bara lite snack

23:52:00 - 2014-01-30 / 1 kommentarer
 
 
hejhallåhallå.
äntligen fredag imorgon, säger jag bara. är hemkommen från den sena fotbollsträningen och har nu krypit ner i min goa säng med mitt nya dubbeltäcke och mina nya sängkläder, har ätit en liten portion pasta med svampsås och ligger nerbäddad nyduschad och ren. dock är inte håret så himlans rent, skippade att tvätta det eftersom jag ska åka och klippa mig imorgon efter skolan, annars är torsdagar tvättdagar så jag hade ett litet dilemma där, på tal om ingenting bara.
i helgen blir det ganska lugnt. ska vara med mina nära och kära så det ska bli trevligt, jag ska som sagt klippa mig, köpa ett nytt matteblock (och? who cares?) och träna fotboll på söndagskvällen. däremellan blir det väl att sova, chilla galet i sängen och äta lite också, såklart. nu ska jag kika runt på lite kläder och vid tolvblecket ska jag gå in på kontot för att se när studiebidraget anländer, wihooo.

tbt

18:41:00 - 2014-01-30 / 1 kommentarer

kreta 2013, villtillbakanu
 

barceloneta

23:10:43 - 2014-01-28 / 3 kommentarer
 
 
några bilder från barcelona, dessa är tagna i en stadsdel eller vad man ska säga som heter barceloneta. här fanns inga turister och allt var bara allmänt charmigt. vill tillbaka till barcelona och vardagen där, det fina vädret, den goda maten och att bara få vara. älskar att resa och ta en paus från sitt vanliga liv och att bara få leva i en annan stad för en stund. vill starkt resa någon vecka i år till london, paris eller nåt. till något ställe jag inte varit på förr. jag kollade på norwegian och hur mycket det skulle kosta att resa i september, finns ju hur bra priser som helst.
vill verkligen iväg nånstans, jag har iallafall turkiet i påsk att se fram emot. har ni några resetips på vart man kan åka? någon stad, inge sol och bad ställe.
 

allt kommer nu

18:58:53 - 2014-01-28 / 0 kommentarer
idag har det varit en bra dag. började 9.35 och slutade 10.55, åt lunch i skolan och sen åkte hem för skoldagen var slut. kort dag alltså, mycket skönt. var hemma ett tag, packade ner matteboken och datorn för att gå till emma och plugga. och det är det vi har gjort hela eftermiddagen, pluggat, ätit gott och tänt en brasa i kaminen.  Nu är jag hemma och ska byta om för att åka på fysträning i solnahallen.
fick mycket bra besked och positiva nyheter idag, btw. coop ringde mig och sa att de ville träffa mig, så jag ska dit på intervju antar jag och så får vi se vad som händer. jag hoppas såklart på det bästa, men försöker att inte tänka på det för mycket så jag inte blir för besviken om det inte skulle bli av. jag lämnade mitt cv där för många månader sedan och nu ringer dem, hade redan gett upp tanken av att jobba på coop och sen bara händer det omöjliga, typ.
så det har varit en bra dag idag. allt bara kommer på en gång, för samtidigt väntar jag besked från mcdonalds, var på intervju där för nästan två veckor sedan. så ja, allt på en gång.

me gusta mucho

23:01:49 - 2014-01-27 / 2 kommentarer
 
 
Reklamfilmer som denna får inte bara mig att vilja köpa volvo XC70, den får mig också att vilja jobba med sånt här ännu mer.
Att producera reklamfilmer är något av en dröm, tänk att få bestämma allt från location, kläder, kameravinklar, modell, musik och budskap. Tycker denna är lite småcool.

morrocanoilrepairandhydration

17:20:25 - 2014-01-27 / 2 kommentarer
 
 
Tipstipstips till er som är lost i hårproduktsdjungeln. Dessa inpackningar från morrocanoil fungerar jättebra på mitt mycket tjocka asiatiska hår. Jag känner verkligen att håret blir mjukt på riktigt och att det inte är själva ytan på håret som bara blir lent. Värd varenda krona, tips är att köpa på bangerhead.se istället för att gå till en frisör, på bangerhead är det billigare och frakten är gratis, hur bra?

vårinspiration

23:43:00 - 2014-01-26 / 1 kommentarer
 
 
i vår tänker jag gå klädd såhär: blåa jeans, långa koftor tillsammans med lössittande linne eller t-shirt, stickade tröjor, kritvita sneakers och färgglada sneakers. allt detta och ingen jacka. älskar att gå utan jacka och bara ha en kofta, längtar dit väldigt mycket just nu.
skjortan ovan råkade jag bara hitta nu på otherstories.com, dör för den, så sjukt snygg att det nästan är så att jag går och köper den direkt, jag har ju ändå ett presentkort som jag kan använda.
 

utbildning på universitet

21:05:00 - 2014-01-26 / 1 kommentarer
Jag har äntligen hittat en utbildning på universitetet som jag vill gå. Det är grafisk design och webbutveckling-programmet på tekniska högskolan i jönköping som intresserar mig, tror den skulle passa mig superbra. Jag har kikat runt på liknande utbildningar, men ingen har riktigt talat till mig som den här gjorde. Denna utbildning låter jättebra för det jag vill arbeta med i framtiden. Jag ska också lägga till ett extra år på den här utbildningen så jag skaffar mig kunskaper för att kunna bli projektledare eller chef.
Det här med universitetet skrämmer mig, att ta studielån och bo ensam i en helt ny stad flera timmar från stockholm, men samtidigt så är jag hur taggad som helst på att påbörja ett nytt liv och lära känna nya människor. Jag grubblar mycket på det här med studielån för det är såååå mycket pengar som det handlar om, hate it. Och det kommer ta år att betala tillbaka, men jag antar att det är en del av livet, detta. Förresten så är jag såååå glad och tacksam att jag läser matematik 2 nu i gymnasiet som individuellt val, för denna utbildning kräver det, åh, så glad för det, haha.
Nu vill jag ha ett jobb, jobba i ett år och samtidigt spara en massa till åren på universitetet. framtiden here i come.
 

you gotta love her

18:00:00 - 2014-01-26 / 0 kommentarer

jag har en dröm

17:52:00 - 2014-01-26 / 0 kommentarer
ett jobb jag älskar . fast måndaslön . en lägenhet med ett sovrum, ett kök, badrum och ett vardagsrum
dubbelsäng för mig själv . resor . macbook pro retina
ett enkelt liv .

söndag

17:39:47 - 2014-01-26 / 1 kommentarer
 
 
 
Idag tog jag upp kameran som jag inte har gjort på evigheter, finns inte så mycket att fota när man inte har någon fotouppgift och när det är vinter och kallt som satan. Idag är det söndag, söndagar är bara dagar där man bara är, man behöver inte göra något speciellt, man behöver bara vara. Jag har ätit matrester från gårdagens kinamat, myst i sängen, städat och ätit ostbågar. Ikväll blir det lite plugg (kanske) och så ska jag se film, gatsby eller safe haven, har inte bestämt än. Jo juste, duscha ska jag också göra som varje söndag.
 
ta det lugnt.

ying och yang

23:10:47 - 2014-01-20 / 0 kommentarer
 
plus och minus just nu
 
+ Att ha nånting att komma hem till efter skoldagarna, alltså, min säng och mitt nya mysiga dubbeltäcke. Min säng är 120 cm bred så allt är bara allmänt mys med det fluffiga och stora täcket och det nya lakanet som luktar gott.
 
- No money, no honey. Jag vill ha pengar nuuuuuu, har inget speciellt att köpa, dock är pengar en stor trygghet för mig och det ser inte ljust ut på kontona just nu. Vill att studiebidraget ska komma så pengakistan kan fyllas på lite, eller att februari ska vara slut för då behöver jag inte spara till turkietresan längre.
 
+ Fotbollsträningarna är igång och det gillar vi, fläsket kommer ut och får röra på sig lite. Dessutom mår man mycket bättre med lite hård träningen.
 
- Kylan. Jag vill gå i jeans, linne och bara en kofta eller skinnjacka. Vill ha vår och ljusa färger på kläderna!

wanties

21:47:10 - 2014-01-13 / 0 kommentarer
Untitled #6
 
Untitled #6 by emma-flygare featuring H&M
 
I skrivandes strund känner jag mig bara allmänt motiverad och inspirerad just nu. Skolan är igång (tyvärr) och träningen är igång och rutinerna har börjat sätta sig i benmärgen. Jag är sugen på ett par nya träningstights, några som är lite mer än bara svarta, lite coola sådär. Jag gillar dessa ovan, de är från H&M och kostar ett rimligt pris som är milt mot min fattiga studentplånbok. Mitt största i-landsproblem just nu är att hitta ett par fotbollsskor för också ett bra pris, alla fotbollsskor är så jäklans dyra nuförtiden och utbuden hos affärerna är snåla tycker jag. Aja, är glad över en sak att plugget känns inte så himlans påfrestande än, man får bara vara lugn och inte haka upp sig på något. Varför jag skrev det där är för att jag känner att jag precis kommit igång med en svenskauppgift som har varit svår att förstå och börja på.

the weekend

23:59:54 - 2014-01-12 / 0 kommentarer
 
 
 
lite bilder från helgen // 1. lilla jag gör ''duck face'', enda gången det var gulligt // 2. Det var snöigt på landet // 3. God söndagsfrukost: mammas pannkakor med sirap och bacon = bästa kombon som finns, typ // 4. En liten sötnöt // 5. Sötnöten som älskar att ligga i våra sängar // 6. Solen skymtar där borta, det var finare i verkligheten
 
Den här helgen har gått väldigt fort underligt nog, tycker jag. Även fast jag hade en långhelg (var ledig i fredags) så märktes det inte, verkligen inte. Just nu sitter jag i min sköna säng som är min största kärlek i livet och tittar på fjärde säsongen av grey's anatomy, det kan vara så underhållande ibland. Jag borde gå och sova nu med tanke på att jag börjar halv nio med matte imorgon, måste vara i toppskick inför det! Tidigare ikväll hade jag fotbollsträning i snöstorm och motvind, fysatan vad kallt det var men man blev varm och svettig trots kylan och hårda vindar. Nu ska jag bara se klart på avsnittet (yeah right, kommer se säkert ytterligare ett) innan jag ska sova. Natti!

saturday

16:52:19 - 2014-01-11 / 1 kommentarer
 
 
 
Började dagen i detta snöland med en god macka, färskt bröd, god ost, skinka och gurka. En av några fördelar med helgen, sen var det dags att packa väskan lite snabbt och sätta sig i bilen, hälsade på hästarna lite för mamma skulle rida. Efter det åt vi donken till lunch, testade på mcchicken med fullkornsbröd, supergött. Nu är jag på landet för en natt och ska bara chilla och plugga. Har en uppgift jag behöver komma igång med så det ska jag fokusera på. Annars är livet fyllt med tankar om universitetet och framtiden sen igårkväll då jag fick hem en intressant katalog från ett intressant universitet.
 
Ha en bra lördag!
 

yearbook: new years eve

12:20:00 - 2014-01-08 / 0 kommentarer
 

day cream

20:17:00 - 2014-01-06 / 0 kommentarer
 
ANSIKTSKRÄM // & OTHER STORIES
 
Tips! Denna ansiktskräm tycker jag jättemycket om, köpte den på & other stories när jag var i Barcelona. Tuben är dock liten på 50 ml och kostar 170 kr. Ett ganska saftigt pris om du är ungdom och inte har ett jobb, men jag tycker den är värd det. Själv har jag blandhy och den här krämen gör mina torra partier mjuka och lena. Krämen är också väldigt dryg så du behöver bara en liten klick, vilket är jättebra så vi får se hur länge den håller. & other stories har krämer för andra hudtyper så kolla in det! Krämerna är också parabenfria vilket är en bra sak vad jag har förstått.
 
Gillar ni tips och sånt? Kom gärna med förslag om vad ni vill jag ska tipsa om, det är bara roligt!

the big question

20:02:21 - 2014-01-06 / 0 kommentarer
planerar du att plugga vidare eller jobba i höst?

Den stora frågan som jag tänker på nästan varje dag. Vad ska jag göra? Vad ska jag plugga? Jag planerar att både plugga och jobba, men jag vet inte med vad när det gäller båda sakerna. Jag kommer isåfall börja plugga heltid ett år efter studenten, med vad vet jag inte riktigt. Jag vill plugga visuell kommunikation eller vad det heter, vill hålla på med grafisk design iallafall. På vilken skola vet jag inte heller, har inte hittat något som har fallit mig perfekt i smaken än. Steg 1 är att hitta ett jobb iallafall och börja jobba. Vi får se om jag går en kurs samtidigt eller något, kanske går en kurs i engelska. Vi får se. Framtiden är skrämmande just nu och jag är inte redo för att ta studenten än... 

sundays

23:39:50 - 2014-01-05 / 1 kommentarer
sundays
 
sundays by emma-flygare featuring a knit blanket
 
Nu sitter jag i min säng med laptopen och bara tar det lugnt och njuter av stunden, (och tittar lite på grey's anatomy). Har haft lite ''me-time'', tagit hand om mig själv. Älskar känslan när man är nyduschad, har nyss lagt en inpackning, skrubbat fötterna och smörjt in dom, smörjt in resten av kroppen och tagit på sig sin mjuka pyjamas med en kopp varm hemgjord choklad. Loooove it. Nu måste jag dock börja vänja in mig vid de tidigare morgnarna som kommer nu när skolan startar. Imorse gick det tyvärr inte då jag satte klockan på halv tio men somnade om och sov två timmar till.

throw back

16:04:00 - 2014-01-05 / 1 kommentarer
 
 
 
 
Throw back till ÖSTERSUND, Storsjöyran, Sommaren 2012

2014

19:00:18 - 2014-01-03 / 0 kommentarer
 

h&m: new season

00:20:00 - 2014-01-03 / 1 kommentarer
 
 
 
 
 
Jag blev lite smått överraskad när jag såg den här kampanjen på H&M's hemsida. Det ser inte ut som H&M's vanliga stil, tycker jag. Dessa kläder är mycket mer medvetna och stilrena än vad jag har sett förr. Gillar hela konceptet starkt. Tycker om byxorna mest och den svarta kjolen. Bilderna är klockrena också... tänk att få plåta en kampanj för H&M.....
 
Nu ska jag upptäcka Pinterest, blev nyss medlem..
 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin