tidsfördriv

13:29:51 - 2014-05-29 / 0 kommentarer


Väntar på mamma som skulle snabbt in på sitt jobb och fixa några saker. Senare bär det av till landet men innan dess hoppas jag på lite lunch. Hungrig som faaaan. 

frukost

11:00:48 - 2014-05-29 / 0 kommentarer


En god frukost gillas alltid. Idag blev det baguette med ost, jamon serrano och färsk basilika, samt ett glas apelsin/ passion juice. Och nu är det långhelg!!

lazy day

15:16:55 - 2014-05-28 / 1 kommentarer


Idag tillbringar jag tiden i sängen tillsammans med datorn och några tv-serier på tv3play. Jag catchar upp med Kickstart och sen ska jag se första avsnittet av Million Dollar Listing New York, haha älskar det. Efter det ska jag pallra mig upp ur sängen och träna lite, får se hur det går. 

Ha en bra dag! 

flower

20:00:00 - 2014-05-27 / 0 kommentarer
 
Ikväll ska jag på skiva och jag har införskaffat mig den här lilla accessoaren. Ett blommigt hårband som jag ska ha på mig. Kan ni gissa vad jag ska vara för något? Jag ska ''klä ut mig'' till en hippie, haha. Tycker den idén var bra och hade mina vanliga kläder hemma som lika gärna skulle kunna vara hippiekläder, så det är gött. Det är så himla kallt ute bara så just nu har jag lite i-landsproblem. Aja, det löser sig nog.

nicole

17:02:00 - 2014-05-27 / 0 kommentarer
 
 
 
Fotograf: Jag  |  Modell: Nicole
 
Nicole var tjejen jag plåtade igår. Är jättenöjd med resultat och det var roligt att fota någon annan som inte är ens kompis eller så. Detta skulle jag kunna göra fler gånger, superkul!

bloppis: shorts med mönster

13:15:00 - 2014-05-27 / 2 kommentarer
 
 
 
Säljer dessa fina shorts som jag köpte förra säsongen på H&M när de släppte sin Fashion Against Aids kollektion. De är knappt använda och är gott som nya. Shortsen är ganska små i storleken. Om du är en normal 36a så kommer dessa shorts definitivt passa dig. Jag skickar helst inte shortsen med posten, utan möts upp i Stockholm.
 
Säljs för 150 kr, kontakta mig om du är intresserad, [email protected]

LÄS!!

11:00:00 - 2014-05-27 / 0 kommentarer
 
 
länk till artikeln
 

Alla borde läsa den här artikeln för att få reda på vilka äckliga personer det finns och vad som händer i Europa. Fyfan för dessa vidriga personer och tänk att de vandrar här i Sverige också. Läs denna och bli mer engagerad i vad som händer i vårt land och vår kontinent, för det här är så sjukt, men det är verklighet.

emma stone

22:03:00 - 2014-05-26 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Emma for Vogue
 
Alltså dessa bilder, hur snygga? Och hur snygg är inte Emma Stone. Wow, säger jag bara. Finner typ inga ord hur fint det här är. Älskar klänningen och looken på andra bilden. Allt är bara perfekt.

tack gud

17:00:00 - 2014-05-26 / 0 kommentarer
 
Skolan är slut och jag har gjort det sista i gymnasiet så nu är det hög tid för slutbetygen att ramla in på schoolsoft. Idag fick jag betyget från matte 2, och ni ser själva. Fucking C !!!!! Ett mirakel har skett och detta betyg är jag mest stolt över. Jag har alltid haft precis godkänt i matte tills jag började i trean då jag valde matte 2 som individuella val, alltså frivilligt (!!) Och jag går ut med betyget C, detta ska firas på något sätt, haha, vet inte hur än. Jag tackar iallafall Gud, mig själv, min lärare Svennis och min vän Emma Lindmark som hjälpt mig under denna resans gång.
 

#lazy monday

13:11:16 - 2014-05-26 / 0 kommentarer
Ligger i sängen och gör ingenting. Slöar och håller på med mobilen bara. Inget plugg så det känns lite annorlunda, haha. Borde pallra mig ut och gå en promenad eller något innan jag drar mig in mot stan för att fotografera. 


valdag

20:43:32 - 2014-05-25 / 0 kommentarer
 
 
Söndag och ingen söndagsångest alls, så skönt. Plugget är ju i princip klart, vilket innebär att vi inte behöver dyka upp på de återstående lektionerna som är kvar. Nu kan jag sova ut på vardagar, haha. Idag har jag röstat till europaparlamentet för första gången i mitt liv, vuxenpoäng där. Efter jag och mamma hade varit och röstat så köpte vi oss varsin glass påvägen hem, riktiga sommarkänslor där! Efter det var det bara att förbereda sig inför dagens fotbollsmatch i denna hetta. Matchen gick bra, vi spelade 2-2, egentligen skulle vi ha vunnit, hehe.
 
Denna vecka blir lugn och bra, ledig typ hela veckan plus långhelg väntar. Jag ska på studentskiva, försöka leta lite jobb och fotografera en tjej som jag ska samarbeta med lite, spännande. Ha det så bra så länge!
 

triangl pink

12:18:04 - 2014-05-25 / 2 kommentarer
 
 
 
Ännu en dag med hetta och jag har bikinifeber. Jag som inte hade några planer att köpa en ny bikini den här sommaren, gillar min blommiga från H&M. Men denna är jag småkär i, älskar färgen och triangl verkar vara riktigt bra. De är så jävla dyra bara..
 
 

picknik

18:44:28 - 2014-05-24 / 0 kommentarer




Hela gårdagen bestod av två pickniks med bra sällskap och sjukt god mat. Stunder som dessa är när livet är som bäst. Skolan är i princip klar och hela nästa vecka är jah typ ledig och veckan efter det tar jag studenten. Hur sjukt? Igår var jag också på jobbintervju på espresso house så vi får se hur det blir. Efter intervjun åkte jag och hämtade min studentskylt, ja den är klar!!! 

Idag har jag legat och solat och svettats hela dagen i denna hetta, har också gått promenad och hunnit med att ta en springrunda. Nu väntas grillat till middag och jordgubbar. 

dagen i fotografier ( och text )

19:42:00 - 2014-05-21 / 0 kommentarer

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Och ännu en lyckad dag har varit. Hade en lektion på eftermiddagen i skolan och innan den satt jag, Emma och Felicia på espresso house och skrev på en halvt skev religionsuppgift där vi ska svara på frågor som ''vad är meningen med livet?'', ''hur blir jag lycklig?'' och ''vad är en människa?'', ganska så kul ändå, men får panik haha. Efter vår enda lektion gick jag runt lite i stan och tittade på kläder, ville helst köpa ett par byxor eller shorts, men hittade ingenting som kändes bra, provade en massa kläder, men inget satt bra tyvärr. Så efter det blev jag hungrig och smått sugen på mc donalds så jag gick dit, tog med mig mat och satte mig vid vattnet och bara chillade, lät tankarna springa iväg medans solen värmde och staden var i full gång. Nu är jag hemma och har fönstret på vid gavel, ska skriva en fotohistoriauppgift. Denna vecka är sista veckan med inlämningar, så sköööönt.

vackra dagar

22:38:03 - 2014-05-20 / 0 kommentarer
Det har varit en bra dag idag. Efter att jag ätit lunch med mamma gick jag som sagt till emma för att plugga lite religion, vi åt gott mellanmål innan det var dags att byta om till dagens fotbollsträning. Vi hade perfekt väder, molnfritt, sol och värme. Vad mer kan en begära? Lökigt som fan på träningen, men det var en så fin kväll. Efter träningen promenerade vi hem och när jag kom hem väntade en jättegod köttfärssås med fullkornspasta och lite creme fraiche, fyfan vad bra det smakade efter träningen. Avslutade måltiden med några belgiska jordgubbar som var gudomliga. En perfekt dag.
 
Nu ska jag snart sova och imorgon väntas ännu en bra dag. Sovmorgon, kommer åka in till skolan vid tiotiden, plugga en massa med kompisarna och sen väntas vår enda lektion på eftermiddagen. Efter skolan ska jag gå lite i stan och chilla runt, tänkte köpa ett par härliga byxor också. Livet rullar nu. Juste! idag beställde jag min studentskylt så hoppas den blir klar den här veckan, ska bli spännande att se den i verkligheten.
 
Nattinatti.

ledig dag

15:44:03 - 2014-05-20 / 0 kommentarer
 
Idag är det en jäkligt soft dag. Inga lektioner så jag sov ut ordentligt i min älskade säng, chillade galet på morgonen, åt en god frukost och chillade lite till. Sedan åkte jag och mamma (som också bestämde sig för att vara ledig) till vällingby och åt en extremt god lunch på Street Bagel Café. Min bagel var himmelsk, den bestod av grillad kyckling, pesto, färskost och fräsch sallad. Rekommenderar verkligen, de har massor med olika bagels och sallader så testa! Nu ska jag försöka plugga här hemma hos emma, går sådär just nu..
 

kina drop pants

12:19:47 - 2014-05-19 / 0 kommentarer
Nummer ett just nu, en dröm, byxor, 1600 kr
 
 

söndag

12:53:17 - 2014-05-18 / 0 kommentarer

Brunch

bra dagar

23:33:00 - 2014-05-17 / 0 kommentarer
kvällsbio med vännerna
 
värmen är äntligen tillbaka och här för att stanna
 
pannkaksbrunch innan en eftermiddagslektion
 

adidas stan smith

23:09:29 - 2014-05-17 / 0 kommentarer
Har köpt ett par stannies, är totalförälskad!!
 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin