bleeding out

12:58:21 - 2014-09-24 / 0 kommentarer
 
Vi kör en throwback till sommaren och underbara ön Samos som jag besökte i augusti, ack så najs det var. Och brun var man också, passar bra (eller inte) att blicka tillbaka när det är sånt här äckelväder i äckliga Sverige just nu. Fytusan. Igår var det en händelserik dag, eller ja, vad man ska kalla det. Jag gillar när man har saker inplanerade och har något att göra om dagarna, känns lite mer vuxet, haha. Need a full time job! Iallafall, igår var det att stiga upp tidigt för att jobba med lägenheten, fota en del, åt sedan en god indisk lunch på Kungsholmen med kollegan min (vuxet!!), vid tolv tog jag tåget till Sundbyberg och skulle ha min långa körlektion.
 
Vi körde både motorväg, landsväg och stadstrafik i jakan (rondeller), det gick bra och det var superkul, haha. Najs att ha sin egen musik också som strömmar ur högtalarna i bilen, rekommenderas! En mindre rolig sak var att jag nästan körde av vägen på landsväg haha, jag höll på att fippla med farthållaren för jag skulle se vart den låg och testade den lite, men då blev jag så fokuserad  att hitta den jävla knappen så jag åker för långt ut på vägen så när jag känner att jag rullar på gruset bredvid får jag panik och styr in igen och skriker, haha. Det var lite roligt ändå, min lärare var lugn han och försökte lugna mig och säga åt mig att andas, haha. Senare var den incidenten glömd. I slutet av lektionen var vi båda så toanödiga så vi svängde av till ikea och jag på toa, bara sådär. Haha ja, en rolig dag ja.
 
Nu ska jag göra lite lunch, sedan trotsa vädret och gå en promenad med Loke, efter det ska jag in till körskolan igen för att köra tre lektioner ( det närmar sig !! ). Efter lektionen ska jag jobba 18.30 - 21.30 på tele2 arena. Produktiv dag! Juste, i förmiddags har jag jobbat också en del med att fixa bilder och lägga upp på en sida, samt övningskört till affären och tillbaka. Ha de gött.

all black

15:26:52 - 2014-09-22 / 0 kommentarer
 
Just nu är jag inspirerad av färgen svart. Vissa kan tycka den färgen är tråkig, men ack vad snygg och stilfull den är. Det är så himla najs att ha en helsvart outfit och kombinera olika material och så vidare. Jag har blivit lite smått förälskad i dessa mockaskor just nu. De kostar 399 kr, vilket inte är så farligt, och jag har också en 50 kronors check på H&M vilket gör det ännu mer lockande. Dock vet jag inte om det är ett bra köp eftersom jag bör egentligen spara pengarna till resan till San Francisco, och Gud vet vad som finns där borta. Men det är så frestande att köpa dessa skor, åh, kanske nästa belöning? Vi får se.
 

mysdag

12:00:24 - 2014-09-22 / 0 kommentarer
 
 
Idag är en sån där riktig dag man bara vill spendera tiden i sängen och bara mysa. Ha på sig sköna lösa brallor och hoodie, och bara gotta sig. Vädret är ju piss idag, kallt som fan, blåsigt som bara den och allmänt ruggigt och äckligt, no me gusta. Så idag blir det väl bara en allmän mysdag, tidigare gjort jag min första varma choklad för säsongen och ack så gott det var. Jag ska börja läsa min bok som jag höll på med innan jag började plugga körkortsteori och tog en paus med, så nu äntligen kan jag läsa vanliga litterära böcker, yes!
 
Idag har jag också övningskört i jakobsberg med pappa, det är där jag sedan ska köra upp så måste lära känna vägarna lite och så, plus öva på fucking rondeller, hatar det. Imorgon ska jag upp tidigt för det väntas jobb med lägenheten på förmiddagen och sedan vid tolv ska jag åka till körskolan för att köra fyra lektioner (!!!) , så då ska det köttas. Annars, ha en good day!

story of my life

23:18:00 - 2014-09-21 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
 

Ja-a... vad händer i livet just nu? Denna vecka har jag övningskört en del på körskolan, pluggat ihjäl mig, mått dåligt av nervositet och stress, jobbat i lägenheten en dag, njutit av septembervädret, ätit god frukost med vänner, shoppat en del, höhö och gjort det fruktade teoriprovet, som jag fick godkänt på!!!! Teoriprovet har varit min största bov denna vecka, fyfan vad jag mått dåligt pågrund av det. Jag har pluggat som en idiot och gjort nästan 100 tester på internet (!) och knappt kunnat sova för jag har haft så mycket att tänka på och vara orolig för.
 
I torsdags gjorde jag provet och vilken lättnad det var. Jag satt under provet med extrem handsvett och ett hjärta som bultade, sen när jag klickade för att avsluta och fick upp resultatet var det som en våg av lättnad bara sköljde över mig och lugnade mig. Precis när jag såg resultatet blev jag så lättad att jag drog en stor suck och bara andades ut av lättnad, fyfan. När jag gick ut från rummet kunde jag knappt hålla mig för att le med hela jävla munnen, så alla människor som satt där och väntade såg ju rakt igenom mig att jag hade klarat det när jag gick där och log för mig själv med ett papper i handen. Fyfan asså. Nu taggar jag uppkörning och kan fokusera enbart på det. Ni kan knappt förstå hur lättad man blir, tills ni själva är i den situationen. Vilken känsla, satan alltså....
 
Så efter provet har jag belönat mig själv vilket jag har tänkt att göra hela veckan om jag klarar provet, så jag har shoppat loss. Det som jag har velat ha och spanat in nu. Jag har köpt en ny asfin jacka, en halsduk, en mössa och ett par jeans. Är grymt nöjd med alla mina köp, dessutom fick jag ett sign från Gud, allt jag letade efter i klädesväg fanns i mina storlekar och så vidare. Jackan jag spanade in direkt efter mitt prov fanns inte i den färgen jag ville ha den dagen, men dagen efter fanns den det och då slog jag till. Gud, jag älskar dig och mig själv. Peace out.
 

wish list

12:57:40 - 2014-09-13 / 0 kommentarer
 
Halsduk i bra kvalité, en fin mössa som jag har en hat-kärlek för, svarta lite smalare byxor, en vinröd kofta som jag är in lööööve with.
 

ännu en måndag

15:43:47 - 2014-09-08 / 2 kommentarer
 
 
Ännu en måndag och återigen en ny vecka. Det känns konstigt att vi redan är inne i september månad och jag har ingen skola eller heltidsjobb att dyka upp på, på dagarna. Just denna vecka är det inte heller något jobb med själva lägenheten, utan vi väntar på besked och kan inte börja jobba med den förrän beskedet har kommit. Så vad ska denna vecka innebära då? Ja, jag väntar på ett annat slags besked, om jobb så det är spännande.
 
Idag startade jag dagen med en grym frukost i sängen med mina nya och nytvättade lakan. Älskar det blåvitrandiga, så fräscht och bara så najs. Får typ en filmkänsla i ett ljust och luftigt Hamptonshus i dom, haha. Efter frukosten var det att sticka iväg till sundbyberg för körlektion, som jag sett fram emot nu eftersom hela förra veckan var min lärare på semester så det blev ingen lektion då. Däremot fick jag ett gott besked idag på lektionen, så nu taggar jag till inför körkortet. Ska råplugga den jobbiga teorin bara och fixa detta.
 

ett annat liv

21:53:04 - 2014-09-07 / 0 kommentarer
 

COAT

14:47:29 - 2014-09-07 / 1 kommentarer
Köpa eller inte? I höst vill jag ha en lång kappa. Felet med denna från monki är att den inte precis är svart, den är mörkgrå och nästan svart, lite skiftande. Hittar inte heller några andra snygga kappor just nu, så dunno what to do. Jag väntar ut det hela, tror jag..
 

jobb & food truck

15:58:42 - 2014-09-02 / 0 kommentarer
 
Förra veckan och den här veckan har bestått av jobb och består av jobb. Jag jobbar just nu med att tömma min mormors lägenhet, städa och sälja saker. Igår hyrde vi en lastbil som vi fyllde med bara skräp, det tog hela dagen som avslutades med att slänga all skit på soptippen. Hann även med en arbetsintervju också på Phil's Burger, hoppas verkligen att få börja där, det verkar najs.
 
Hur som helst, idag åt jag och min kollega, haha vad vuxet det låter, lunch från en så kallad food truck. Det serverades hemgjord korv med diverse tillbehör. Det var hur gott som helst och satt som en smäck i magen. Jag tog en bondkorv med potatis och tryffelmayo, så göött. Efter lunchen blev det lite mer än en timmes jobb innan det inte fanns något mer att göra. Vi hööörs.
 


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin