coldplay '

14:13:00 - 2012-12-31 / 0 kommentarer




 
 En av mina största höjdpunkter var coldplay konserten jag såg den 30 augusti. Äntligen fick jag se mitt favoritband som är så grymt bra att man knappt kan beskriva det med ord. Ni vet själva hur det känns att uppleva en av sina drömmar. Det här var magisk. Favoriten live var Fix you och Us against the world. Detta är mina egna videos från konserten, kolla gärna i HD kvalité och ni får gärna dela vidare.

no expectations,

12:56:00 - 2012-12-31 / 2 kommentarer
Inatt smäller det. Det nya året invigs. 2013. Nyår är så överskattat, tycker jag. Det blir nytt år varje år, du fyller år varje år, julafton är varje år osv. Tiden går så läskigt snabbt, man hinner knappt tänka och alla stunder har glömts bort. Det mesta minns man inte. Vill bara säga att jag lever. Just nu håller jag på att göra om min blogg lite och sen ska jag förbereda ett inlägg om det året som varit. Ikväll blir det mysmiddag.

i'll see you next year,

15:32:00 - 2012-12-28 / 0 kommentarer
Foto: Nicolina
 
Hej läsare. Hoppas det är bra med mig. Här är det bra, lite trött bara. Jag har nyss kommit hem från mitt jullovsjobb. Jag jobbar på en 4H gård här där jag bor ungefär, och det är helt okej. Har fått mjölka en get (!!!) ,  haha första dagen så det var lite spännande. Nu ska jag vila lite till och se OTH, sen ska jag duscha och tvätta bort stallukten från mitt hår. Sedan blir det mysmiddag med klasskompisar.
 
Ha en bra fredagskväll!

det var jul igen

16:12:20 - 2012-12-25 / 2 kommentarer
 
Lite bilder från julaftonskvällen, som blev lite försenat, blev en sen julafton som slutades ungefär vid midnatt. Men det gör inget, gillar inte när allt slutar så tidigt, så det här blev perfekt. De här juldagarna har vi bara tagit det lugnt i huset, kollat på tv och gått lite skogspromenad i detta vinterland. Fick supernajs presenter igår. Ett kamerabatteri till min 5d mark II så jag kan använda batterigreppet, ett extra minneskort, en ryggsäck och mössa från svea, en tröja från bondelid, ett mysigt nytt täcke, One Tree hill box säsong 9 och massa pengar.
 
Hur var eran jul?

julafton

19:55:00 - 2012-12-24 / 1 kommentarer
 
Vill önska er en god jul, hoppas ni alla får presenter ni blir nöjda med.
Här börjar julafton lite sent än planerat, men äsch. Annars brukar det sluta så tidigt tycker jag, så det är bara bra. Ha det bra. Vi höres, när vi höres, det är ju jul trots allt.. :)

king and lionheart

13:05:05 - 2012-12-22 / 1 kommentarer
 
 
 
Fotograf: Emma Flygare   Modell: Emma Lindmark, www.jageja.blogg.se
 
Snölandskap, stor frukost med bacon, äggröra och baked beans. En perfekt kombination. Nu ska jag fortsätta dagen i soffan framför en film, samt ha macbooken och ipaden i knät. Ha det mys.

20.12.12 / julmys

23:55:10 - 2012-12-21 / 1 kommentarer
 
Bilder med min nya älskling, min drömkamera. Från vårat julmys igår med julklappar och lite julgottis. Nu är jag på landet för att fira jul med familjen. Håller på att gå igenom en hel drös med bilder från dagen, julavslutningen. Äntligen har vi jullov. Så skööönt.

i have a dream less now

22:07:00 - 2012-12-19 / 2 kommentarer
 
Känslan när man köper en så sjukt efterlängtad sak. Känslan när man köper sin drömkamera. Kameran man trodde skulle köpa om flera år, när man är vuxen och är rik. Känslan när man inser att du har nyss gjort det, nu. Man säger att lycka inte kan köpas av pengar. Jovisst, det kan den. Min lycka kan definitivt köpas av pengar, utan att tveka. Idag har varit en riktigt bra dag för både mig och mina kära. Skolan var toppen, vi fick bra respons av våran lärare efter vår redovisning i naturkunskap. Plugget har flytt på och nu är jag äntligen pluggfri. Känslan asså... känslan...
 
Jag hittade en annons på blocket med drömkameran jag höll på att spara till. Priset var så sjukt jävla obeskrivligt bra för det som man fick med. Och jag tackar Gud för att jag är tjej nu, därför fick jag köpa kameran. Som sagt, dagen har varit den bästa på länge. Jag köpte min drömkamera. Min DRÖMKAMERA.

my beloved home

13:10:02 - 2012-12-16 / 2 kommentarer
 
Här har ni mitt rum som är helt nytt möblerat. Så det här är sprillans nytt, känn er speciella som får se detta såhär fort. Bredvid bokhyllan ska det stå ett stort snyggt skrivbord inom en snar framtid som ska hjälpa mig få A på alla uppgifter, prov och inlämningar i skolan. Så 100% klart är det egentligen inte. Är skitnöjd med denna möblering iallafall, det blev riktigt bra, med sängen mitt i rummet typ. Me likeeey.
 
Idag har jag inte planerat ett skit vilket är hur skönt som helst. Jag ska bara ligga i min säng och chilla galet. Spela haaaayyy daaayyyy och kolla på gossip girl. Kanske plugga om jag får lust. Älskar söndagar när man bara kan ligga och inte göra ett skit. Ha det gött.
 
Vad säger ni om en frågestund senare?

miss girly girl

17:31:52 - 2012-12-15 / 1 kommentarer
 
Foto: Emma Flygare    Modell: Emma Lindmark, www.jageja.blogg.se
 
Idag har jag storstädat mitt rum, som aldrig förr assååååååw. Jag har dammsugit hela rummet så noga jag kan, tillomed sängen (!!!),  sen har jag skurat tills golvet glänser så mycket att det bländar mig. Total ommöblering har jag också gjort, så nu är mitt rum fett med najs, ska ni veta ;)  Enda som fattas är ett nytt skrivbord som jag ska köpa. Dock finns det ett problem, det kostar 2 500 kr, jäkligt dyrt.. men det är det enda som passar in och matchar rätt med måtten och allt. Och jag vill inte betala allt själv för då innebär det att jag måste spara ännu längre till kameran. Vilka problem...

when you know that everything's gonna be ok

21:13:00 - 2012-12-11 / 4 kommentarer
 
Är nyss hemkommen från ett lagmöte vi hade där vi fick veta mer om hur säsongen för 2013 ska se ut inom fotbollen. Nu känner jag mig mer säker vad det förväntas av en och nu vet jag precis hur jag ska gå tillväga för att jag ska kunna lyckas ta mig till den nivån jag vill lägga mig på, fotbollsmässigt. Så det känns bra. Tänker på hur 2013 kommer se ut och jag tror det kommer bli mitt bästa år. Det är en speciell känsla när man verkligen känner att något kommer bli riktigt bra. När man verkligen ser fram emot något så man knappt kan beskriva känslan. Man bara spricker.
 
Jag tror fotbollsåret kommer bli toppen 2013, dels för jag ställer höga mål på mig själv och att jag vill utvecklas samt träna upp min kropp en del för att också kunna skapa en kropp jag känner mig nöjd med. Eller en kropp som jag känner mig MER nöjd med än vad jag gör nu. Jag har en del andra höjdpunkter att se fram emot också. Det börjar med att jag ska köpa min drömkamera i januari, vilket jag trodde jag skulle göra när jag blir rik, alltså när jag är vuxen. Jag trodde aldrig jag skulle köpa min drömkamera så nära inpå och när jag är såhär ung. Jag visste inte ens hur jag skulle få pengar till den isåfall, men allt löste ju sig. Jag ska lära mig åka skidor över en dag med mina bästa vänner i Romme, skidor är något jag har viljat lära mig sedan jag var liten då alla mina vänner åkte iväg på sporloven för att åka skidor med sin familj och nu äntligen är det dags. Minns när jag grät och var så ledsen över varför min familj inte kunde vara som alla andras och åka skidor.
 
På påsklovet ska jag åka till Turkiet för träningsläger med laget, i en vecka. Det ser jag fram emot så sjukt mycket eftersom jag inte fick åka dit förra året. Vi ska bo på en as najs hotellanläggning vid stranden med all-inclusive, så vi kommer träna massa fotboll, ha jävligt roligt, ligga under solen och steka galet, bada och äta en massa gott.
 
2013 kommer jag börja trean, mitt sista år i gymnasiet. Det känns som jag inte är redo för det, trean, det är ju så vuxet, jag känner mig fortfarande som om jag gick på högstadiet, så det känns overkligt. Men om ett år ungefär i trean så ska jag iväg på utlandspraktik i tre veckor i Barcelona. Det ingår i min kurs i skolan så det ser jag fram emot hur mycket som helst. Jag är en sådan tjej som vill liksom iväg, jag vill inte stanna kvar på samma ställe i hela mitt liv. Jag vill ut och se nya platser och gärna vara där en längre tid. För det är så skönt att bara komma ifrån det gamla till något helt nytt och få leva ett annat liv ett tag. Så den upplevelsen ser jag fram emot hur mycket som helst.
 
Vad mer väntas år 2013? Förhoppningsvis och troligtvis åker jag och mina vänner på en resa, ensamma, för första gången, vi vill åka till något av medelhavsländerna, gärna Italien eller Spanien, dels för att kunna prata spanska och dels för att vi älskar pasta, pizza och glass, vad är inte bättre än Italien? Förhoppningsvis så kan jag ta körkort. Jag vet bara inte hur jag ska ha tid med allt detta, körkort kanske får vänta tills 2014, däremot vill jag ta körkortet så snabbt som möjligt efter jag fyllt 18 år för det finns en frihet med att ha ett körkort, det känns som livet blir lite lättare ett steg.
 
2013 tror jag kommer bli mitt bästa år hittills.

studio 94

20:09:41 - 2012-12-10 / 1 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare (jag)     Modell: Emma Lindmark (jageja.blogg.se)
 
Heeeeeeej på er. Just nu sitter jag hungrar ihjäl, men nu kom mamma också precis hem så då blir det snart middag. Ska äta som faaaan, haha. Ni borde nog veta att jag ÄLSKAR mat, kan äta hur mkt som helst och älskar att ''tjocka''.  Love it! Här ser ni en bild jag fotade i fredags efter tre timmar i studion. Roligt som fan var det och har en del grymma bilder i bagaget. Hoppas ni har haft det bra. Nu ska det tjockas, som sagt, pussisar.

thank god it's friday

23:57:31 - 2012-12-07 / 0 kommentarer
min vän emmas plåtning..
 
 
 
och min egen plåtning med en annan emma som modell..
 
Gud så skönt att det äntligen är fredag och helg. Den här helgen åker jag ut till landet för att göra mig av med en del plugg. Ska läsa ut två böcker, skriva på lite uppgifter osv. Den här veckan har varit en av de mest jobbigaste och påfrestande veckorna, och det kommer vara lika jobbigt de två sista veckorna innan jullovet. Bara att hålla ut och kämpa, så man klarar sig. Så grymt mycket plugg. Därför åker jag ut till det lugna imorgon.
 
Idag har vi plåtat hela eftermiddagen och kvällen. Först plåtade Emma Ahlin sin plåtning, sedan gjorde jag min. Så har varit i studion närmare tre timmar exakt idag. Roligt har det varit så det blev en perfekt avslutning på den här veckan och en bra start på helgen, när jag kom hem väntades sushi och lite filmtittande, samt en massa spelande på ipaden och datorsittande, så allt har varit perfekt.
 
Kommer visa er massa bilder med tiden på Emma Lindmark som jag plåtade idag, deras bloggar hittar i ni i min bloggmeny. Vi hade flera olika teman,  sjukt kul och lugnande för kroppen att avsluta fredagen med en massa fotande. Nu ska jag läsa och sen sova,  godnatt!

vouge magazine

21:48:17 - 2012-12-04 / 0 kommentarer
från en photoshoot i skolan som jag hjälpte till med när en vän plåtade
 
Nu är det fulla muggar. Mycket plugg, mycket skola. Kom hem för ca en timme sedan från skolan. Jag och klassvännerna stannade kvar för att plugga (som vanligt) och sedan var det dags för att jobba på öppet hus i skolan. Så kom alla 97or på nästa öppethus i februari om jag inte minns fel, Kungstensgymnasiet i Stockholm ;)  Nu ska jag gå in på rummet och sitta vid ipaden och försöka läsa Mice and Men, den suuuuuger......

första advent

22:48:23 - 2012-12-02 / 3 kommentarer
 
 
syster
 
 
 
 
foto: jag
 
Heeej hoppas eran första advent har varit bra. Jag har bara tagit det lugnt här hemma, lagat god lunch och efterätt till middagen och gått en vinterpromenad, två gånger faktiskt ;)  Har tagit fram lite julsaker också för att få upp stämningen lite, så nu har jag en ljusstake i fönstret, orkar inte ha något annat. Jag och syster passa på att tända tomtebloss som bara legat och ruttnat sedan nyår förra året, så det var dags, fina bilder blev det iallafall. Nej, men nu ska jag göra en liten uppgift sen sova. Natti.

we were in neverland for a while

01:47:09 - 2012-12-01 / 0 kommentarer
Så var det första december
Låt den här månaden
få slå in alla mina önskningar
Låt den här månaden
få mig att tro, hoppas
Få det jag kan få, få mig att vilja
 

Är nyss hemkommen från Emma med Emma, haha.... Vi har lockat alla våra hår så jag ser ut som Hagrid i Harry Potter (?) slash Yang i Grey's Anatomy. Vi har myst i Emmas fina mysiga rum med tända ljus och tittat på Peter Pan och fått nostalgi känslor. Nu ska det sovas. Godnatt


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin