första advent

23:49:50 - 2014-11-30 / 1 kommentarer
 
Innan jag började jobba ikväll klockan 18 så fikade jag tillsammans med Emma och Emma. Emma fyllde år i veckan så vi hade lite sent födelsedagsfika med presenter och så. Åt en sjukt god kladdkaka med nötter på och kolasås, den var najs. Förövrigt är det ju första advent och för att vara ärlig så har jag noll julkänslor. Julen är inte lika viktig längre för mig, jag bryr mig mindre och mindre om julen. Det kanske är något med åldern? Dock är det ingen speciell högtid för mig och så känner jag med ungefär alla högtider. Tiden går så sjukt fort så man hinner inte ens tänka efter, vart tog hela 2014 vägen liksom?
 

söndagsmood

11:53:57 - 2014-11-30 / 0 kommentarer
 
 
 
 
- Jag jobbar som en galning just nu, igår jobbade jag elva timmar och ikväll blir det ett kortpass - Vill bara klä mig i sköna och mysiga kläder, pallar inget annat - Dricker en massa kaffe, utan socker ska det va - Mentalt pågår det en massa i min hjärna - Och till sist, såklart är det något jag vill ha just nu: en värmande kappa, så det ska jag spana efter i eftermiddag -
 
 

highway one

19:13:06 - 2014-11-28 / 0 kommentarer
 
 
 
Såhär såg det ut när vi åkte längs Kaliforniens kust på Highway 1, vackraste naturen jag sett hittills. Om ni är i Kalifornien så är detta ett måste. Annars då? Trevlig helg på er. Nu ska jag börja göra mig ordning för att gå ut och äta med vänner och sedan tagga inför en jobbhelg. Hade gött.

drömmar och mål

22:51:50 - 2014-11-27 / 0 kommentarer
 
 
 
Sitter på rummet och filosoferar lite med min koppnudlar. Mycket pågår i hjärnan när man äntligen har börjat arbeta på riktigt och kommer tjäna riktiga pengar. Plötsligt känns inte vissa saker lika viktiga längre, typ som att börja plugga. Med mina drömmar och mål kanske jag inte kommer behöva det, dock är utbildning alltid bra, men jag tycker inte det ska behöva kosta, och med det menar jag med att jag inte vill ta några lån. Jag hatar att låna pengar och det kommer inte bli bättre att behöva låna riktigt stora pengar, om jag skulle plugga på annan ort än i Stockholm. Och varför ska jag spara till en äckligt stor summa bara för att lägga de pengarna på ett billigt studentliv? Inte min grej, när jag kan resa för pengarna istället och se världen, eller lägga pengarna på en lägenhet.
 
Ja, mycket tankar just nu. Jag är jävligt glad över att ha ett jobb som jag verkligen tycker om, och jag tror det här kan bli en väldigt bra grej. Det gäller för mig att ligga i och satsa som fan, visa att jag kan och vill. Man kan gå långt om man bara vill, viljan är prio ett. Sen kanske inte mina mål och drömmar verkar rimliga, men vet ni vad? Allt kan bli verklighet och jag blir bara ännu mer motiverad när jag märker att folk tänker att jag inte kommer klara av vissa saker. Älskar när jag triggas igång och bara vill något ännu mer då.
 
Just nu känns jag väldigt säker angående det livet jag vill leva, älskar när man får en uppenbarelse, när allt bara blir klart för en och man tänker ''såhär vill jag ha det'', ungefär så fick jag häromdagen. Det livet kommer jag eftersträva och jag längtar tills jag når dit.
 

snaps from san fran

13:40:43 - 2014-11-25 / 11 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja livet rullar på, vad ska jag säga? Jobbar som en galning på nya jobbet och tackade ja till ett långpass på elva timmar på lördag, crazyyy. Det är kul att jobba och äntligen har jag ett jobb, haha, tog några månader efter studenten att få ett, men jag är sjukt nöjd med det jag har nu och allt går jättebra. Just nu håller jag på att äta lite mat innan jag ska bege mig ut i det fina vädret (!!!) för att fixa en ny display till telefonen och sedan åka till work. Jobbar varje dag denna vecka förutom torsdag då jag är ledig. Livet är najs och det känns bra att få respons på det man gör. Bekräftelse sitter som sagt aldrig fel. Igår när jag tittade på ett tv-program så fick jag en uppenbarelse på köpet, nu vet jag exakt hur jag vill att mitt liv ska se ut. Och jag vet precis vilket liv jag är byggd för, så det är mitt mål just nu: drömmen. Ni får ha en toppentoppen dag, hörni!

street

13:12:48 - 2014-11-23 / 0 kommentarer
 
 
 
Det är mycket jobb nu och framöver. Den här veckan har jag jobbat varje dag förutom en och det kommer bli detsamma kommande vecka. Men hårt slit lönar sig och det kommer visa sig när det är: payday! Längtar som fan till julen, men bara för att lönen kommer då, inte för det andra tjatet. Uschusch. Nej nu ska jag tagga till jobb och stängning ikväll på en söndag. wopido.

två favoriter

21:33:00 - 2014-11-18 / 0 kommentarer
1. Nadja knitted top - Monki, 2. Bejing knit polo - Weekday

shopping och vigårda

20:07:48 - 2014-11-18 / 0 kommentarer
 
Det blev en bra, ledig dag. Åkte in till stan för att spana in lite kläder och mötte upp Felicia som också var i stan, så vi åt lunch lite spontant i k25 och käkade hamburgare på Vigårda. Hade mycket att catcha upp eftersom det var ett tag sedan vi sågs. Jag har handlat för alldeles för mycket iallafall, men behövde stilla mitt begär. Det blev en cool polotröja som jag hatälskar från Weekday, en fin stickad tröja från Monki, en saltvattenspray och underkläder. Superduper nöjd är jag med allt. Visar senare :)

the fray is brilliant

17:53:28 - 2014-11-18 / 0 kommentarer
 
 
 
Så jävla najs det är när det kommer nya album från band en tycker om. Just nu är det The Fray som gäller och deras nya album Helios. Brilliant är det. Idag har jag varit lite crazy och shoppat för alldeles för mycket pengar, men ibland vill jag bara unna mig och det gjorde jag idag. Nu måste jag dock sätta igång med pluggandet av recept inför jobbet imorgon.
 
 

pier 39'

10:03:00 - 2014-11-18 / 0 kommentarer
 
 
 
god morgon !
Idag är min andra lediga dag och även den sista för den här veckan. Annars jobbar jag varje dag resten av veckan, cassshhhh. Det är typ pengarna som motiverar mig just nu, att se första lönen komma in innan jul, alltså, känslan, jag längtar! Idag ska jag bara ta det lugnt, fortsätta plugga in alla recept och så ska jag även ta mig tid att gå på stan och titta lite på kläder och så. Vi höres.

lana, you're so fab

19:51:00 - 2014-11-17 / 0 kommentarer
 
 
Denna och denna remix, samt denna och denna remix är hetast på min spotify just nu. (klicka på länkarna)

pat's cafe

18:55:00 - 2014-11-17 / 0 kommentarer
 
 Alltså detta café...
Vi åt frukost här två gånger, och amerikansk frukost är seriöst den bästa. Stora portioner, mycket mat och god mat. Det gillar jag! Här åt jag pannkakor med färska bär och frukt, bacon, äggröra med lax och gott kaffe. Hett tips om du är i San Francisco och tycker om denna typ av frukost. Detta ligger inte i city, utan en liten bit från Fisherman's Wharf i ett lugnt område. Så najs här.
 
 
 
 

young and beautiful

18:43:00 - 2014-11-17 / 0 kommentarer
 
 
 
hey people!
kände för att sitta med bloggen idag och bara påbörjade ett inlägg med en bild från San Francisco. Mycket har hänt sedan sist och livet är nästan perfekt. Jag har ett nytt jobb, ja det stämmer! Har börjat jobba på Vapiano som pastakock och snart är min utbildning där slut, så sen står jag på egna ben utan min lärare som lärt upp mig i snart tio dagar. Ett jobb är sjukt gött, för nu kan jag äntligen börja tjäna riktiga stålar. Det är också en ny era för fotbollen vilket känns sjukt spännande, min mormors lägenhet jag arbetat med är såld, jag har fått en egen bil (tagit över vår gamla familjekärra som stått och ruttnat på landet), ja så livet är gött. Men bara nästan perfekt ;)
 
Stay tuned för mer bilder från San Francisco och Caliiii
 

street art

18:23:00 - 2014-11-17 / 0 kommentarer
 
 
Öppnade San Francisco mappen och började redigera, glömt hur kul det är att bara sitta och
pilla med bilder. Ska fortsätta med det, plugga och sedan spela fotboll.
 

china town

13:32:00 - 2014-11-06 / 1 kommentarer
 


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin