MANGO

22:53:35 - 2015-03-25 / 1 kommentarer
 
Lönen har anlänt. Dags att köpa kläder. Toppen ovan och klänningen ska bli mina.
Bland annat. I plural.
 

WHITE TURTLE

23:31:15 - 2015-03-23 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 

ON REPEAT

23:48:32 - 2015-03-18 / 1 kommentarer
 
Just nu spelar jag sönder den här underbara låten som Mumford and Sons släppt. Den är grym och briljant, påverkade mitt hjärta från allra första början. Och snart släpper de ett nytt album, äntligen.

greasy spoon

19:27:39 - 2015-03-18 / 0 kommentarer
 
 
 
 

Igår innan jag skulle börja jobba klockan 17 blev jag rastlös så jag drog på mig en snyggare outfit som bestod av just nu skönaste jeansen med hål i, en ljus oversize skjorta, svarta långa kappan och mina finaste sneakers. Ville känna mig lite extra fin eftersom håret var nytvättat, vädret var på topp och ville återigen inte klä mig i hoodie som jag brukar. Dock är det väldigt bekvämt och jag tycker om den stilen väldigt mycket: hoodie och en lång kappa.

 

Hur som helst. Jag tog tillfället i akt och gick till omtalade Greasy Spoon på Söder, Tjärhovsgatan 19 för att testa vad de har att erbjuda. Åt en eggs benedict för första gången som var helt gudomlig, drack en kaffe och en färskpressade grapefruktjuice vilket också var som en vitamindröm. Lokalen var mycket mindre än vad jag hade förväntat mig, men i nio fall av tio är det alltid så känns det som. Väldigt mysigt ställe som jag rekommenderar varmt. Maten känns hemlagad med kärlek och det är sköna människor som driver stället. Dock gick detta på strax över 200 kr, vilket tog på plånboken lite, men det var det värt. Perfekt att unna sig själv med. Tipstipstips!


NICOLINA

12:27:00 - 2015-03-17 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
Häromdagen fotograferade jag den här skönheten i hennes grymt snygga outfit, som är helt i vitt. Det framgår inte eftersom jag ville publicera fotografierna i svartvitt eftersom ja, ni vet, jag älskar svartvitt. Resultatet blev sjukt bra och det är sjukt roligt att fota den här typen av bilder. Något säger mig att jag kommer fotografera Nicolina en del framöver. Hon är med i Modettes nya satsning och ska vara med och tävla i webbtv (!!!) Håller tummarna för henne för det är hon verkligen värd. Gå in på hennes blogg, den är väldigt inspirerande, ljus och peppande! Tips från coachen. länk

PERFECT EPIC BASIC

12:58:50 - 2015-03-09 / 0 kommentarer
 
Håll i er nu! Jag har hittat den perfekta t-shirt, och då menar jag den PERFEKTA. Har länge varit ute på jakt efter den perfekta t-shirten som är lagom urringad, perfekt längd, bra kvalité och bästa passformen. Igår så hittade jag den inne på Cos. Alltså, basic kläder må vara tråkigt, men det är hur snyggt som helst. När det andas kvalité och när det sitter som en smäck, då är det superb och absolut allt annat än tråkigt. Jag älskar basic och kommer alltid göra det. Som pricken över i så hittade jag även den perfekta hooden inne på Cos med dolda fickor, sjukt soft i tyget. Allt i grått: såklart, men det är så fräscht och passar alla årstider. Vad gäller pris tycker jag detta var värt varenda krona. När det är något jag verkligen tycker om spelar priset absolut ingen roll, där tror jag allt är möjligt att införskaffa.
 
T-shirt: 290 kr, Hood: 590 kr

strosa i stan

23:01:00 - 2015-03-08 / 1 kommentarer
 
Idag har jag varit ute i det extremt härliga vädret och strosat runt i stan. Har fått med mig en hel del hem också, hehe. Nu måste jag verkligen hålla hårt i pengarna, men det är ju det här jag har längtat efter: att få tjäna egna pengar och sedan spendera det på snygga saker som jag tycker om. Så ja, det är lite svårt det där. Har gått in i favoritbutikerna och bara njutit av vyerna av alla fina vårkläder som finns ute. Måste bara tillägga att jag älskar H&M's koncept och deras butiker: Other stories, Cos, Weekday och Monki. Där blandannat finns mina absoluta favoriter. Ska visa mina grymma inköp senare.
 

VÅROUTFIT

18:10:00 - 2015-03-08 / 1 kommentarer
 
 
Jeans - Topshop, Skor - Adidas, Skjorta - Weekday, Stickat - Monki, Väska - Sandqvist
 

rodebjer dream

00:36:05 - 2015-03-05 / 0 kommentarer
 
Drömmen är att hitta och köpa ett favoritplagg i dyrare prisklass från någon av våra svenska märken. Finns så sjukt mycket fint att hämta vad gällande svenska designers. Dock tjänar jag inte riktigt så mycket pengar än så jag bara kan ägna mig åt designerkläder. Något plagg ska man kunna unna sig nångång inom kort iallafall. Dessa kläder är en dröm. Från Rodebjer.
 

TO TRAVEL IS TO LIVE

19:39:48 - 2015-03-04 / 0 kommentarer
 
Det jag har i tankarna just nu är att jag vill resa. Och jag har lite resor på gång, men det känns så långt borta så blir galen av det. Först ut är Santorini tillsammans med vännerna i början på juni och sedan tittar jag och morsan på en annan resa i augusti. Plus så vill jag till en massa andra ställen, mitt långsiktiga mål är att ta en enkelbiljett till asien. Vill framförallt till Bali och Vietnam, för att asien är så jävla grymt. Det är billigt, sjukt god mat, asbra väder och bara så najs, plus det var typ tio år sedan jag var där så vill verkligen dit. Det som sätter käpparna i hjulen är the moneeyy, som vanligt. Men pengarna till långresan borde inte ta supermånga månader att spara ihop och sedan i'm outtaaa here, dock har jag ju vissa behov innan målet är där, man vill ju alltid ha vissa grejer ju. :p

glory

20:29:00 - 2015-03-01 / 0 kommentarer


 
Har inga ord.
Förutom att hårstråna på armarna reser sig och rysningarna startar när jag ser två dessa. Kan vara årets viktigaste framträdande, låt och film. Måste ses. Måste höras.


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin