emmaflygare.tumblr.com

00:47:00 - 2013-10-29 / 0 kommentarer
 Tillfälligt eller inte, just nu känner jag att tumblr är mycket roligare. Hoppas vi ses där!

brandy melville

14:26:00 - 2013-10-26 / 1 kommentarer
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 

changes are good

21:43:00 - 2013-10-22 / 1 kommentarer
 
Denna dag har varit sjukt bra och det är jag väldigt glad över. Att dagen varit så bra även fast mycket påfrestande saker ligger och ruvar sista skolveckan innan höstlovet. Idag har jag hämtat ut min dator som är reparerad och som nu är i min kärleksfulla famn igen, saknat dig så mycket.... (höhö). Det har bara varit allmänt gött idag (förutom vädret då), jag har skaffat lite ny musik som jag just nu lyssnar på, One Republics nya album är så himla skööönt och bra, att jag missade den. Alla låtar har sån härlig rytm och text, looooooooove it.
 
Det jag tänkte först och främst skriva om var Apples event som var tidigare ikväll. Det bjöds på massor av fina saker, och applenörd som jag är, är jag den första gruppen som håller på att installera nya operativsystemet (SOM ÄR GRATIS), så passa på nu alla macbookare. Det bjöds på en ny ipad mini med retina skärm, en ny ipad som heter iPad Air, haha jag garvade till när de sa namnet, lite kuuul faktiskt. Och en grej jag blev väldigt glad över var att det kom en billigare och uppdaterad macbook pro retina skärm som DESSUTOM är billigare. Jag dööööööööör.
 
Alltså, just nu är livet gött. Jag avstår från att räkna tråkig matte och sitter med hörlurarna med min nylagade macbook pro (som fått en helt ny ovansida med ny skärm och en helt ny baksida) och lyssnar på ny musik som jag älskar. Life's guuuuuuuuuuuuuud.
 
Btw! Kom med lite önskningar om vad ni vill att jag ska skriva om, tips, bilder, vad som helst så ska jag försöka göra er nöjda :)

en bra måndag

18:12:00 - 2013-10-21 / 1 kommentarer
Bilder från torsdag - söndag
 
Hej alla människor. Idag har det varit en bra måndag, det brukar inte vara det annars, ni vet måndagar... Och sent på kvällen brukar det vara fotbollsträning på schemat, men den är inställd så det är rätt chill idag asså. Jag har fått besked om min dator så den har jag tillbaka troligtvis imorgon, annars onsdag, reparerad och klar. Som jag har saknat den..... Jag fick också veta att jag har vunnit en facebook tävling, jag vann andra boken (Stad av aska) i The Mortal Instruments serien, så mycket glad över det, särkilt när jag hade glömt att jag var med och tävlade om den. Dagen har bara varit allmänt bra. Nu är det sista veckan innan höstlovet och som vanligt måste mycket göras, men det fixar vi för snart är det frihet!!!
 

jag spricker snart

13:16:16 - 2013-10-17 / 1 kommentarer
 
 
Hejsan på er. En vecka sedan vi sågs. En vecka sedan jag lämnade min älskade dator i någon annans händer. Och jag har ännu inte fått tillbaka den. Just nu sitter jag med min systers mac, men det är inte samma sak. Vill ha min egen dator! Och just nu är den jätteviktig för mig, datorn är det största och nästan enda verktyget jag använder i skolan, anteckningar, photoshop, ja jag gör allt på den.... Egentligen skulle jag fått svar om den idag, men nej, när jag ringde sa dom att det skulle ta längre tid för det var mycket just nu, suck alltså. 
 
Att det är väldigt mycket i skolan gör inte saken bättre, allt är väldigt påfrestat just nu. Imorgon ska jag hålla ett tal i minst sju minuter inför två lärare, enbart! Vill dom döda oss eller? Så idag är jag hemma från skolan för att plugga skiten ur mig, iallafall försöka.
 
Jag spricker snart...

allt kommer på en gång

10:48:38 - 2013-10-10 / 2 kommentarer
 

Tjotja. Det är mycket i skolan nu och kommer vara det fram till höstlovet, vill bara ha lov nuuuuuu. Igår ramlade jag i en trappa påväg till skolan och självklart skulle något viktigt gå sönder, min datorskärm sprack och datorn fick även en buckla på undersidan, så det var ju inte så roligt. Men det kommer lösa sig, förhoppningsvis, så idag ska jag gå och fixa dator och ringa försäkringsbolaget. Det hände också bra saker, jag fick lite hopp inför jobb som jag har sökt, så hoppas hoppas. Sitter i skolan och gör typ ingenting, så jag passar på att blogga och kolla på lite gamla bilder.
 
Jaja, hoppas ni har det bra :)

tidigare i veckan

11:48:47 - 2013-10-06 / 0 kommentarer
 
Denna vecka kan jag sammanfatta med att jag ätit mycket gott, varit väldigt produktiv i skolan, vilket är mycket bra. Idag är det söndag, så snart ska jag ut och övningsköra och senare ikväll blir det troligtvis gym med några vänner. Ha det gött.
 

lilla vigårda

19:29:10 - 2013-10-05 / 4 kommentarer
 
 
 
 
Hejhejhej. Idag har jag haft en dag i stan med min syster. Vi har ätit på Lilla Vigårda (kända för sina hamburgare) i k25. Kan rekommendera er att gå dit och äta hamburgare, det var riktigt gott och kändes asfräscht. Man blev sådär najsigt mätt, alltså inte illamående, bara tillfredsställd haha. Jag kom hem med en grå stickad kofta från Monki som var välbehövlig, basic är nääääjs. Särkilt nu på hösten när man inte orkar klä sig som en gudinna, men ändå vill vara någorlunda snygg ;)
 
Nu blir det trerättersmiddag här hemma och lite myyyys.
 

en dag i staden

19:17:26 - 2013-10-01 / 3 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Nu går vi in i oktober. Höst på riktigt och kylan biter tag i en. Fler koppar med varm choklad dricks och det börjar närma sig utlandsresan med skolan. Jag åker till Barcelona i tre veckor för att plugga spanska och praktisera. Både spännande och lite nervöst är det, men mest spännande. Jag ser fram emot det. Nu ska jag läsa böcker och äta middag.


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin