happy easter

11:35:00 - 2013-03-30 / 2 kommentarer
 
Vill bara passa in och gå in här för att önska er en glad påsk. Så.... Glad påsk på er alla! Ännu en ''högtid'' till att ha en anledning att tjocka i oss massor med god mat. Enda prydnaden i huset är påskriset jag fotade precis nu för att ha något material till bloggen, och några gula ljus också. Ha en bra dag hörrni.

new sweets

11:23:40 - 2013-03-29 / 0 kommentarer
 
 
 
Detta är mina senaste tillskott. Nu ska mitt hår bli fint och fräscht igen, som det brukade vara... Det stod ju moroccanoil och bra hårvårdsprodukter på min wish-list och nu införskaffade jag mig det. Igår påväg ut till landet stannade vi vid rusta och köpte Aussie produkterna. Det är halva priset där än på fucking Åhléns så ååååååååååk dit nu! Shampo & balsam kostar 60 kr och inpackningarna kostar 70 kr, hur grymt är inte det? Och de har nästan alla sorter också. 
 
Ni som tvekar med moroccanoil för att den blandannat är dyr, tveka inte, åk och köp. Mitt hår blev sitt bästa jag efter en användning och jag är kräsen när det gäller saker. Jag vill ha det bästa, så satsa på den. Ni kommer inte ångra er. Tack till mina vänner som tipsade om dessa produkter, ni räddade mitt hår! ;)

not yet freedom

22:16:49 - 2013-03-28 / 0 kommentarer
 
At the moment for now. Anlände på landet för cirka 1,5 timme sedan, tjocka lite med thai mat och ska nu börja plugga. Påsklov är det inte än för mig. Det blir det när jag har skrivit klart en lite smått jobbig källkritikuppgift i samhällskunskap. Skålen med jordgubbar och vindruvor är dock slut just nu, så det var ju syyyyynd. Annars då? Det ska bli jääävligt skönt med påsklov. Den här helgen ska det bara svullas på landet, övningsköra och bara chilla galet. Sedan bär det av med tåget tillbaka hem på söndag för att packa till träningsläger på Åland. Lääängtar. 
 
Ni får ha ett superbra lov och räkna med massvis med matbilder i helgen, höhöhöhöh... bye! 

falling from the sky

17:17:00 - 2013-03-26 / 0 kommentarer
Superbra tips med wish-list, brukar ju se sådana varje dag men aldrig haft tanken att göra en egen. Annars är jag den personen som alltid vill ha något, och det är inte speciellt billiga saker jag vill ha dock. En nackdel med att vara mig. Detta vill jag ha just nu:
 
- Michael Kors väska (skitsnygg!!!)
- En fin vårjacka, gärna fjällräven vinröd eller blå
- Nya vita converse
- iPhone 5
- Moroccan oil och bra hårvårdsprodukter i övrigt

make a wish

16:13:43 - 2013-03-24 / 1 kommentarer
Blogga är inte min grej nuförtiden. Förut var det mycket roligare, men inte längre. Vad kom emellan? Livet. Man har så mycket att göra, ändå sitter man och gör ingenting på helgerna. Bara ligga i sängen med laptopen är min grej, bara chilla. Älskar det ordet. Chilla. Jag är bäst på. Min laptop och jag, i sängen. Haha. Lol. 
 
Ni får önska er vad ni vill vad ni vill läsa eller se här i bloggen, så ska jag försöka leverera det till er. Låt fantasin flöda, skicka en kommentar med vad ni tycker :)   kraaaaaam

morning love

11:58:43 - 2013-03-23 / 3 kommentarer
 
god morgon på er! Så himla skönt att få sova ut, jag älskar att sooooova. Idag ska jag jobba lite, hålla på med bloggdesign så det blir en lugn och skön lördag. Tänkte testa på att laga quorn till lunch också. Blir nog det med en hemgjord tomatsås, yummmmyyy.  Men nu ska jag fortsätta här. Ha en bra dag!

belgian

15:13:27 - 2013-03-20 / 4 kommentarer
 
Skolan rullar på och snart är det påsklov. Snart så! Just nu suktar jag efter gottigheter, våfflor som är så gött ju. Snart ska jag hem från skolan, sen blir det att gå en promenad med hunden i detta äckelväder. Vi höres! 

to do nothing

18:48:00 - 2013-03-19 / 0 kommentarer
Foto: Jag med iPhone, det går om man vill
 

Några nya bilder från min instagram där mitt alias är emmaflygare, följ mig där är ni gölliga :)  Just nu håller jag på att göra, ja, vad gör jag? Ingenting. Jag sitter med min älskade laptop och lyssnar på coldplays mylo xlyto live album, som jag älskar otroligt mycket. Ingen musik är bättre. 
 
Idag gick jag på Liljevalchs vårutställning med pappsen efter skolan, efter det stanna vi upp och köpte wienerbröd, bääästa! Sedan åkte vi iväg till netonnet för att jag skulle köpa en ny leksak. En extern portabel hårddisk som jag just nu håller på att leka med. Rensar ut min dator på allt och behåller enbart dokument, musik och aktuella bilder. Egentligen behöver jag plugga, eller nej, egentligen behöver jag inte det. Vi har hur mycket tid på oss i skolan under projektet. Jag är bara så van vid att behöva plugga när jag sitter hemma och känner att man inte gör någonting. 
 
Bästa känslan är när man gör allt men ingenting. Bästa är att sitta vid sin älskade dator och saker blir gjorda, sitta vid skrivbordet i sitt rum med enbart skrivbordslampan på, musik som sipprar ur högtalarna och när datorskärmen lyser upp ens ansikte. Love. 
 
Juste! Jag har skaffat detta ask.fm, så från o med nu får ni fråga saker när ni vill där så svarar jag så fort jag kan. Fråga på, det är bara roligt. Här är länken: ask.fm/emmaflyer

indian inka

17:59:00 - 2013-03-18 / 3 kommentarer
 
Fotograf: Emma Flygare
 
Jag älskar mina nya skor jag åkte och köpte igår. Kom hem från landet, hann vara hemma i cirka 30 minuter innan jag tog pendeltåget in till stan för att köpa dessa snyggingar. Hade upptäckt dessa på fredagskvällen efter biomys med vännerna, då fanns alla storlekar och tror de hade ställt ut de samma dag. På söndagskvällen fanns det bara ett par kvar, i MIN storlek !!!  Jag snappa upp de direkt, provade och de passade såklart. Dessa kommer jag stormtrivas i. Så snygga och lite högre sula också, och ett perfekt mönster. Mycket fint i vår och sommar. 
 
Det är ett märke som heter Sixty Seven, köpte de på åhléns för 349 kr

spring colours

17:25:37 - 2013-03-04 / 1 kommentarer
 
På lovet införskaffade jag och min syster två nya nagellack i härliga vårfärger. Det behövdes. En ljusrosa och en orange-rosa aktig färg. Fräscht tillsammans med solkysst hy, kan jag tänka mig. Vi satsade på två billiga lack från MAVALA. Än så länge funkar det. Nej nu ska jag ta tummen ur röven och plugga till spanskaprovet imorgon, får sätta mig i köket och lägga undan datorn så något blir gjort. Ikväll blir det fotbollsträning ute i kylan.
 
Ha det gött. 

i don't care, i love it

18:35:39 - 2013-03-03 / 2 kommentarer
Foto: Emma Flygare 
 
Bilder från igår. Den stora obligatoriska helgfrukosten vi gör varje helg. Om onyttig mat var nyttigt skulle min kropp vara undernärd vid det här laget. Haha, asså lol. Den här vintern har jag frossat så sjukt mycket, och jag orkar inte ens bry mig. Jag ser ut som jag ser ut. Fuck årets kroppsideal, att träna och bli superfit. Inget för mig precis. Sportlovet är över och det har gått för fort så ikväll blir det att äta lite god mat och efterrätt, titta på film och ( plugga lite ). Kanske plugga. Vilken lärare ger ut prov tisdagen direkt efter lovet...... kul.. kul... 
 
Nu ska jag börja göra en kladdkaka..... ehehehehe


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin