en snötäckt fredag

19:46:16 - 2012-11-30 / 1 kommentarer
 
 
Dagens middag bestod av detta:  Grilladkyckling, sallad, färskt lantbröd med leverpastej på och dressing. Ville ha något nyttigare för har känt att jag tjockat så himla mycket den sista tiden. Inte bra, blir ju bara större och större... haha. Nu ska jag läsa lite och göra några situps.  Ha en bra fredag!

dancing with my own shadow

10:48:00 - 2012-11-30 / 2 kommentarer
foto: jag
 
Den här fredagen kommer nog gå fort, hoppas jag. Just nu sitter vi på medieproduktionen, har inte så mycket att göra än att sitta framför datorn och glo. Jag har inte fotat mina bilder än till en klockreklam (uppgift i skolan) så har inte så mycket redigeringsjobb än. Håller på att hungrar ihjäl,  som vanligt, samma visa varje dag vid den här tiden. Imorse påväg till skolan köpte jag och Emma en wienerbröd längd, vi ska fika på historian (sista lektionen) så man får lite energi och orkar gå bak i tiden. Sen funderar jag på om jag ska köra en frågestund sen, är sugen på det, och gillar frågestunder, höhöhöh. What do you think?
 
Säg mig, är ni en vintermänniska och älskar snön nu när den vräker över oss? Jag själv längtar mest till julen och till presenter, samt att jag ska jobba och tjäna pengar :)

mistakes doesn't exist

23:26:00 - 2012-11-29 / 0 kommentarer
 
 
från sommaren i östersund

Nu är det mycket på gång. Mycket plugg i skolan ska genomföras nu veckorna innan jullovet. Sista spurten nu, bara att hålla ut. Fick ju jullovsjobb från min stadsdelsförvaltning så jag är nöjd, nu tjänar jag lite extra och ökar på mitt sparande till en ny kamera. Canon EOS 5d mark II ,  som jag lääängtar tills du blir min. Ha det bäst tills vi hörs nästa gång!

ur mina hörlurar just nu

21:57:52 - 2012-11-26 / 1 kommentarer
 
Jag lever! Fick lite lust att blogga nu när jag satt vid min dator och inte gjorde någonting. Har inte ens orkat öppnat böckerna ikväll och börjat plugga, men nu är det ändå för sent. Så tänkte dela med mig av vad jag lyssnar på just nu.
 
Coldplay. Mitt absoluta favoritband, det vet alla mina närmsta vänner, eller hur?  ;)  Jag älskar de och gillar alla deras låtar. Min favorit är Fix you, without a doubt! Och sen gillar jag In my place och Us against the world. Jag var ju på deras konsert i sommras och det var den bästa jag någonsin varit på. Så jäkla mäktigt och underbart var det att se sitt favoritband som förändrade en till det bättre.
 
Of monsters and men är ett nytt band som jag har börjat lyssna på och jag gillar de. Har inte riktigt lyssnat på den här typen av musik, men den är ju skitbra. En annan stil och känsla, tycker jag den medför. För bara någon dag sedan insåg jag att de spelas mycket på radio med låten Little Talks, men den är dock inte min favoritlåt utan jag älskar Dirty Paws och King and Lionheart. Tycker ni borde kolla upp deras album My head is an animal, tror ni kommer gilla det.
 
The fray var det ett tag sedan jag började lyssna på, men det är det senaste så det får också stå med här. Gillar the fray sedan tidigare med låtarna How to save a life och Cable car, men har upptäckt några gamla låtar nu som är underbara. Men deras nya album Scars and Stories är värda att lyssna på om du gillar lite rockigt med djupa texter, lite sådära, ni vet. Min absoluta favorit från the fray är The Fighter, och jag älskar live versionen. Föredrar live, istället för studio. Det är mycket bättre och får en annan känsla och feeling. Gillar också You found me som är en gammal låt och Heartbeat och Munich som är från deras nya album ni ser ovan.
 
Marina and the diamonds, okej.... jag valde den för jag visste inte vilken annan bild jag skulle ta, eftersom jag behövde fyra, viktigt det där. Men jag har lyssnat på några av hennes låtar, gillar några, inte alla. How to be a heartbreaker är lite rolig så den lyssnar jag på för att lyssna på något kul och kaxigt, kanske få lite inspiration också? Vem vet,  primadonna gillar jag och Lies. Det var allt :)

we are almost there

18:06:00 - 2012-11-21 / 2 kommentarer
saknar dublin, hela utomlandssaken... foto: jag
 
heeeej mina vänner.
sitter i min fåtölj (som vanligt these days) och försöker att plugga, läs: försöker att plugga. Det går sämst och plugget suger. Just nu håller jag på med historia och statskuppen 1809, please, mina föräldrar visste inte ens om den. Det är så himla meningslöst och uppgifterna är omöjliga och bara allmänt jobbiga. Tur att jag snart ska åka och träna fotboll, lääängtat. Ska bli alldeles svettig och gosig, sen är det plugg hela natten som gäller. Kill me. Vi höres!

färg vs. svartvitt

19:55:24 - 2012-11-17 / 3 kommentarer
foto:  emma flygare 
 
Heeeeeeeeej mina vänner! Long time no see. Fullt upp som vanligt, fast egentligen inte? Nu när fotbollen inte är igång så gör jag inte så mycket, eller jo, en grej är det ju, en väldigt jobbig grej, PLUGG. Usch vad jag hatar det just nu, men det är sånt som måste göras vare sig man vill eller inte. Har stannat i skolan många dagar i veckan för att plugga och få klart saker. Egentligen hade jag planerat att skriva en uppgift nu i helgen, men fan, jag har inge lust. 
 
Idag har jag tränat fotboll en timme, var jättelängesen jag gjorde det, några veckor kanske, det märktes att jag inte har spelat på ett tag och det var skitjobbigt, lökade sönder fan. Direkt efter träningen tog jag SJ tåget mot landet och nu sitter jag vid matsalsbordet med tända ljus i mörkret och jobbar på min dator som jag inte har varit ute på några veckor också! Det var en sak som var sönder så den har varit på lagning. 
 
Nu ska jag redigera lite dublin bilder och sen ska jag nog läsa och se en film som går på femman, 13 snart 30 heter den. Gillade den jättemycket när jag var lite yngre, den är suuuuper. Imorgon är det övningskörning som gäller, taggad som fan. Ni får ha en bra helg!
 
Vilken version föredrar du? färg eller svartvitt..

the lover said

18:42:06 - 2012-11-10 / 9 kommentarer
 
 
foto: jag
 
Älskar att vakna upp här på landet för att sen äta en gudomligt god frukost som består av amerikanska pannkakor och bacon. Åh. Älskar den kombinationen och skulle aldrig kunna vara vegetarian. Kan, kan jag men jag skulle inte överleva precis. Idag har jag övningskört för första gången (!!!)  Det var sjukt kul. Styrde bilen och allt, växlade, gasade, kopplade. Ska övningsköra mer imorgon också. Sedan har jag krattat löv, lagt allt i skottkärran, gåt med det och upprepat den historien ett antal gången i duggregnet. 
 
Nu snart ska jag äta middag sen ska jag tvinga mig själv att plugga och sen läsa lite ur min fantastiska bok. Life is good, for the moment. Vi höres.

beneath the stars

22:15:00 - 2012-11-09 / 2 kommentarer
 
 
foto: jag
 
Sitter i mörkret med en sovandes syster bredvid mig. Vi kom fram runt halv nio tiden här i våran stuga på landet. Utanför är det kolsvart och minusgrader. Det ligger ett tunt snötäcke på marken också. Stjärnorna tindrar säkert också som de alltid gör på landsbygden. Nu ska jag gå ner och ta lite vatten sen kanske jag ska läsa något eller sova på direkten. Tröttheten tar över.
 
Godnatt!

800 grader

16:39:00 - 2012-11-09 / 4 kommentarer
 
 
foto: jag
 
Hej på er! Jag ville bara slänga iväg en liten hälsning för det är ju freeeeeeeedag idag. Skolan var ganska soft, hade en lektion på eftermiddagen. Nu ska jag börja packa ner böcker, massor med plugg, myskläder och kameran förstås för en helg på landet. Där ska jag blandannat börja övningsköra (!!!) så det ska bli skitkul. 
 
Ni får ha en jättebra helg!

små saker gör mycket

17:50:07 - 2012-11-08 / 4 kommentarer
tumblr
 

Hej alla fina människor! (speciellt ni som är nya läsare på den här bloggen) inte för att ni andra är mindre värda, ja ni förstår. Haha bara med tanke på mänskliga rättigheter som vi sysslar med i skolan just nu among andra skitsaker som är jobbiga och påfrestande. Ja, ni vet skolan..... Blev så glad och överraskad idag när jag plöstligt hade massor med kommentarer. Jag undrade, vad fan har hänt? Sen plingade glödlampan i hjärnan på mig. Det här gjorde min tråkiga vardag lite roligare. Hoppas ni gillar det ni ser på bloggen. 
 
Just nu ska jag hälla i mig smoothien och ska rusa ut för en joggingrunda med min kära vän, Emma. Efter det blir det lite styrkeövningar och maaaaaaat. Duscha är bra också, det behövs.... Ha en bra torsdagkväll!
 
 

black or white

20:58:00 - 2012-11-05 / 14 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Emma Flygare
 
Några svartvita från Dublin. Självklart måste något svartvitt ta plats här i bloggen. Nu väntas det ytterliggare plugg innan det efterlängtade jullovet. Och vet ni vad? Jag har bestämt mig för att spara till Canon 5d mark II, som jag längtar!! Kan köpa den om några månader (nästa år). Tror ni jag kommer kunna spara till så mycket pengar? 15 000 kronor närmare bestämt. Åååhh, drömkameran...

appetizer från dublin

19:09:00 - 2012-11-04 / 42 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foto: Emma Flygare 
 
Nu är jag hemma igen från Dublin. Har haft det jättebra där. Druckit hot chocolate varje dag, ätit onyttiga men extremt goda frukostar och hunnit med starbucks ett par gånger också. När livet är som bäst. Vi har gått runt på gatorna i Dublin och shoppat lite. Har köpt fyra överdelar och några böcker. Haft lite äventyr. Vad är en semester utan något oförutsägbart? Varit på västkusten och sett overkliga landskap och gått på stranden med strålande sol över huvudet. Idag är det söndag. Har en massa saker att göra som vanligt på en söndag. Hoppas ni mår bra. 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin