you are perfect

23:12:11 - 2014-02-28 / 1 kommentarer
 
Aldrig sett ett par skor som är såhär perfekta. Älskar Vansmodellen slip-on, det är så himla casual och så snyggt. Avslappnat och stilrent, det gillar jag. Så coola, gillar det håriga, haha. Tycker dock priset är dyrt, 750 kronor kostar dem. Det är väl för att det är skinn i innersulan. Detta kan inte komma mer lägligt för jag behöver inga nya skor, köpte ju nyss ett par vita adidas, men kanske i framtiden.. höhö
 

emmaflygare.tumblr.com

15:37:10 - 2014-02-26 / 0 kommentarer
Ingen inspiration just nu som jag känner att jag kan blogga om, det är lov och jag gör ingenting. Sitter mest vid tumblr nu och drömmer mig bort. så följ mig där.

heeeeelg

17:54:39 - 2014-02-21 / 0 kommentarer
hej på er.
det är fredag, helg och sportlov. hur skönt? dock får jag damp på detta äckelväder. imorse snöade det rejält så man fick allt i ansiktet, det har småregnat hela eftermiddagen och nu spöregnar det. man bah: hallå?! just nu sitter jag och väntar på att min brownie ska svalna så jag kan göra glasyren. ska fota brownien och visa er receptet sen, kommer bli så gooooooott. världens kaloribomb, haha ni vill inte veta hur mycket smör, socker och kakao det är i, men skit it säger jag bara.
 
ha det gött.

låt mig drömma

00:21:02 - 2014-02-21 / 0 kommentarer
 
jag vill leva om sisådär 5-7 år. när jag har gått klart min utbildning på universitet. när jag har fast lön. ett jobb som jag trivs med och älskar, jobba med det jag gillar och drömt om. skaffat min första lägenhet och fått inreda den själv. bo ensam i en lägenhet som reflekterar mig, ha alla mina älskvärda saker i mitt eget boende. framtiden känns ljus och det känns bra. tänk positivt!
 

number one wish-list

20:26:00 - 2014-02-20 / 0 kommentarer
just nu är jeans det jag behöver, ingen rolig utgift precis, men det behövs. mina svarta jeans som jag använder varje dag börjar få tjockishål, eller det har redan bildats tjockishål. på insidan låren börjar det skavas och det blir liksom slitna hål, om ni förstår vad jag menar.
så ett par blåa jeans behöver jag nu till våren, annars överlever jag inte, typ. jag söker ett par jeans i en perfekt blå färg, helst mellanblåa. dock är de mörkblåa jeansen från ginatricot väldigt snygga och det känns fräscht till ljusa tröjor. annars är jag intresserad av jeansen i mitten, ett par jeansleggings från levis som ser väldigt sköna ut, men dessa är dyrare så frågan är om det är värt det.
en grej som är skit tycker jag är att gina tricots ljusa jeans finns bara i slitning, jag vill inte ha hål i jeansen. det är just den modellen jag vill ha, kristen zip jeans, samma modell i dem mörka. kan det inte komma ut samma modell fast utan hål, please....

learn the basics

20:12:00 - 2014-02-20 / 0 kommentarer
 
 
 
Och så behövs det lite färgglad inspiration bland det kalla och tråkiga slaskvädret. Hittade dessa finfina tröjor på zara.com. Dessa är jag. Stora, sköna, slappa och basic. Looooove. kostar 129 kr, mycket värt. Gillar den gröna och rosa mest, men känner att jag borde ha en grå också. Älskar såna här basic tröjor som man bara drar på sig och så vips är outfiten klar med ett par jeans till. älskar enkelhet. ska nog spana in dessa på lovet och sukta lite, även fast plånboken är tom så det ekar i den.
 

every day

18:24:55 - 2014-02-18 / 1 kommentarer
 
under de senaste dagarna har jag älskat med det bästa som finns, min säng. vi har hälsat på solen som har varit väldigt blyg den här vintern.
jag har ätit mcdonalds och fått matorgasm. som vanligt har jag varit i skolan och pluggat

tuesday -

18:13:00 - 2014-02-18 / 0 kommentarer
 
ja här ser ni mig ha superduperroligt på mattelektionen igår, måndagmorgon. klädd i min nyblivna rosa kärlek till stickad tröja. sista veckan i skolan nu innan sportlovet börjar, finally!!
det jobbigaste i skolan är över, tack och lov så det behöver jag inte tänka på längre. det tar så mycket mentalt att man blir helt knäpp i skallen. plugget är under kontroll och jag ligger i mer än fas. just nu ligger jag i min bästa säng och kommer aldrig komma upp härifrån.
Om cirka 40 min måste jag upp och börja byta om till fysträningen, hur det ska gå? ögonlocken kommer kännas tunga efter jag lagt ifrån mig datorn och ska vila, så kommer antagligen inte komma upp. fäller en tår innan jag går upp, för jag vill sooooova. tur att vi börjar tolv imorgon, sovmorgnar (hjärta)
 
jajajaja, mycket skitsnack nu. ha en bra kväll!
 

sovmorgon

11:04:18 - 2014-02-13 / 0 kommentarer
Big love till sovmorgnar, alltså. Loooove it. Idag kommer jag kunna ta mig till skolan, ha en lektion (religion) och kunna ta mig hem på mindre än fyra timmar. Soft dag. Jag älskar min säng mer och mer, älskar mitt dubbeltäcke. En sann kärlek där. Gjorde en bra frukost bestående av äggröra, spenat och korv i en enda sörja. Till det lite youghurt och vatten. 

Nu bör jag göra ordning mig inför en lektion i skolan. No make-up och toffs. 

-

22:12:36 - 2014-02-10 / 0 kommentarer
måndag idag, dagen har varit helt okej. när jag väl kommit hem umgicks jag med lite vänner, efter det har jag övningskört för nu satan ska det tas tummen ur röven. just är jag i något slags pluggmode, sitter med benen i kors i sängen med datorn på fönsterbrädan och har adeles röst i högtalarna. skolan går bra, det rullar på och jag har koll och ligger i fas. så livet rullar på, denna vecka ska jag fokusera på att söka jobb också. tummen upp!

fairytale green

13:28:38 - 2014-02-09 / 3 kommentarer
 
 
 
en söndag som denna tillbringar jag i min älskade säng tillsammans med laptopen och surfar runt efter inspiration. blir mycket modeinlägg då det är det som inspirerar mig mest just nu. vill bara gå omkring i snygga kläder, utan jacka och känna värmen. denna fina klänning är från zara, enkel men samtidigt väldigt fin, like my style.

flats

20:20:28 - 2014-02-08 / 0 kommentarer
 
skor från & other stories som jag har spanat in ett tag nu. jag har presentkort på 750 kr så det får antagligen gå till dessa skönheter som jag funderar starkt på att bära på studenten. de rosa är jag, men jag gillar de blåa. rosa skorna är dock perfekta och skulle se skitfint ut med en vit klänning, blir nog dessa, alltså. vilka tycker ni är finast? har ni tips på studentklänning förresten?
 

adidas originals

15:10:51 - 2014-02-08 / 12 kommentarer
 
 
i torsdags fick jag hem mina nya och fina vita sneakers från adidas. de är i äkta läder och supersköna. jag beställde storlek 38 och de passade jättebra, tycker inte om att beställa från internet om det är fel storlekar osv, för det blir så krånligt sen att skicka tillbaka sakerna, tycker jag. men det behöve jag inte göra med skorna :) hittade superbra pris för dessa på sportamore.se, jag kunde ha barnstorlek tydligen och då kostade skorna nästan halva priset än vuxenskorna, för det var ytterliggare rabatt på dem. dessa kommer användas flitigt i vår, längtar tills jag kan gå utan jacka med dessa, ljusa jeans och min nya rosa stickade tröja.

jag har syndat

22:22:07 - 2014-02-05 / 0 kommentarer
sitter just nu med min nya rosa, stickade tröja och nytvättat hår. älskar den känslan och looken med perfekt hår, inge smink utan bara lite läppbalsam på läpparna så de blir naturligt rosa och fluffiga, haha lol. ja ni läste rätt, min NYA tröja. jag hittade den inne på zara, den jag bloggade om nyss (!!!), det fanns bara några få kvar och alla i samma storlek, min storlek så Gud ville antagligen att jag skulle ha den. den är så perfekt som den ser ut, jag älskar färgen, påminner mig om jordgubbsglass. längtar till våren nu så jag kan gå loss på tröjan, men kommer antagligen använda den innan solen värmer.
på kvällen, samma dag som jag köpte tröjan så hjälpte gud mig också. jag surfade runt för att leta efter bra priser på ett par skor jag har gått och suktat efter. gissa om jag hittar skorna på riktigt bra rabatterat pris? hittade i min storlek och kunde tydligen ha dem från barnavdelningen, vilket kostade hälften så mycket som ''vuxenskorna''. jag råkade beställa dessa, och nu är dem påväg hem till moi, förhoppningsvis har jag dem i famnen imorgon. wooopi.
och på toppen av allt detta så har jag lite smått panik över pengar just nu, hehe, paniken brukar ändå alltid vara en liten stund och sen när man sovit så känns det alltid bättre och det verkar inte vara lika mycket panik längre. jag går som sagt i trean, och detta kommer bli en dyr termin. måste betala skorna nu när jag får fakturan, träningslägret måste betalas och jag har inge jobb. jag var ju på coopintervjun igår, det gick bra men nu måste jag göra ett slags test, så jag måste få en viss poäng för att klara det och få anställning så det känns väl lite sisådär, men aja, jag hoppas testet går bra iallafall.
mycket babbel, men jag ville berätta lite och skriva av mig lite. godnatt. nu ska jag stressplugga till ett skitprov vi ska ha imorgon.

i don't wanna survive, i wanna live

22:54:38 - 2014-02-03 / 3 kommentarer
 
inspirations bilder till livet. resor och äventyr i fantastiska miljöer. jag vill se hela världen, jag vill till italien och strosa i gamla byar, äta pasta och mozzarella, pizza och andra läckerheter. jag vill till alla länder i asien och uppleva andra kulturer, vietnam, japan, indien, nepal, korea. jag vill dokumentera allt med min kamera. efter resorna vill jag komma hem till min vindsvåning i new york eller i stockholm och få mysa med min hund. life, varför ska det vara så komplicerat....
 

rosa dröm

14:07:00 - 2014-02-02 / 7 kommentarer
zara.com
 
är inte det här typ världens finaste stickade tröja? Perfekt rosa färg till våren och jättefin form på själva tröjan. Något jag verkligen älskar är stickade tröjor, det funkar året runt. till vintern då den värmer och är ett enkelt plagg att bara ta på sig när man har noll inspiration, på våren i någon fin färg och man behöver varken svettas eller frysa i den och på sommarkvällar när den värmer bara sådär lagom.
älskar verkligen denna från zara och jag är svag för stickade tröjor, har en massa och vill bara ha mer. dock såg jag att den var slut på nätet, är inte det typiskt? men den kommer säkert in igen, då kanske jag ska slå till? tycker iallafall den är värd sina 399 kr, speciellt när den är gjord av 100 procent bomull, loooove it.
 

lördag

13:31:05 - 2014-02-01 / 6 kommentarer

Sitter just nu på bussen mot Slussen med Emma. Vi har varit hos fina Nicolina på Värmdö och haft mysfredag igår och mysfrukost idag. Igår åt vi vegetarisk middag som bestod av halloumi, sallad, sötpotatis och en jättegod fetaost sås. På kvällen poppade vi perfekta popcorn i kastrull och så gjorde vi hemgjord juice. Vi hade lite hälsotema, höhö. 
Imorse gick vi upp och fixade mysfrukost med hemgjord juice, yoghurt med diverse tillbehör, färskt bröd, gurka och pålägg. Älskar helgfrukost alltså... 




kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin