postcard vietnam

17:40:13 - 2018-02-07 / 3 kommentarer
(null) 


(null) 


(null) 


hej på er! hoppas Sverige är helt okej, jag saknar det inte iallafall. Har spenderat fyra dagar på en fantastisk ö söder om Vietnam, Phu Quoc. 

Denna ö är inte så utvecklad ännu men processen är igång vilket man märker på alla byggen som håller på, så känns som att jag är här i rätt tid. 

Livet på ön har bestått av strandhäng, läsa böcker, äta god mat, dricka gott kaffe till frukost och gå ner till huvudgatan för att skaffa sig en banh mi (vietnamesisk baguette) till frukost. Igår gjorde jag en båttur som bestod av åka runt bland småöar i söder, snorkla, sola, och bara chilla. Det var trevligt, dock mest vuxna på båtturen.

Ni undrar säkert om jag har träffat några människor... och det har jag faktiskt! Här börjar folk faktiskt prata med en, endast sådana som också reser själva, folk har faktiskt kommit fram till en och börjat prata vilket inte har skett många ggr i mitt liv. Jag har spenderat de flesta dagarna med en tjej från Kanada och en snubbe från England, idag joinade även en annan kille från Amsterdam. 

Eftersom att vi alla haft lite samma dygnsrytm och träffat varandra vid lobbyn så blir det att man börjar hänga med varandra. Började faktiskt med att jag berättade att jag skulle till en najs strand så började folk haka på. Så vi har hängt på stranden, chillat, pratat, läst våra egna böcker och ikväll spelades det lite volleyboll med några locals också. 

Nu ska jag åka vidare mot centrala Vietnam där det väntas mer äventyr. Och även kyligare väder har jag hört ... 

kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin