hall of fame

22:24:25 - 2013-06-29 / 1 kommentarer
 
Nu har jag äntligen sommarlov på riktigt!!! Yes, tre veckors sommarjobb är avklarat på ett ålderdomshem på Östermalm, så himla skönt. Inge mer mata gamlingar, hahah. Timrapporten är postad så jag hoppas lönen kommer så fort som möjligt. Just nu är jag på landet och chillar galet samt frossar i god mat, lol. Jag orkar ej tänka på vikten eller nåt, jag äter det jag gillar, that's it. Jag ser ut som jag ser ut och vem orkar träna ihjäl sig och äta supernyttigt, vem har den tiden?
 
Jaja, i torsdags såg jag The Script på grönan som var helt underbart, jag och Emma tog oss hem på Djurgårdsfärjan och såg solnedgången över Stockholm. Underbart. Nu ska jag läsa lite, ni får ha det göööörigt. Byyee
 

en bra kväll

23:16:13 - 2013-06-25 / 0 kommentarer
 
 
Idag har varit en mycket bra dag. Som vanligt jobbade jag men på rasten mötte jag upp min fina vän Nicolina för att hon skulle ge mig mina nya converse och några aussieinpackningar hon köpte åt mig i new yoooork, så snällt av henne. Efter det bar det av på en utflykt med alla gamlingar till Djurgården där vi mata fåglarna (=väldigt rädd tjej, hööhö), fikade och bara chillade. Kvällen och eftermiddagen har spenderats på en altan med pool och sol med mina fina, Emma och Emma. Vi åt pizza, gjorde massa roliga Vines, pratade och skrattade en massa. Kvällen avslutades med ett kvällsdopp och nu sitter jag här och ska sova.
 
Det är de små detaljerna som brukar vara de största
 
 

önskelistan vol. 18

21:00:46 - 2013-06-22 / 1 kommentarer
 
 
Min 18års önskelista, en michael kors väska i svart, höhöhö, ett objektiv, nya saker till mitt rum ( fast det är inte det viktigaste, det kan jag köpa själv om jag fortfarande vill ha det längre fram i tiden ) , sen fler gellack, massor med pengar, klippning hos Björn Axén och körlektioner. Läääängtar, höhö, det är lite mer än en vecka kvar, så fort tiden går. Sedan i juli får jag ju min lön också så det är nirreee.

glad midsommar!

16:56:57 - 2013-06-21 / 0 kommentarer
 
Lite bilder från instagram, idag. Midsommarafton har spenderats med familjen med väldigt god mat, sol och bad. Nu är det tårta som gäller, midsommartårtan som innehåller jordgubbar, grädde och marrääääääng. Loooooove it.
 

ut mot landet

17:03:54 - 2013-06-20 / 1 kommentarer
 
 
Nu beger jag mig ut till lugnet, landet, för att spendera midsommarhelgen med massor av jordgubbar, midsommartårta, mat och avkoppling. Efter jobbet gick jag på åhléns och köpte tre pocket med mig hem. Sommarläsning är obligatoriskt varje sommar så nu har jag äntligen lite fräscha böcker som ska läsas. På sommaren har man tiden att läsa det man vill så det ska man ta till vara på.
 
Ha det underbart och ät mycket jordgubbar, ni måste!

summer breeze

22:26:18 - 2013-06-19 / 1 kommentarer
 
Livet rullar. Det är sommar och sommarjobbet är i full gång. Snart är andra jobbveckan över och när jag tänker efter har det gått otroligt fort, vilket jag inte väntade mig så det är jag bara tacksam för. Snart fyller jag också år, 18 barre den 2 juli så det längtar jag som bara den till. Nu ska jag stänga ner och sova, jobbigt att gå upp halv åtta varje dag nu höhö. Ha det gött :) vi hörs vid midsommar!
 

summer shades

17:01:41 - 2013-06-14 / 1 kommentarer
 
 
Nu är det äntligen fredag, har jobbat på mitt sommarjobb hela veckan och nu väntas det bara två veckor kvar istället för tre innan sommarlovet börjar på riktigt, riktigt :) Jag jobbar på ett ålderdomshem och veckan har gått segt, eller jag vet inte vad jag ska tycka. Det har också gått fort. Är bara glad av att det är helg nu hehe. Senare ska jag åka ut till landet, så det blir nog tjockismiddag, donken eller nåt, höhöhöh (säger tjockisen själv) haha. Idag har vi också fått våra slutbetyg publicerat så det har varit najs, jag har blivit bättre nu på senaste tiden, alltid ska det vara så....
 
Aja, nu ska jag chilla lite och sen packa. Ha en bra helg!
 
 

sommarlov

19:20:27 - 2013-06-08 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
Igår fick jag äntligen, äntligen sommarlov. Det firades med vänner. Direkt efter avslutningen åkte vi ut till Värmdö där Nicolina bor för att grilla körv, äta jordgubbar och kakor, sola, bada och lyssna på härlig musik. Kvällen var bra den med, blev sushi-middag på Emmas altan och sedan en massa mys i utefåtöljerna till midnatt. Sommarlovet har börjat bra, idag spelade jag match som ledde till vinst. Det behövdes och matchen var hur rolig som helst att spela också, trots i det otroligt varma vädret.
 
Det känns så himla overkligt att sluta tvåan och börja trean sen. Tiden har gått så fort, var det inte nyss jag började gymnasiet? Trean har en massa roligt att erbjuda tror jag, för det första så ska jag till Barcelona i tre veckor på utlandspraktik i höst. Så spännande!
 
Men nu ska jag fortsätta njuta av mitt sommarlov.
 

mysmiddag

13:22:05 - 2013-06-02 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi mysmiddag ute på altanen hela kvällen, lyssnade på musik, snackade en massa, grillade hamburgare och gjorde efterrätt på grillen. Gott och trevligt var det. Nu snart vankas det fotbollsmatch i det här otroligt varma klimatet. På fredag slutar jag skolan och det blir sommarlov, så sköööönt det ska bli.


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin