family and friends

22:00:00 - 2018-01-15 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en väldigt lyckad middag jag styrde tillsammans med familj och vänner, det bjöds på koreansk friterad kyckling och tillbehör som ris, marinerad spenat, marinerade böngroddar, sås, förrätt bestående av laxtartar och pannacotta till efterrätt, massor med bubbel, vin, öl och annat festligt.
 
 
 
 ett mycket bra avslut på 2017 blev det här. en av de mest minnesvärda middagarna för året. och det var inte ens en nyårsmiddag som en kan tro. denna middag styrde jag innan nyårshelgen drog igång. hemma hos mig, tillsammans med mina närmsta vänner och även nyfunna vänner i form av vänners partners. tacksam och stolt över att vänner kan övergå till familj. de känner mig verkligen allra bäst och kan räkna ut mina nästa steg innan ens jag kan göra det själv, är inte det vad en familj är? det närmsta en kan komma. 
 
älskar när en kan ha långa middagar med ett blandat gäng där alla inte känner alla, men en kan lära känna alla och bara ha trevligt. äta gott, dricka gott och mycket, umgås och prata, lyssna på musik och spela spel inpå nattens sena timmar. låta det bli lite halvstökigt, men bara folk har det roligt och kommer närmare varandra. för det är det här en kommer minnas, vad en kände under kvällen. i detta sammanhang är detaljerna irrelevanta, det är känslorna som räknas. om det var bra eller inte. 


kontakt:
emmaflygare@live.se

Follow on Bloglovin