we are the champions

14:09:00 - 2012-09-30 / 2 kommentarer
foto: sara klinga
 
Sitter just nu i mitt nystädade rum med fönstret vidöppet och andas in den härliga svala höstluften. Älskar när vädret är svalt och skönt men samtidigt soligt, som idag. Det är egentligen en perfekt höstdag. Ändå sitter jag inne och myser i min säng och tänkte göra varmchoklad snart. Det som är så himla gott.
 
Den här helgen har varit en riktig fotbollshelg. Spelade match i fredags, igår och ska spela match ikväll. Igår blev vi serievinnare. En sån lycka alltså! Från att ha varit sämst i serien (förra säsongen) till att blivit nästintill oslagbara det här året. Vi har förändrats så himla mycket och blivit så mycket bättre på så kort tid. Igår skrevs historia i mitt liv. Den dagen kommer jag nu minnas för resten av mitt liv.
 
Nu är det slutspel i sanktan som gäller, nästa helg. Då kör vi, tjejer! Ha en bra söndag, allihopa. Hoppas ni mår bra. Jag vet, har varit usel på att blogga, men men. Tror jag kommer ta tag i det mer nu, ha det gott.
Följ min blogg med Bloglovin

light outside

19:46:52 - 2012-09-25 / 1 kommentarer
 
 
foto: jag
 
Höst. September. Dagarna börjar bli långa, mörka och kalla. Längtar inte tills vi går in i den mörkaste perioden på året, längtar verkligen inte. Tur att julen lyser upp en del av det. Men bara en del. Dagarna går åt till plugg, fotboll och att bara ta det lugnt. Jag märker att jag blir tröttare och segare. Snart är det soppa pågång denna mörka, kalla kväll. 
 
Hoppas ni mår bra och har det bra.

en riktig höstdag

13:08:59 - 2012-09-22 / 0 kommentarer
Usch och fy vilken äcklig dag det är. Det här är en riktig höstdag. Nu vill man bara vara inne och ligga i sängen. Äta god mat och läsa en bok. Det är precis vad jag ska göra. Snart ska jag göra i ordning amerikanska pannkakor. Det är ju sååå gott.
 
Igår var det fredag. Låt oss säga att det var en händelserik dag. Blondinbella var i vår skola och skulle ha möte med Folkuniversitet. Min skola delar byggnad med de. Jag och en kompis gick fram till henne och vi växlade några ord. Så jäkla kul och overkligt. Jag fotade också i centralen och då frågade jag en ung militär om jag fick ta några bilder och det fick jag. Ibland kan jag överraska mig själv. Skulle aldrig frågat om jag inte hade gått fram till Blondinbella tidigare.
 
Resten av dagen bestod av fika med kladdkaka, färska hallon och grädde. På kvällen åt vi middag, kebabtallrik, så himla najs och gav presenter. Frös ihjäl på kvällen och blev blöta av det äckliga vädret. Ha det gött.

come closer to me

10:25:00 - 2012-09-21 / 1 kommentarer
gif maker

let your stories flow

10:10:29 - 2012-09-21 / 0 kommentarer
foto: emma flygare ( jag )
 
Man måste komma in i ett speciellt mode innan man ska blogga. Nu är jag i det modet. Vi har mediaproduktion och jag har inget att göra. Ska fota bilder i eftermiddag så ja, vettetusan vad jag ska hitta på de närmsta två timmarna. Bara sitta och chilla, kanske kolla på gossip girl.

Den här veckan har gått så sjukt fort. Det är redan fredag, liksoooooooooom. Den här helgen kommer typ bli en riktig ''kompis'' helg. Mycket sociala saker står på schemat samt en match på söndagkväll som jag taggar galet till. Ikväll blir det kalas med klasskompisar och många gottissaker. Annars ska jag försöka hålla mig så nyttig jag KAN den här helgen (delvis inte äta någon mat) eller.......
 
Ha en bra helg!

what is your secret, baby

21:07:00 - 2012-09-18 / 2 kommentarer

foto: emma flygare ( jag )
 
Fick detta godis av mamma när hon kom hem från Island. Mina första victoria secret,  ska se om det är något att fortsätta med i framtiden. De verkar ju schyssta iallafall. Har precis kommit tillbaka från en kort promenad med hunden. Behövde röra mig och få bort av middagen som kändes i min stora feta mage. Haha, asså, orkar ej. Håller på att lyssna på lite ny musik av Muse och The Fray. De är najs de.
 
Dagens i-landsproblem. Vill ni höra? Jag och emma bläddrade lite i ''50 shades of Grey'' idag när vi var inne i stan. Vi jämförde lite den engelska och svenska versionen. Jag vill läsa den haha för att se vad det är för grej. Den ska ju vara riktigt bra, men det är ju värsta porrboken. Problemet alltså. Ska jag läsa den på svenska eller engelska, svenska lutar det åt, men då blir det så jäkla ärligt och då förstår man ALLT. Frågan är, vill man förstå allt?

höstdrömmar

16:46:09 - 2012-09-17 / 2 kommentarer


Vill sitta i ett mysigt vitt rum med spetsgardiner och stora fotografier inramade på väggen. Se på serier och dricka varm choklad med massor med vispad grädde i. Höstdrömmar....  Jag gör nästan det. Sitter i mitt mörka mysiga rum och ser på gossip girl säsong fem. Har ätit vanilj glass med varma hallon, åh så gott det var. Snart ska jag göra hemgjord varmchoklad och ha i en massa vispgrädde. Mmmm.... sen ska jag göra middag. Pasta. Bacon. Ostsås. Min favorit.
 
Ikväll är det matchdags,  äntligen får jag spela fotboll efter två veckors vila (har varit sjuk)  är så taggad och pepp på den här matchen. Ska bli så jäkla kul!

no man is an island

22:32:00 - 2012-09-16 / 1 kommentarer
Hur gammal är du om fem år? 22
Vem var den sista du träffade? Mamma
Hur lång är du? 168
Vilken var den senaste film du sett? One tree hill såg jag nyss, men det är ingen film. Annars Natt på museet 2 ( haha fråga inte varför )
Vem pratade du senast med i telefon? En kvinna på restaurangen när jag skulle beställa middag, haha...
Hur löd ditt senaste sms och till vem? ''Vilka är dina alternativ?''  till Emma
Vad är dagens planer? Just nu är planerna att sova.
Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Beror på vem jag vill prata med, sms för det mesta annars.
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? De är gifta..
När såg du senast din mamma? För typ 20 min sen?
Vilken ögonfärg har du? Väldigt mörka, nästan svartaaaaaaa
När vaknade du idag? 09.38
Har du någon gång hittat en katt? Noooope
Vilken är din favoritplats? Utomlands, min säng, solstolen, rastauranger, kaffér, shoppinggator
Vilken plats föredrar du minst? Oj... svår en där. toaletten blir det....
Vad skrämde dig som barn? Källaren..
Vem fick dig att skratta senast? Emma och Emma
Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej verkligen inte,  vill gärna äga några för att ha som prydnader. Coldplay och Adele's, lalalalallalaa..
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar mac
Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på om jag sover med någon ;)  haha, jag föredrar kläder
Hur många kuddar har du i sängen? Dos!
Hur många landskap har du bott i?  Ett:  stockholm
Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota in my heart
Är du social? skulle inte säga det..
Vilken är din favoritglass? Järna glassen Caffe latte is the best!
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en ny kamera, göra om mitt rum, köpa massor med kläder och spara resten
Tycker du om Kinamat? Jag älskar kinamat
Tycker du om kaffe? Ejuuu... nej
Vad dricker du till frukost? Ingenting, eller juice
Sover du på någon särskild sida? Sover mot väggen,  eller det vet jag faktiskt inte, glömmer alltid bort hur jag somnade
Kan du spela poker? Kan, kan jag, men att hitta på egna regler är det bästa. Det är det enda reglerna jag kan, haha.
Tycker du om att mysa? Ibland :)
Är du en beroendemänniska? Ja, det kan man kanske säga, ibland så.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Jag vet bara, känner gör jag inte .
Vill du ha barn? nope
Kan du några andra språk än svenska? Kan ju prata engelska och lite spanska
Har du någonsin åkt ambulans? nej
Föredrar du havet eller en pool? Pool i sverige, havet utomlands
Vad spenderar du helst pengar på?  Elektronik prylar (datorer och kameragrejer) men så blir det aldrig för det är så dyrt. Brukar bli mest kläder och mat plus annat gottis på skoldagarna.
Äger du dyra smycken? Nej, dyra och dyra är de inte..
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Laxsushi och nudlar, muuums
Vem är den roligaste människan du känner? Finns många att välja på
Välj ett ärr på din kropp? Underarmens undersida,  ett stort jävla är från när jag cykla ner i ett dike med massa stenar förra sommaren. Slog upp ett stort djupt köttsår, fick sy sju stygn.... kul!
Vad har du för ringsignal? Den coola iphone signalen!
Flirtar du mycket? haha ja alltid!  elller..........
Vart togs din profilbild för din blogg? På en ''strand'' i sverige.
Kan du byta olja på bilen? Jag vet hur man gör, men nej jag kan inte det..
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Oj... brukar vara mix megapol som spelas hemma hela tiden, brukar inte lyssna precis.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? skrev ett spontant ''hej'' på ett litet block på landet
När var du i kyrkan senast? Mååååååånga år sen, minns inte ens.
Vilka personer utmanar du? Alla som tog sig tiden att läsa all den här skiten

stickat. svamp. skogen. stövlar.

16:14:29 - 2012-09-16 / 0 kommentarer



hej söndagsångesten.  kom hem från landet för cirka en timma sedan, kan vi säga. Har haft en skön och lugn helg på landet med mina vänner. Vi har gått i skogen i några timmar, fotat flera hundratals bilder, plockat massor med höstkantareller och haft på oss våra stickade hösttröjor. Hösten är en av mina favoritårstider. Sval luft. Strålande sol. Blåa himmel. Mysiga stickade tröjor. Färgerna som tas fram i fotografierna. Det är det bästa med hösten.
 
Vi har också sett stjärnklar himmel, den finaste jag nånsin sett. Badat i pool på natten under karlavagnen och bara suttit tysta och njutit av sällskapet. Hoppas er helg har varit toppen.

the memories are on the wall

11:41:28 - 2012-09-14 / 0 kommentarer
 
Freeeeeeeeeeeeedag.
Sitter i skolan och har redigerat bilder till en dokumentär uppgift i fotografi. Gillar min svartvita effekt, kontrastrikt, mörkt med en len känsla.  Idag är det fredag och det är vi pepp på ( för jag lyssnar på en glad och stämningsfull låt just nu ) .   Helgen blir rustik, haha, lol. Nej, men helgen spenderas med fina vänner och familjen på landet.  Snart kommer mamma hem också, har klarat mig utan henne i en vecka. Tiden gick fort, tur det.
 
Ni får ha det toppen, funderar på att ha en frågestund eftersom jag fått in lite nya läsare kanske? Vad tycker ni? Frågestund? Ja? Nej?

hot chocolate and pure love

16:54:16 - 2012-09-12 / 0 kommentarer

foto: jag

Ibland behöver man lyxa till det lite när man pluggat väldigt mycket de senaste dagarna. Jag och felicia gick runt och suktade i centralen efter mat och bara allmänna extrema gottigheter. Gick förbi espresso house och blev så sjukt sugen på varm choklad. Bestämde mig för att göra en hemgjord när jag väl kommit hem, och det gjorde jag. Sitter just nu och avnjuter min choklad som svämmade över av grädde, äääääääääälskar't!
 
Ikväll blir det en myskväll med mig själv. Har som sagt gjort den här asgoda chokladen och ska laga en god middag senare bestående av pasta, bacon, tomatsås och mozzarella. Jag är ett pastafreak, bara så ni vet. Älskar det, haha.  Nu ska jag plugga lite sen börjar mysis

plugg, plugg och plugg

14:06:02 - 2012-09-12 / 0 kommentarer
 
Hej på er! Hoppar in med ett snabbt litet inlägg här. Lite vardagsprat. Det är mycket plugg nu, eller ganska mycket iallafall. Uppgifterna är iallafall inte så roliga, hatar den här historiaskiten haha. Jag och felicia sitter i skolan och ska gå hem nu. Vi har suttit här och pluggat i två timmar (!!!). Mycket har gjorts, men det känns inte som det.  När jag kommer hem ska jag chilla galet och läsa.
 
Fick mina nya skins igår till iphone och macbooken, är så himla nöjd med de. Blev en riktig makeover här. Ni ser de ovan, visst är de grymma? Kommer från society6. Fick vänta i nästan två veckor så gissa om jag blev glad...  Nej nu ska vi bege oss och så ska jag fota påvägen hem också. pussisar och hej.

everyone is born to be warriors. we protect ourselves, we protect each other. we fight for things that matters. And we love until the end of time.

19:59:00 - 2012-09-11 / 1 kommentarer

foto:  emma flygare  ( jag )
 
Studiedag igår. Pluggat som fan. Ätit kladdkaka med glass och hallon. Det var gött det. Nu är det mer plugg som gäller, engelska står på listan. Sen ska jag måla naglarna rosa. Titta på project runway. Denna veckan blir ytterliggare en vilodag från träningen. Ska krossa istället på matcherna som jag bara MÅSTE vara frisk till.

this is what makes the heart beat faster

13:02:11 - 2012-09-10 / 2 kommentarer

foto:  jag 

Och Spånga F95 är fortfarande obesegrade och leder serien just nu. Vi har tre matcher kvar, igår spelade jag inte för den här förkylningen vill aldrig ge med sig. Hatar det. Så jag agerade supporter och fotograf istället. Det var jättekul att se mina brudar spela och vi gjorde det så jäkla bra, iallafall andra halvlek. Första halvleken var så nervsprakande, haha. Vi vann med hela 15-3,  och det är bara såååå bra.  Inga ord.  
 
Idag har jag studiedag, har nyss ätit god soppa till lunch, och nu ska jag läsa. Ska plugga järnet nu,  ha det gött.

i'd rather be a comma, than a full stop

11:54:50 - 2012-09-09 / 6 kommentarer

foto: emma flygare ( jag )  ,   min söta ( lilla ) vovve
 
god morgon!  Idag är det söndag, ja och jag är inte fullt frisk än. Det suger balle för idag har vi en fotbollsmatch som skulle vart skitrolig att spela, men nej,  jag kan inte det idag så får agera hejaklack istället. Tur att vi ska möta dessa igen, då jäklar!  Ska iallafall bli skitroligt att se mitt underbara lag spela,   tar nog med kameran,  ja, det gör jag! Vilken bra idé , haha.  Nu gör jag lunch sen är det chillination innan vi drar. 
 
ha en lugn och skön ångestdag!

this is how we do it, it's friday night

18:33:33 - 2012-09-07 / 15 kommentarer
halsduk, jacka, kofta, t-shirt är från monki
 
Fredag nu! Anledning till att jag inte har bloggat är att jag har varit sjuk, eller är sjuk, de senaste dagarna. Det suger. Därför åker jag ut till landet imorgon för att ta det lugnt och bli frisk, för ska/måste/vill spela en fotbollsmatch på söndagkväll. Fredagen är uppbunkrad med middag,  lite halvt goda saker och en film.  Ni får ha det så bra!  Helgen ska gå åt till läsning, vardagsfota och laga en god pizza. 

var redo för de kalla dagarna, de mysiga koftorna och tumvantarna

21:03:01 - 2012-09-03 / 4 kommentarer


Nu är skolan igång igen för den här veckan och det märks att pluggandet har börjat krypa in i våra nerver. Det är saker som måste göras men man vill så gärna skjuta upp det. Det är inget roligt plugg heller som ska göras, eller jo en fotouppgift vankas ju. Men samhälle och historia står också på listan. Åh. Har iallafall sökt ett jobb idag och skippade träningen för jag är inte fullt frisk. Har pluggat istället och fått saker gjorda. Känns bra. 
 
Blir så glad av kommentarer så fortsätt kommentera hörni och skriv gärna vad ni vill läsa om, det hjälper mig mycket. Förresten! Blir jätteglad utav folk som skriver att de tesat baka min kladdkaka, den som kom upp på blogg.se,  mycket cred till er!

we burn from the ground

00:55:44 - 2012-09-01 / 7 kommentarer
 
hej på kvällskvisten. ligger med min macbook och drar fingrarna över det belysta tangentbordet. åh, vilken skillnad det är. ligger i sängen och är i en annan värld tillsammans med datorn, hörlurarna och musiken som strömmar ut. är på nostalgihumör och tänker tillbaka på andra tider, hur livet var då. Det senaste året har jag ändrats ganska mycket om jag får säga det själv. mycket personliga saker, vissa tankar skulle jag aldrig tänkt om saker inte skulle skett, men det gjorde det. 
 
det ingår i livet att lära sig och kunna avstå från det man verkligen vill eller säga till någon, det gäller vad som helst egentligen, men jag tänker på en specifik sak. dig. 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin