shades of white

20:58:35 - 2015-02-25 / 2 kommentarer
 
 
 
Jag är inte den typen som går runt med höga klackar som skiner. Jag är den som går med sköna sneakers, och framförallt vita skor tycker jag om. Har både ett par klassiska stan smith med grön detalj, vita converse, vita vans och vita adidas superstars. Så jag kunde inte låta bli när jag såg att adidas hade släppt en ny rad uppdaterade klassiker bara för butiken Sneakers N Stuff. Klassiker gillar jag, och vita klassiker är ännu bättre. Dessa är supersköna, ännu mer clean och jag gillar materialet som inte är vanlig läder. Materialet är mockaliknande, plus man får med ett par extra ljusrosa skösnören. Me like!
 

everyday inspiration

14:56:00 - 2015-02-16 / 0 kommentarer
 
Just nu inspireras jag av allt fint vårmode som finns ute nu. Inspireras av våren som jag vill ska komma så fort som möjligt så jag äntligen kan få gå i de kläderna jag vill. Vad är det som hindrar mig nu? Jo, vädret och minusgraderna. För det är inte värt att frysa häcken av sig, för då är man inte fin och då gör man inte kläderna någon nytta. Jag vill ha precis som tjejen ovan, en cool och ren look. Avslappnat, men ändå välklätt, avskalat och rena färger. Har några nya kläder som hänger i garderoben som skriker för att få komma ut och vädras lite, så snälla våren kom nu snart.
 
Känns som den här bloggen är fett tråkig så om det är någon som har någon idé på inlägg, kommentera gärna. Är öppen för alla förslag. Vad vill ni läsa? :) Min vardag är inte så intressant just nu.
 

this just in

18:47:56 - 2015-02-11 / 0 kommentarer
Känns som hela den här bloggen handlar om vad jag vill köpa och vad jag köper, vilket är i princip samma sak. Men men, detta är min inspirationsbok för både mig själv så jag kan kunna minnas och läsa vad jag tänker, också en inspirationskälla för andra vill jag att bloggen ska vara, jag hoppas jag inspirerar någon själ där ute. Iallafall: igår hade jag lust att gå på stan och kolla i butiker så jag gick runt på söder innan jag skulle börja mitt arbetspass. Ville känna och klämma på väskan från Sandqvist, så jag gick till deras butik på Swedenborgsgatan 3 och tittade, såklart blev jag kär och kunde inte stå emot så jag slog till, 2000 kr fattigare men jag ångrar mig inte alls.
 
Köpte också två överdelar på mina två favoritbutiker som jag typ bara handlar på nuförtiden: Weekday och Monki. Nu har vårgarderoben fått sig ett litet lyft. Jag har funnit min nya favoritoutfit som jag ska gå runt med i vår: oversizeskjorta, tunn stickad tröja över och sköna, lösa pants. Det gillar jag! Väldigt mycket jag i den outfiten om jag får säga det själv: stilrent, välklätt, casual, relaxed och bekvämt. Längtar till våren ännu mer nu!

streets in china town

12:35:40 - 2015-02-06 / 2 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 
Så fint och najs väder vi har idag. Kan inte ens minnas senaste gången vi hade det såhär fint i Sverige. Solen får gärna titta ut lite oftare och göra människors liv ljusare. Nu har jag varit ledig i två dagar från jobbet vilket känns asgött, men är pepp på att jobba nu haha. När man är van vid att jobba så vet man inte riktigt vad man ska hitta på när man är ledig så det blir mest ligga och dega i sängen, pga försöker undvika att spendera pengar. I helgen väntas massor med jobb och imorgon ska jag äta brunch på Pong, som vi har taggat till i två veckor nu, haha. Nu ska jag äta lite lunch innan jag sätter mig i bilen in till söder för hard work.
 

nästa drömköp

00:50:54 - 2015-02-05 / 0 kommentarer

Jag har länge letat efter den perfekta bucket-bag, älskar modellen sjukt mycket och har inte hittat den perfekta förrän nu. Antingen har de inte haft rätt form eller storlek, men såklart har det bästa väskmärket från Sverige kommit ut med en bucket-bag och den är mer än perfekt! Den är perfektion i renaste form. Denna väska är min, den ska jag ha! Älskar förövrigt märket Sandqvist och deras koncept, stil, design, vision, ja allt. Har stor respekt för företagare som släpper sitt trygga liv och startar eget, för att de vill göra något nytt och sedan lyckas. Sådana personer är mina förebilder. Ja, så när nästa lön kommer är jag den som står i butikens dörr och ska ha denna skönhet. Bara så ni vet.
 

en ledig dag

23:07:17 - 2015-02-04 / 0 kommentarer
 
Har haft en ledig och najs dag, inte gjort så mycket mer än det ni ser på bilderna. Började dagen med lite god och ordentligt frukost: äggmacka med kaviar, nom och ett glas blåbärsjuice. Slötittade lite på serier och sedan pallrade jag mig ut på promenad. Efter det har jag bara varit inne i huset och ätit lite till, rensat massor med papper i skrivbordslådorna, letat lite inspiration till inredning i mitt rum, sov en tupplur och sedan var det dags att klä på sig lager med träningskläder för det väntade fotbollsträning. Usch, var inte alls taggad på det i det här vädret då chansen var rätt stor att vi skulle springa hela träningen, men så var ej fallet. Det blev en vanlig fotbollsträning på planen vilket var helt okej och det var najs ändå. Skönt att få komma ut i luften och röra på fläsket. Det jobbiga är att ta sig upp ur sängen innan och klä på sig. Men nu är jag äntligen hemma, nyduschad och ska snart äta lite mcdonalds, höhö. Så det känns gött nu i efterhand, som det alltid gör.
 
Imorgon väntas ännu en ledig dag, är ledig tre dagar denna vecka (lyx) och då ska jag åka och köpa lite nya grejer till mitt kära rum.
 

zara s/s

17:05:42 - 2015-02-02 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inspirationen flödar och jag längtar så sjukt mycket till varmare väder och vårkläder. Älskar när man kan klä sig tunt och lager på lager, vill ha så nu. När vinter råder så känner jag mig bara ful och orkar inte klä mig snyggt och när man känner sig ful har man inte lika rolig personliget.
 

golden gate bridge

23:07:21 - 2015-02-01 / 0 kommentarer
 
 
Såhär såg det ut när vi kom tillbaka till San Francisco efter två dagar ute på upptäcksresa med bil i Kalifornien. Det sista vi gjorde var att köpa lite god färsk frukt för att sedan korsa golden gate bron, det var typ som på film. Tyckte om Kalifornien sjukt mycket, bra mat, bra råvaror, miljövänligt, medvetet, avslappnat, grym shopping och sjukt bra väder. Vill bara ut och resa just nu, vill till Paris, Bali, USA och andra delar av Asien.
 
Nu ska jag chilla galet i sängen och sedan har jag en sjuhelvetes chillvecka att se fram emot. Jag jobbar endast tre kvällar den här veckan, vilket är väldigt annorlunda för mig sedan jag började jobba då jag haft i princip två dagar ledigt max varje vecka. Dock är ju cash king, hihi. Så jag ska vakna av mig själv imorgon och bara ta det lugnt. Städa och rensa rummet har jag tänkt, skaffa kanske lite nya grejer till rummet, vi får se. Har ju en massa ledig tid, hehe :)
 

dreaming of acne

00:17:00 - 2015-02-01 / 0 kommentarer
 
Drömmer om en acneskinnjacka för tiotusen kronor just nu.. Ack så fint det skulle vara i den tidiga våren. Skulle matcha den med t-shirt och enkla långärmade tröjor, svarta jeans, sneakers eller vida, dressade byxor. Mums. En vårjacka är iallafall inhandlad: den svarta långa kappan. Vill ha vår nu!! Kanske ska spara till skinnjackan? Den håller ju ändå en livstid, typ.
 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin