citat från låttexter från Adele och Coldplay.

 

Topp 3 favoritböcker? 

1.     Eld,  andra boken av Cirkeln som är en triologi. De är superbra hittills och nu är det bara tredje boken kvar. Eld (som är den andra boken) är mycket bättre än Cirkeln (första boken) tycker jag,  min favorit at the moment. Läste nyss ut den så det är därför den är min favorit.

 

 

2.     Sommaren jag blev vacker – böckerna skriva av Jenny Han. Också där är det tre böcker i en serie. Gillar alla, gillar hela serien! De är väldigt bra och jag tycker om miljön som beskrivs där. En stor villa vid stranden, lyxigt osv.

 

3.     Alla borde läsa Baristas böckerna av Denise Rudberg. Enkla, ungdomsböcker som handlar om ett gäng killar. De är väldigt bra, eller Tillsammans serien av samma författare. De är ett måste i bokhyllan!


Sally Mann

12:57:40 - 2012-08-08 / 0 kommentarer
 
Igår var jag som sagt på fotografiska och såg framförallt Sally Mann utställningen. Det fanns tre andra utställningar också men höjdpunkten var Sally Mann. Vi har pratat om henne i skolan tidigare så vi visste vem hon är och vad hon fotar osv.  Utställningen var väldigt bra och fotona var grymma! Det man såg mest var foton av hennes barn, svartvitt framförallt men det fanns även bilder i färg av andra motiv. 
 
Henes bilder är ganska råa och väldigt starka. Hon är modig som visar dessa bilder och jag tycker om att de är ärliga och berättar en historia. Favoriten är nog den med hennes dotter som ligger i vattnet och blundar, och hennes hår flyter omkring. Ni som är fotointresserade, besök Fotografiska!

fotografiska

19:34:57 - 2012-08-07 / 0 kommentarer
 
Idag har jag varit i stan med dessa fina människor,  längesen vi sågs så det var trevligt. Vi åt lunchbuffé på pizza hut, älskar pizzan med dubbelt lager av mozzarellan, muuuums.  Efter det stod Fotografiska på schemat så vi gick runt där och kollade på de grymma Sally Mann fotografierna. Glömde mitt linslock i en OS jacka haha, lite panik på den ja. Sen blev det klädtittande,  nu måste jag ladda datorn innan den dör.  
 
PS. glöm inte att det pågår en frågestund nu, jag vill att ni släpper lös och goes wild med frågorna nu, bara att ösa på! Fråga det ni undrar över,  bläddra bara längre ner i bloggen så kommer ni till rätt inlägg! :)

konsertdagen

10:08:16 - 2012-08-07 / 2 kommentarer
Nu släpper jag en stor bildbomb från höjdpunkten, kan man kalla det, från vår lilla tripp till Östersund och festivalen Storsjöyran. Fredagen var en av de stora konsertdagarna.  Sjukt kul var det och jätteduktiga artister, är supernöjd med allt!
 
Lite vardagsprat då innan jag släpper bomben,  fick en fin liten överraskning när jag öppnade datorn och gick in på blogg.se , där var ju jag på startsidan, fick en liten ruta där med publicering och allt med mitt inlägg om Nordiska mästerskapet för Islandshästar. Jag hoppas ni nya läsare verkligen stannar kvar och gillar det jag visar er osv. Blir mycket roligare att blogga då, det vet ni ju alla!
 
foto: emma flygare ( jag ) 
 
Vi åt en god mysig frukost och sen chillade vi hela dagen för det skulle ändå vara konserter ända till klockan två på natten. Farmor bjöd på en sjukt god middag och sen var det bara att ge sig ut. Första konserten 20.00 såg vi Norlie & KKV,  efter det gick vi upp till Stora Scen och väntade på Laleh, när hon väl kom ut så var vi längst fram (fick massor med schyssta bilder!) ,  hon var grym live, btw, trodde inte det. Sen var det mer väntan för Melissa Horn och kvällen avslutades med Maskinen, men där var det omöjligt att ta foto eftersom det var så sjukt mycket folk och vi stod som packade sillar, svårt att få luft också, men kvällen blev lyckad!

vi kör en frågestund

13:26:41 - 2012-08-06 / 14 kommentarer
 
Bilder från helgen, en sommarpromenad på landet.  
Fick så lust att ha en frågestund, tycker det är så roligt. Så fråga nu allt vad ni undrar och nu får ni ju chansen att lära känna mig bättre också så kör igång! Släpp lös allt nu och fråga en massaaaaaaaa, haha, galen. Men jag är taggad! 
 
FRÅGESTUND NU!

nordic championship

00:37:55 - 2012-08-06 / 8 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )  ,   Nordic Championship Icelandic Horses
 
Idag har jag varit borta i Eskilstuna och kollat på Nordiska mästerskapet för islandshästar.  Vi kom lagom till när de skulle köra passen ( en gångart, haha, lol, är inte så hästkunnig av mig ) och de skulle göra det så snabbt som möjligt, det var kul att se på, hästarna bara flög fram. Fotade såklart och här ovan ser ni två av vinnarna i varsin klass. På första bilden ser ni Albin af Klintberg som vann i young riders gruppen och på den andra bilden är svensken Jessica Rydin som vann i senior klassen, hennes häst var min favorit. Jättefina hästar var det där och hundar som följde med sina ägare för att titta på, de var så fina, hundarna alltså. 
 
Ikväll har jag lyssnat på massa ny musik och ätit god middag, sushi, muuuums. Skönt att vara hemma i Stockholm, den här veckan väntas första träningen efter sommaruppehållet och lite annat skoj, hoppas jag. Godnatt!

california beach

18:01:19 - 2012-08-04 / 0 kommentarer
 
Idag har det varit superväder här så jag har legat i solen hela eftermiddagen. Gjorde en god lunch bestående av grönsallad, någon medelhavsmix från ica, fullkornspasta, bacon, parmesan och ostsås, sjukt gött var det. Ikväll blir det ceasersallad till middag, det är najs det med. Lol, håller jag på att bli någon nyttig jävel? jajamensan, säger jag bara. Har nu surplat ur det sista av en god drink också, det är sooooommmar. 
 
Hoppas ni har det suuuperb!

burn it down

20:26:45 - 2012-08-03 / 1 kommentarer
 
Inte gjort något speciellt idag. Nu ser jag på Systrar i jeans och tänkte läsa. Ska kolla upp Linkin Parks nya låtar också och se om de har något som är värt att lyssna på. Ha det!
 
Ni läsare får gärna lägga till mig på facebook,  vore kul att ha läsare där också,  vi kan ju ha frågechatt, eller nåt, Emma Flygare var namnet. Skulle vara kul om många gör det! :)

never grow up

20:09:37 - 2012-08-02 / 0 kommentarer
 
# 2  ,  foton från Östersund och Storsjöyran. Dag 2. 
 
Tänkte ha frågestundschatter ikväll (bloggchatter) på facebook där ni får fråga det ni undrar över så har vi det trevligt bara. Bli vän med Emma Flygare, tror det här skulle bli jättekul om många är intresserade :)

welcome to san francisco

17:05:23 - 2012-08-01 / 0 kommentarer
framkallning från engångskamera, tåget till göteborg / gothia cup 2012 
 
Idag har jag gått runt på Södermalm. Folkungagatan och Götgatan med min syster. Vi har varit på en hästaffär eftersom hon hade presentkort där och så har jag framkallat bilderna från gothia cup på fotokungen. Himla bra butik det där på Kocksgatan. Vi åt kebab också, som satt riktigt fint i magen. Nu ska jag äta äggmacka och se lite på film. Vi höres. 
 
Blir gärna vän med mina läsare på facebook, alltid roligt att prata med nytt folk, så lägg gärna till mig, mitt namn är Emma Flygare.  Kan ha lite bloggchatt också för skojs skull :)


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin