sorry lover

18:07:54 - 2013-04-16 / 0 kommentarer
gammal bild från östersund
 

Hej, hej, hej bloggen. Extrem dålig inspiration just nu, våren är på ingång men det är en seg start må jag säga. Mulet och regn är inget vi svenskar vill förknippa våren med precis. I brist på nya bilder ( har inte ens några ) så får ni se en gammal fin lite cool, modern, hipp, ball etc. bild från sommaren i östersund med mis amigos. Idag är det en pluggdag då läxor ska bli gjorda eftersom jag har fotboll resten av veckan. Hälften är klart, nu ska jag skriva ett CV på spanska (hjälp!!!) och sen läsa Alice in Wonderland (på engelska, faktiskt!!).
 
Hoppas ert liv är lite mer intressant än vad mitt är (just nu)  byebye, pusspuss

your time will come

17:24:00 - 2013-04-11 / 2 kommentarer
följ mig på instagram, där heter jag emmaflygare
 
Några bilder från de senaste två veckorna från min instagram. För att sammanfatta detta har jag varit på åland på träningsläger (påsklovet), ätit goda saker, gjort mina bästa muffins någonsin som jag tänkte dela med mig av i helgen, suttit vid min älskade dator, kollat på sex and the city, pluggat och fått en ny telefon. Livet är bra just nu, det rullar på. Dock så börjar plugget krypa in på en lite lagom sådär. Bara att hålla ut för nästa lov som kommer är sommarlov !! Det är helt sjukt, tiden går läskigt snabbt. 
 
 

life's good

14:29:33 - 2013-04-07 / 2 kommentarer
 
 
Jag lever! Lovet har gått alldeles för fort tycker jag, men det har varit en najs vecka. Har varit på Åland och tränat fotboll med laget, superkul var det och vi hade det gött där. Kom hem till ett plusgradigt och soligt Sverige. Har chillat galet, skaffat en ny telefon och spelat en träningsmatch, fått en sträckning ( eller nåt ) i ljumsken och chillar nu galet den här söndagen. Tillbringar dagen i sängen med datorn och sex and the city serien. Livet är gött just nu. Ska nog ta något att äta snart, kesella och hallon kanske. 
 
Ha en bra dag! 


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin