falling slowly

21:18:22 - 2013-01-27 / 2 kommentarer
 
Helgen har varit lugn och skön, nu avslutar jag den med äpplefläder cider och hallonblåbärs smulpaj med vaniljsås, mängder med vaniljsås ska det vara. Så gött. Har precis skrivit ner mina idéer och några anteckningar till kommande photoshoot till en fotouppgift. Ska försöka plåta det i veckan. Tror det kommer bli superbra, kanske mina bästa studiobilder? We'll see. Nu ska jag måla naglar sen tänkte jag lägga mig i sängen. Antingen läser jag sista delen av fifty shades eller kollar på gossip girl.
 
Här kommer lite halvtråkiga bilder på min extremt goda hemgjorda varmchoklad med grädde och några skogsbilder från en promenad på landet igår.

memento vivere

22:58:00 - 2013-01-26 / 0 kommentarer

Bloggtips? www.fannylyckman.com, och www.varaviola.blogg.se

Gör något fototips!  Var det en fråga? Haha. Jag har funderat på det, men alla är så duktiga nu för tiden så jag tror inte ni behöver några fototips. Plus att jag tycker det är så tråkigt att gå igenom grunder, såsom vissa ljus, reflexskärm, bländare osv… De flesta kan ju det, sen om man ska bortse från det har jag typ inga fototips. Go wild när ni fotar, tänk utanför boxen ;)

Favorit bloggar?   Kenzas, Blondinbella, mina vänners, Fanny Lyckman.

Favorit minne?  Vissa fotbollsmatcher där man krigade som fan och gjorde så jävla bra ifrån sig. Lyckan asså, den är oslagbar. Mitt senaste favoritminne är när jag köpte min drömkamera, min canon 5d mark II,  underbart.

5 saker vi inte vet om dig?
1.     Om ni läser min blogg och sen inser hur jag är i verkligheten kommer ni bli förvånade.
2.     Ena dagen kan jag tänka ’’fan, nu måste jag bli smal och snygg, vill verkligen bli det till sommaren’’ ,  andra dagen kan jag tänka ’’äsch vad fan, jag är snygg som jag är och jag är ändå nöjd med hur jag ser ut, om min framtida pojkvän inte tycker det kan han dra åt helvete, man är fin som man är, alla killar borde bara inse det och börja haffa meeeeeeeej’’  haha L O L
3.     Jag kan äta till gränsen tills jag bokstavligt spyr.
4.     Jag har aldrig haft någon slags relation med mina far- och morföräldrar.
5.     Jag är en gud på att göra varmchoklad, steka bacon, pasta carbonara och kladdkaka.

Har du en tumblr eller ett konto på weheartit?  Jag har både och, dock updaterar jag inte ofta på weheart it, men där heter jag emmaflyer och min tumblr adress är betweendreamsandlife.tumblr.com

Kan du inte visa lite outfits på dig?  När jag får chansen, kan jag, och det är sällan. Det blir nog mer till våren skulle jag tänka mig då jag kommer vara så himla snygg, stilmässigt ;)

Något pinsamt som hänt dig?  Inget, i’m a saint……………………. *pinsam tystnad*

Om du fick 3 minuter på dig att plocka på dig vad du kunde i en klädaffär, vilken skulle det vara?  Urban outfitters, heeeellllooooooo ??????????   eller NK, där finns ju snygga märkesjackor…… svårt……

Vilken parfym är din favorit?  Clean Warm Cotton, gudomlig, men jag använder sällan parfym nuförtiden. När jag känner mig extra ofräsch blir det Love Spell från Victoria Secret body splash.

Vad tänker du göra efter gymnasiet? Läsa vidare? Isåfall, vad har du tänkt dig?  Antingen börjar jag läsa direkt efter gymnasiet, eller så väntar jag ett halvår eller ett år för att jobba och kanske se vart min tur vänder. När jag pluggar på universitet är ju drömmen att gå på en fotoskola i New York eller plugga där överhuvudtaget, annars tänker jag mig media inriktat, Art Director, produktutvecklare, designutvecklare, grafisk designer och sen entreprenörskap, ledarskap, företagsekonomi för att kunna starta mitt eget företag.

Om du var tvungen att ändra en grej på dig själv (utseendet), vad skulle det vara?  Min näsa, har en knöl där som gör så att jag ser ut som en häxa i profil, men den har jag ändå tänkt operera bort när jag blir rik. Om inte näsa är det magen till en smalare och vältränad.

Om du fick vara vem du ville för en dag, vem skulle det vara? Och vad skulle du gjort?  Jag skulle vara mig själv om 10 år, då skulle jag köpt en lägenhet på Östermalm, gosat med min Shipa, gosat med alla mina apple produkter, lagat en god pasta, haft manikyrerade naglar, klätt mig assnyggt och köpa en bil. höhöhöhöhö

Bästa utlandsresan?  Åh sluta med dessa bästa, det, bästa det.  Kan inte välja mellan Sri Lanka, Indien och New York. Sri Lanka för att det var så himla najs, stor hotellanläggning på självaste stranden, pool, en meter till stranden, frukost buffé varje dag, middagsbuffé varje dag, Indien för att det var så himla god mat, så sjukt stört overkligt billigt, restaurangbesök varje dag, stranden varje dag, New York för att vi shoppade så himla mycket, god mat, och för att det är New York.

Choklad eller godis?  Inget av det, men om jag måste ta något så väljer jag choklad, för det måste man ju ha i varmchoklad och kladdkaka, höhö.

Hur ser din drömkropp ut?  Kurvig och vältränad mage. Typ Kim Kardashian, Beyonce, Marilyn Monroe.

Bästa bok/film?  Asså åh, hatar såna här frågor haha. Så himla svårt, för när man väl får frågan har man plötsligt glömt bort alla filmer man har sett. Jag föredrar serier framför filmer, isåfall One tree Hill och Gossip Girl. Annars tröttnar man aldrig på Sex and the City filmerna och filmen Something Borrowed, gillar filmer som har mycket matlagning i sig också, höhö, typ Eat pray love, Kärlek på menyn och It’s Complicated. Några bra böcker jag läst är Var är Alaska, Fifty Shades serien, Hush hush serien, Sommaren jag var vacker och behöver jag ens nämna Hungerspelen och Twilight?

Föredrar du lockigt eller rakt hår?  Jag föredrar lockigt, men då ska det vara stora, fina, vågor, á la hollywood svall. Dock är det svårt att styla i mitt hår då jag har en speciell hårtyp (mycket tjocka hårstrån), vissa passar bäst med rakt, vissa med lockigt, men om det vore mig skulle jag välja lockigt varje dag, hollywoodsvallet J


lördagsbrunch

14:06:00 - 2013-01-26 / 3 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare
 
Det bästa med lördagar och att vara på landet är frukosten/ brunchen. Jag brukar alltid göra något stort, och det blir alltid bacon för det är så himla gott och själv är jag en bacon gud, haha jag är bäst på det. Dagens brunch blev vanliga pannkakor tillsammans med chokladglass, lite grädde, sirap och bacon. Loooooove it. Var så himla sugen på vanliga pannkakor efter att ha ätit amerikanska så mycket. Sjukt gott var det. Nu ska jag göra ordning lite noodles, sedan blir det lite fotografering och skogspromenad. Har precis varit ute och övningskört, dagens ord: SMOOOOOOOOOOOTH, allt gick jättebra och smooooth. Haha. LOL.
 
Ni får ha en suuuuuperbien (spanskt ord) lördag!

great things

13:43:05 - 2013-01-25 / 0 kommentarer
Foto: Emma Flygare, Irland 2012
 
heeeej allesammans. Idag är det fredag och det är en jävligt bra dag idag. För det första så sitter jag och bloggar istället för att skriva på en historiauppgift. Historia är inte precis mitt favoritämne och lite distraherad blir man när man sitter vid sin personliga dator också. Tur att detta är sista lektionen. Efter skolan kanske det blir lite spontanfika, var så himla längesen och jag är så sugen, sen ska jag köpa vantar och efter det blir det att åka hem för att packa lite och åka iväg till landet. Det blir en helg med plugg, övningskörning och en massa chillande.
 
Btw, bara för att snacka massa skit så satte jag och min klass nyss upp våra nya iMac datorer i skolans datorsal. Så himla naaaaajs, aldrig sett så många imacs samtidigt, haha. Men nu måste jag sätta igång med att skriva om vägen till kvinnans rösträtt. ZZzzzznnnaaark,  ha det gött.

regret nothing

16:10:00 - 2013-01-22 / 3 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare, Modell: Emma, www.emmaahlin.blogg.se 
 
Då var skolan igång igen efter en efterlängtad helg, men nu börjar vi längta till nästa. Tisdagen i skolan är redan över. Det är tur att måndagar och tisdagar är så pass chill att man inte hinner få tankar om att dagarna är så otroligt jobbiga. Mitt schema är ändå bra, tacksam för det. Idag känner jag mig extra bra, har gjort klart lite läxor och fortsätter med nästa. Hade tillomed lust att blogga nu mitt i allt pluggande, annars brukar allt kännas så påtvingat. Ikväll blir det fysträning i Solnahallen, ser fram emot det, så jag ska snart börja med en tidig middag. Korvstroganoff och pasta blir det, muuummmaa. 
 
Ni som har missat att jag har frågestund får mer än gärna ställa lite frågor, om ni vill. Ni hittar inlägget lite längre ner i bloggen bara. Ha en bra tisdagskväll annars! 

gossip girl

13:06:16 - 2013-01-20 / 1 kommentarer
 
Min söndag består av gossip girl tittande. Började se om från säsong ett för ett tag sedan och snart är jag klar med säsong tre. Det är sååååå bra, älskar gossip girl. Sen kanske jag ska ut och övningsköra, jag hoppas det. Är lite småroligt att köra bil, man känner sig så vuxen på något sätt. Jag är ju bara ett barn och barn kör inte bil, det gör ju päronen, hahah. Men vi får se hur det blir med det, först måste pappa komma hem från landet bara.
 
Ha en bra söndag allihopa.

someone like you

18:12:23 - 2013-01-19 / 1 kommentarer
 
Hej mina kära. Idag steg jag upp cirka kvart i sex, gjorde ordning frukost, packade och åkte iväg för att spela fotbollscup. Kom hem i eftermiddags. Cupen var rolig att spela den här helgen, det gick bra för oss men tyvärr räckte det inte för att komma vidare till slutspel. Annars har jag bara chillat galet, ätit lite rester, spelat mina favoritspel och kollat på gossip girl. Mötte även upp Emma för att hon var en ängel och köpte en tröja åt mig inne i stan. Älskar denna! Den är från H&M, hur mysig och enkel som helst och den är gjord av 100% bomull. Satsar på sånt nuförtiden, förstår ni.
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på hög musik och sjunga, samtidigt som jag målar naglarna. Senare blir det middag med några vänner. Hoppas ni har det bra.

we have it all

21:38:53 - 2013-01-18 / 1 kommentarer
 
Mina fina vänner i klassiska snygga svartvita bilder. Älskar svartvitt, som de flesta kanske vet vid det här laget. Så jäkla snyggt och tidlöst. Nu ska jag klä mig i vårkläder bara för att och längta dit. Vintern är inte min årstid, då är jag som fulast, våren är bäst! När det är varmt men ändå svalt så man inte lökar sönder som en gris. Vill använda mina bootcut jeans med marinblåa converse, vit linne t-shirt och min oversize kofta. Pure love!
 
Den här fredagen förbereder jag och laddar upp inför en fotbollscup i Norsborg imorgon. Jag ska upp halv sex imorgon (på en lördag!!!) för att första matchen börjar klockan åtta. Vad gör man inte för fotbollen? Ni får ha en toppenhelg.

girl on fire

19:21:09 - 2013-01-16 / 3 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare, Modell: Emma Lindmark, www.jageja.blogg.se
 
Sket i pluggandet och började kolla på gossip girl istället. Inte bra asså, men vi har en ny dag imorgon och då bannemej ska det pluggas. Haha, säger jag nu, vänta bara. Kastade i mig en stor skål med caffe latte glass också.... någon som skriver denna bloggen är visst på ett tjockis humör. Nu ska det ändå gås en promenad med vovven, Hoppas ni haft en bra dag!

reach the stars

21:08:41 - 2013-01-15 / 0 kommentarer
Bilder från i sommras. Jag saknar..
 
Åh vad jag längtar till sommaren. Vill vara brun och bara leva livet. Förra året var min bästa sommar och jag tror den här sommaren kommer bli minst lika bra. En grej som jag är så trött på är det här beach2013 skiten. Visst, de flesta önskar om att ha den perfekta kroppen och gå ner de där kilona man är så less på, men det är en jäkla väg dit. Hur många gånger har jag bett till gud om att ha den kroppen jag vill ha? Men jag orkar bara inte gå den vägen dit. Jag kommer aldrig sluta äta det som jag älskar, jag tränar fotboll för jag tycker det är roligt och för att det håller mig igång. Man börjar långsamt acceptera sin kropp, långsamt. Ät vad fan du vill och lyssna inte på andra. Du är du. Jag är jag. Och du lever bara en gång.
 
De senaste dagarna har inte varit så roliga. En person har lurat mig på pengar och idag har jag varit och polisanmält detta. Dessa pengar var väldigt viktiga för mig och det förändrar ganska mycket. Nu måste jag börja tänka om och prioritera andra saker samt att jag verkligen vill ha ett jobb så det ska jag kolla på också. Blir så himla trött på att de flesta jobb kräver att man är 18 år och har erfarenhet, om man inte har erfarenhet inom arbetslivet, vart ska man börja då? Världen är en ond cirkel...

waterfall

20:25:01 - 2013-01-14 / 3 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare  Modell: Nicolina, nicolinaslillaskrivbok.blogg.se
 
Idag har jag fotat dessa porträtt på min fina vän Nicolina. Hon har en grym blogg, så spana in den, kan jag passa på att säga nu. Vi fick en liten uppgift i skolan och det här blev resultatet. I övrigt har det varit en sisådär dag. Har blivit lurad på pengar, så där var de pengarna borta, det var väldigt viktigt så nu vettetusan hur jag ska samla ihop de. Så jävla tråkigt. Har därför tröstätit lite och ska snart gå in i duschen för att få mig på andra tankar. Annars har det varit en helt ok dag.
 
Glöm inte att ställa frågor till min extremt coola frågestund, i inlägget nedan ;)

ask a question

21:30:34 - 2013-01-13 / 6 kommentarer
bilder är från tumblr
 
Nu kör vi igång en liten frågestund! Bara för det är så roligt och intressant. Ibland har man så konstiga frågor man vill få reda på om folk. Så ställ allt från himmel och jord så ska jag försöka svara på de. Kom ihåg att för privata frågor kommer jag inte ens att publicera i inläggen, you know what I mean ;)

from finner

16:08:00 - 2013-01-13 / 0 kommentarer
Irland, citybild från Dublin och naturbild från västkusten
 
Hej mina vänner. Hoppas ni mår bra. Den här helgen har varit helt okej, inte den bästa, inte den sämsta. Idag har jag äntligen fått sova ut ordentligt, sov ända till tolv. Älskar att vakna sent! Igår spelade jag fotboll hela dagen, det gick väl lite sisådär, men äsch. Livet går inte precis under. Jag spelar ju fotboll för att det är roligt. Nu tänkte jag göra en stort kopp med varm choklad efter ett misslyckat försök till att plugga spanska. Till varm chokladen ska jag se på gossip girl. Snart kommer min fina och bästa hund hem, äntligen får jag pussa och klappa honom. Han har varit på landet med sin husse nästan hela den här veckan. Ikväll blir det ännu mer chillande och ska nog måla naglarna. Ni får ha en mysig söndag.

secrets

18:05:00 - 2013-01-09 / 1 kommentarer
Modell: Nicolina (nicolinaslillaskrivbok.blogg.se),  Fotograf: Emma Flygare
 
Kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar den bilden i färg eller svartvitt mest. Jag föredrar alltid svartvitt, men den här blev så bra med det brusiga. Älskar brus i bilderna, det klassiska. Vilken föredrar ni? Skolåret har iallafall börjat bra. Idag började jag skolan 12.15, hade en lektion som var chill och efter skolan gick vi på bokhandeln och åhléns. Köpte sista boken av Fifty shades och ett fint anteckningsblock. Hoppas ni mår bra.

hot chocolate

11:15:57 - 2013-01-06 / 2 kommentarer
foto: jag
 
Godmorgon på er! Är ni vakna än? Jag skulle egentligen legat och sovit nu om jag ville men jag gick upp tidigare för att åka och lägga upp mina nya jeans, men det har blivit framflyttat så nu har jag lite ledig tid iallafall. Sitter vid mitt nya skrivbord och avnjuter en stor kopp med hemgjord varmchoklad och canneloni från gårdagen. Så jäkla gott att jag dör.
 
Tänkte dela med mig av mitt recept på den varma chokladen jag har gjort en miljon gånger det senaste halvåret. Om du vill ha en riktigt stor kopp på ca 5 dl så blandar du först 1 dl vispgrädde, 1 msk socker, 2 msk kakao i en kastrull. Använd en visp, det är enklast. När det är blandat till en smet så häller du i 4 dl mjölk och blandar, värm chokladen på valfri temperatur och vispa några gånger under värmning. Ta av kastrullen från plattan när du känner för det. Hoppas det ska smaka.

ireland '

21:02:00 - 2013-01-05 / 0 kommentarer
dublin hösten 2012...
 
Nu gäller det att njuta som fan sista dagarna innan skolhelvetet börjar. Som tur är börjar jag på tisdag så jag får en extra dag med sömn. Jobbet är ju som sagt över och det har varit värt det, att jobba i fem dagar och tjänat money. Idag var det träning på förmiddagen som var rolig men extremt tufft. Vi körde futsal (fotboll inomhus på gympasalsgolv) , det är hur jäkla jobbigt som helst och en helt annan sport om du frågar mig. Efter träningen var det bara hem, trött som fan, äta ett stort lass med mat, vila och sen åka iväg.
 
Jag har äntligen köpt ett skrivbord till mitt rum med en stor arbetsyta. Så nu ska jag förhoppningsvis få lättare för att plugga då jag kan sitta i mitt rum med ett bekvämt bort med mycket utrymme. Just nu sitter jag och äter min favoritglass, Järnas Caffe Latte glass, den bästa som finns. Snart bär det av till mina vänner, pussheej.

belief ´

20:39:46 - 2013-01-04 / 0 kommentarer
Marilyn Monroe, en av världens vackraste kvinnor som levt, naturlig skönhet säger jag bara
 
Idag är det fredag. Jag har äntligen jobbat mina fem dagar på mitt jullovsjobb och tjänat ihop min lön. Skickade in timrapporten direkt efter jobbet så förhoppningsvis får jag pengarna ganska snart. Förövrigt är jag proppmätt efter att ha ätit en kebabtallrik med min syster, kollat på OTH och just nu spelar jag Hay day på iPaden, världens bästa spel haha. För er som inte vet har jag jobbat på en liten gård med getter, två hästar, några får, tuppar och höns samt kaniner. Där har det arbetats med djuren och gjort massor med stallsysslor. Varje dag har jag luktat sur gammal get när jag kommit hem, haha. Värt har det varit iallafall!
 
Nu ska jag äta lite vindruvor som är mitt godis, ser fram emot träningen imorgon förmiddag. Nu ska vi fota lite självporträtt på mig. Ni kanske får se resultatet ;)  ha en grym fredag!

mitt 2012 ,

19:48:00 - 2013-01-01 / 1 kommentarer
Tänkte sammanfatta det här året lite kort. Orkar inte göra en månad efter en månad för det blir så himla mycket. Tänkte bara lyfta fram det viktigaste och roligaste.
 
Det här året har varit ett av de bästa åren i mitt liv, eller kanske det bästa hittills. Det har hänt mycket saker, jag har haft många blandade känslor och många höjdpunkter att se fram emot. Första halvåret från januari till påsken har jag inget minne av. Antog att skolan flöt på och allt det där,  fotandet las åt sidan eftersom jag inte hade något större intresse av att behöva fota en massa.
 
Fotbollsåret har varit det bästa någonsin. Mitt lag, vi har tagit oss från botten, från att ha förlorat de flesta matcherna och spelat orättvisa resultat har vi tagit oss till toppen. Det här året har vi vunnit nästan alla våra matcher och vi vann vår serie överlägset. Är så himla stolt. 2013 blir ett nytt, lyckat fotbollsår, hoppas jag. Vi har gått upp till damlaget och jag tror det kan bli hur bra som helst. Måste satsa nu!!
 
 
mitten på juli - I sommras åkte jag och mina emmor tillsammans med 96 laget ner till Göteborg för att spela världens största fotbollscup för ungdomar, Gothia cup. Det var en upplevelse i sig att få möta ett engelskt lag och ett arrogant franskt lag med hur grymma elitspelare som helst. Gothia var kul iallafall, gick på Liseberg varje dag, vann en stor marabou för första gången, första gången på Liseberg också. Gick på starbucks och slurpade i mig en frappe, åt efterlängtad sushi efter alla dagar med skolmat. Fotade med engångskamera, älskar känslan i bilderna.
 

 
Jag började sommarjobba nästan direkt efter skolavslutningen också, i tre veckor och tjänade ihop ca 7500 kr. För det förverkligade jag en av mina drömmar. Så fort jag hade kommit hem från Gothia och mina pengar var insatta på kontot åkte jag och köpte mig en macbook pro. Nu äntligen är den min, och det är en av mina bästa saker jag investerat i. Skulle inte kunna leva utan min dator, känslan med en macbook alltså, känslan...
 
 
Det här året har jag tillbringat mycket tid på landet. På helgerna har jag åkt ut för att få lugn och ro och för att plugga en massa för skolan har varit tuff i perioder. På sommaren tillbringade jag tiden på landet med att ligga i solstolen bredvid poolen, samt ätit en massa gott. Försökt vara nyttig osv. Jag har fotat mycket mat bilder och försökt fått till några glada bilder med landetkänsla. Vet inte hur det gick riktigt.. Vi har skapat en landettradition också, pannkaksfrukost på morgonen.
 
 
Efter Gothia Cup tillbringade jag några dagar på landet för att sen åka hem, packa om och åka upp till Östersund med mina bästa och gå på festivalen Storsjöyran där vi blandannat såg Laleh och Melissa Horn uppträda. Vi bodde i min kompis farmors lägenhet och hade allmänt mys. Här började jag upptäcka en ny stil på mina fotografier och det gillade jag skarpt så intresset för fotot började öka igen.
 
 
 
Vi får inte glömma att bara några dagar innan julafton åkte jag och köpte min drömkamera. Kameran jag trodde jag skulle få köpa om många många år när jag är vuxen och rik som ett troll. Men nej, den är nu min. Jag köpte den begagnad men ägaren hade den som reservkamera och använde den aldrig, så den känns som ny. Priset var helt overkligt bra, 9500 kr för kamerahuset och ett batterigrepp, allt var nästan oanvänt. Canon EOS 5d Mark II <3
 
 
Det där var typ de roligaste höjdpunkterna för det här året. Sen får vi inte glömma skolavslutningen i sommras, julavslutningen, och andra mysiga dagar, pizza på en sommaräng osv. Iår har jag uppfyllt två av mina stora drömmar, köpa macbook pro och min drömkamera. Båda delarna har jag lyckats göra det senaste halvåret. Det har varit ett bra investeringsår,  och nästa kommer nog vara bra också, känns det som. Iår har nog också varit mitt bästklädda år, särkilt i våras och i somras. Vintern ska vi inte ens tala om, ser ut som en bajskorv då, höhö. Jag har glidit runt i vita converse, jeans, toppar, skinnjacka, väska från urban outfitters, fina långa klänningar och massa annat. Här kommer lite blandade bilder från vardagen och några photoshoots från 2012 som är värda att minnas.
 
1. självporträtt för min födelsedag 2 juli, 3 & 4. fina porträtt en sommardag utanför fotografiska i stockholm, 5 & 6. en av mina bästa bilder från den senaste photoshooten jag hade i skolans studio, 7,9 & 10. massor med goda matbilder, 11 & 12. hippiefotograferingen till ett omslag för en LP-skiva (fotouppgift) dessa är en av mina bästa porträtt, 13 & 14. en höstdag ute på landet med svampplockning och mysiga stickade tröjor, 15. gamla stan efter julavslutningen, 17. mysig stickad tröja från monki, 18. jag och mina närmsta efter sommaravslutningen, 22. skaffade ett par ray ban och har glidit runt i de största delen av våren och hela sommaren
 
Början på november - Nu höll jag tillomed på och glömma det viktigaste känns det som. Årets resa!  Jag åkte ju till Dublin i höstas. Jag, mamma och systern tog en resa till Dublin för att äta lite gott, shoppa lite, vara med om äventyr på andra sidan landet (västkusten) då vi hyrde bil och va med om lite roliga saker. Här är några godingar från Dublin.
 
 
Och så lite bilder från olika fotouppgifter i skolan...
 
modeuppgift
 
klockreklam för märket ''Omartier'',  reklamen ska passa både män och kvinnor, detta är den senaste uppgiften
 
 
två bilder från mitt dokumentärreportage av hötorgshallen i Stockholm, med gammaldagsredigering
 
___________________________________________________________________________________________________________________________
 
Det var mitt 2012. Hoppas det var någon som orkade ta sig igenom hela inlägget förutom mina vänner och min pappa, ( lol ) .  Det har varit ett bra år, också ett dåligt år. Om jag ska sammanfatta det här året med några ord och fraser blir det såhär.  Massor med fotande, sommar, Storsjöyran, landet, gothia cup, jordgubbar, shopping, converse, Dublin, fotbollsvinster, segrare, massor med god mat, att försöka vara nyttig, ätit sallad, druckit tonvis med varmchoklad, amerikanska pannkakor, kladdkaka, drömmar, konsumtion, macbook, drömkameran, mitt rum.

0101-13 '

14:58:00 - 2013-01-01 / 1 kommentarer
 
fina emma var glad
 
gjorde goda drinkar med cider, krossade frysta jordgubbar, lime, tranbärsjuice, sprite. längtar till sommaren!
 
hade en vit linne t-shirt och ett finare halsband med svarta jeans
 
emma snygg som vanligt
 
toast med caviar, gräddfil och rödlök, klassiker!
 
middag bestod av potatisgratäng, serranoinlindade kycklingfiléer, halloumi ost och sallad
 
Hade en trevlig nyårsafton med närmsta vännerna och andra glada personer senare inpå kvällen/natten. Nu ska jag försöka göra klart min årssammanfattning. Idag är det bara en massa chill som gäller, älskar ju det... Sen imorgon blir det upp och jobba i några timmar. Hoppas ni mår bra och hade en trevlig nyårsafton iallafall.


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin