lördag

10:21:00 - 2013-08-31 / 0 kommentarer
 
Lördag innebär goda frukostar och för idag: sovmorgon. Idag är en typisk fixa-dag. Ha det gött!

flower case

18:08:28 - 2013-08-30 / 0 kommentarer
blommigt iphone-skal från belkin
 
Ännu en trevlig och lyckad shoppingtur blev det efter skolan. Emma hade fått sina bilder från engångskameran så det var roligt att kika på bilderna som togs i Kreta. Mina bilder blir förhoppningsvis klara på måndag. Idag var det att köpa presenter till min syster på schemat, hon fyller år idag så det var saker som skulle inhandlas. Dock kunde jag inte motstå det här fina skalet jag fann inne på telenor på Drottninggatan. Blommigt och har mitt namn över det. Ikväll blir det födelsedagsfirande
 
Ha en trevlig fredag!

keep the earth below my feet

17:49:35 - 2013-08-26 / 0 kommentarer
 
// Fotograf: Emma Flygare // två av mina favoritsaker, min dator och min säng, gärna i kombo med varandra, samt mina stickade tröjor som är allmänt mysiga //
 
Sitter med min mac och ska måla naglarna ljusrosa. Mumfords låtar spelar i högtalarna och allt är bara allmänt harmoniskt just nu. Ska snart börja räkna lite matte som jag inte förstår så värst mycket av, men men. Ett E är det jag satsar på iallafall, haha!
 

söndag på stan

18:54:00 - 2013-08-25 / 3 kommentarer
// inne på Gina Tricot //
 
// Sergels Torg och Hötorget // 
 
// fika inne på Waynes //
 
// prova massa kläder, koftan köpte jag men är fortfarande på jakt efter en perfekt tshirt //
 
Veckans sista dag spenderades på stan med syster, vi fikade och shoppade lite. Jag köpte en mysig kofta från h&m som jag spanat in de senaste dagarna och ett par sulor som ger bra stöd för foten som jag kan ha i converse. Bara bra köp, höhhöhöh. Nu tänkte jag skriva att jag måste spara pengar, men det går aldrig bra. Så stryk det! Ha en fortsatt bra dag hörrni :)

knitted love

19:09:00 - 2013-08-20 / 0 kommentarer
 
Idag efter skolan tog vi en shoppingrunda i stan, det som var obligatoriskt att köpa var ett block för matten, inte en ny stickad kärlek. Denna underbara tröjan fann jag inne på Weekday för 400 kronor, ganska saftigt pris men när jag verkligen hittar något jag gillar så är det värt varenda öre. Den här är iallafall min nya favorit, jag älskar lite större stickade tröjor (har ganska många, höhö) så jag kan egentligen aldrig få nog. Att den är svart är bara ett plus då jag velat ha just det nu till hösten. Nu vill jag bara att studiebidraget ska komma så man kan få in lite mer stålar på kontot..... :)

home sweet home

22:28:30 - 2013-08-18 / 0 kommentarer

Nu är jag hemkommen från Kreta. Landade på Arlanda vid tre-tiden idag på eftermiddagen. Nu har jag stadgat mig, eller inte, här hemma genom att packa upp hela väskan, duschat och ätit. Halsont åkte jag på också och imorgon är det första skoldagen, kuuuuul......

Annars har vi haft en grym vecka med party, god mat, sol, bad och en massa chillande. Har bara mobilbilder i bagaget då jag ska lämna in mina engångskameror för framkallning imorgon.

Nu blir det sova, länge.... Godnatt!


Kreta, Hersonissos 2013

12:35:39 - 2013-08-10 / 0 kommentarer
bilder från tumblr
 
Inatt händer det. Jag och mina två vänner drar till Kreta i en hel vecka. Ska bli så sjukt roligt då det är våran första utlandsresa utan päron. Ska bli så naaaajs. Så idag ska det packas, tas ut pengar och städas. Planet går tidigt på morgonen så vi måste åka sent på natten. När vi kommer hem väntas det skoldag dagen efter, lite mindre kul men nu är det resan som gäller. Nu kör vi!
 

whoever said money can't buy happiness didn't know where to shop

22:32:13 - 2013-08-06 / 0 kommentarer
 
 
//  stickad tröja från h&m, blir perfekt till hösten under en skinnjacka, massa myyyys  /  rygg- och bandlös silikonbh från lindex, är denna bra??? Lite kul att känna på silikonen hahah  /  batiste torrshampoo / levis vintage shorts från urban outfitters, nya favoriten //
 
 
Sitter vid mitt skrivbord och bara myyyyyser, beundrar mina nya saker. Shortsen är jag verkligen, verkligen nöjd med eftersom förra året när jag tänkt köpa levis shorts var de så himla små runt mina tjocka lår, bara för de var färdig uppvikta och sen fastsydda med det, plus då när jag behövde gå upp en storlek blev de stora i midjan, men dessa är suuuupersköna, sitter inte tajt nånstans men de sitter ändå nära huden, älskaaaar.

shopping i stan

20:08:53 - 2013-08-06 / 0 kommentarer
 
 
Idag blev det en tur på stan med Emma sent på eftermiddagen. Där gick vi runt med våra skoskav och höll ut. Jag har gjort av med lite pengar, höhö, lite pengar va. Alla köp är jag iallafall väldigt nöjd med, men det känns lite surt att göra av med pengar, det är ju så lätt hänt när man äntligen har lite cash i fickan. Men aja, shoppingen var jättebra (ni får se allt senare) och nu ska jag fixa pastasallad till middag, det blir med grillad kyckling och stekt halloumi. Åååh, nu kurrar magen så måste kila!

flower bikini

19:39:58 - 2013-08-04 / 0 kommentarer

Äntligen hemma efter tre veckor på landet, har packat upp lite smått och här hemma väntade min nya bikini. Jag älskar den! Sitter som en smäck och färgerna är jättefräscha, kommer användas flitigt på Kreta dit jag åker om exakt en vecka!!!!


clothesclothesclothes

18:19:23 - 2013-08-01 / 1 kommentarer
svart klänning från indiska, 199 kr på rea ( den svarta horisontala strecket är ryggen, som dessutom är v-ringad )
 
klänning från gina tricot, 99 kr på rea
 
 
tunika från gina tricot, 49 kr på rea
 
 
köpte tre sycken linnen från Lindex, 3 betala för två, den svarta finns inte med på bild, ekologisk bomull
 
 
topp från Vila
 
En av mina nya favoriter, klänning från h&m
 
mörkturkos kjol från h&m, midjekjol och lätt a-formad
 
Lite kläder jag lyckats samla ihop under veckorna på landet när vi varit och shoppat. Är så himla nöjd med alla köp, det kunde inte bli bättre. Dessutom väntar jag på en ny bikini och en ny bandeau när jag kommer hem till stan igen. Sista veckan nu på landet och det kommer avslutas med en massa sol och bad i helgen då det ska bli stooooooora solar.
 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin