FA-FA-FASHION

00:52:01 - 2014-06-29 / 0 kommentarer
 
 
 
Regnet öser ner och inspirationen är på topp, vad gällande kläder. Jag vill ha mer och mer, men försöker intala mig att skaffa toppar som passar till både jeans och lösa byxor. En sak jag undrar över är varför asos har klädesplagg från monki som inte finns på monkis egna hemsida? Då kan jag bara köpa på internet och det gillar jag inte, för jag kan inte testa direkt och det hjälper inte att kläderna på asos är kickass snygga..
 

Frukost och gossip girl

13:27:34 - 2014-06-28 / 1 kommentarer

 
Hej lördag 

KORT HÅR

02:11:13 - 2014-06-28 / 0 kommentarer


Den här tjejen och bilden får mig att fundera över kort hår (igen). På henne är det så grymt snyggt och det är alltid roligt med förändring. Men tycker jag? Ska jag satsa? Jag gillar ju långt hår, men tycker mitt hår är så tråkigt, vill ha lite liv och fart i det. 

godnatt nattugglor

02:04:53 - 2014-06-28 / 0 kommentarer
Nu checkar jag ut, eller ska först se ett avsnitt av gossip girl. Har haft Emma och Felicia här, vi har lagat mat och ätit oss mätta. Det var trevligt. Börjat fundera lite över min födelsedag också, tycker inte det är en speciell grej, fyller ju bara 19 år, men god mat och presenter vill jag såklart ha. Godnatt. Och btw, den här sommaren suger. Vädret suger och det finns typ inget att göra känns det som, vill bara att min förkylning ska gå över så jag kan börja träna. Pallante.

fredag

01:20:42 - 2014-06-28 / 1 kommentarer

God men för dyr juice på Joe and the Juice, ändå roligt att testa och ett måste nångång i livet

Provade ett fint linne på Urban Outfitters, hade på mig mina nya favoritbyxor 

En till fin topp, denna fick följa med hem från Monki, fick dessutom 20% rabatt

Påväg hem för att göra ordning god middag 

Utsökt middag: quesadillas fylld med ost, mozarella, vitlöksstekt zucchini, spenat och svamp och prociutto. Till efterrätt blev det chokladmousse med jordgubbar. 

Kvällsfika

21:30:34 - 2014-06-25 / 0 kommentarer


Blev en kvällsfika på Waynes i Barkarby med mamma, drack en islatte och åt en kladdkaka, så gott. Alla behöver en fika ibland, det skadar inte själen. Rekade inne på Nikeaffären och hittade fina springshorts för superbra pris så det kanske blir två par, vi får se. Efter fikat skulle vi in på Ikea och köpa lite nödvändiga grejer, blandannat kuddar så nu har jag fyra kuddar totalt i min säng. Me guuusta mucho. 

nu är du min

11:28:45 - 2014-06-25 / 0 kommentarer



Har spårat mitt paket enda från Hong Kong varje dag sedan jag fick reda på att denna var påväg till mig och nu är den här. Vilken lyx att den kom ända till dörren med en budkille och allt. Det kändes som jag bodde i USA eller nåt, haha. Iallafall: nu är den här min! Och jag älskar den (såklart) Jätteskön och asnajs bikini. Jag har storlek M i båda delarna, tur att jag inte valde en mindre eller en större storlek för bådadera skulle inte gått och då skulle vi haft stora problem här. 

print it

02:02:18 - 2014-06-25 / 0 kommentarer
Just nu är jag inne i ett köphumör och då gäller det främst kläder. Och det finns en del nytt som jag gillar... Självklart fick jag med mig någonting hem idag från stan. Ett par byxor. De mest perfekta byxorna jag nånsin skådat. Perfekt i läng (för mina korta ben): de är långa, men släpar inte i marken, de sitter perfekt i midjan: inte för tajt så magen bara väller när jag sitter ner, heller inte för löst så de ser hängiga ut och åker ner, de är vida men samtidigt eleganta och liksom dressade och det bästa av allt: jag kan ha storlek small i de, älskar när jag kan ha mindre storlekar än vad jag alltid tror, haha loooove it. Storlek small och de är inte små någonstans, de är perfection! Så byxor har jag nog nu, där sätter jag stopp (säger jag nu ja).
 
Nu är det toppar och överdelar som jag ska fokusera på, jag gillar ju typ långärmade toppar som jag bara kan dra på mig och slippa ha en kofta över. Tycker om enkelt och då helst så få plagg som möjligt, gillar dock långärmat, men det är inte så praktiskt på sommaren (om värmen ens kommer?) så jag kan inte låta bli att längta lite till hösten, hehe, eller typ det vädret det är nu: det är perfekt, jag kan ha snygga byxor och bara en långärmad topp utan att frysa eller löka sönder.
 
Ja, fina toppar var det. Nu får butikerna in lite nytt som är smått och gott. Monki har fått in dessa lite coola toppar som jag gillar, tycker om blått när det kommer till färg. Tror båda skulle passa gött till mina nya byxor också så dessa ska jag definitivt testa nästa gång jag är nära en Monkiaffär och det dröjer nog inte länge om jag känner mig själv. He-he...
 

5 juni

00:42:10 - 2014-06-25 / 0 kommentarer





en paus

15:51:54 - 2014-06-24 / 0 kommentarer



Sitter och tar en liten paus med vatten och en islatte. Islatte och kaffeglass är det enda jag gillar som har med kaffe att göra, varmt kaffe är urk, tyvärr. Är på stan och rekar lite. Jag behövde komma ut efter att ha legat hela helgen och gårdagen med dödsförkylning och tonvis av snoriga snytpapper. Har tittat på träningskläder och lite vanliga kläder. Nu ska jag till den stora Akademibokhandeln och spana in lite böcker. Mötte upp en person tidigare för ett ärende (haha?) så nu har jag lite cashflooow, men borde egentligen spara. Aja, vi får se om något köps. Egentligen behöver jag ju inget men ett klädesplagg skadar ju inte för hjärtat, själen och garderoben. Nej nu ska jag dricka upp och gå vidare. Hoppas ni har en fin dag! 

n3b

22:27:32 - 2014-06-23 / 0 kommentarer
 
 
 
 
Några bilder från min kompis student och hennes flak. Jag var där och dokumenterade, blev riktigt nöjd med dessa bilder. Älskar att himlen är bakgrunden, blev så coolt med molnen. Love it. Detta vill jag göra mer, dokumentera värdefulla ögonblick och händelser. Bröllop? Student? Event? Jatack. 
 

önskan

15:15:26 - 2014-06-23 / 0 kommentarer
just nu vill jag bara ha en massa fina kläder som jag vill gotta mig i. Varför ska det vara så svårt? Kanske får ett ryck och bränner alla pengar, det vore ju.... inte det bästa kanske. Men har jag ett sug så har jag och då kan nästan ingenting stoppa mig. Jag vill ha kläder, en GoPro och jag vill resa. Fan livet. 

perfect cap

11:47:00 - 2014-06-23 / 0 kommentarer
Weekday, 150 kr
 
 

midsommarhelgen

12:29:07 - 2014-06-22 / 0 kommentarer

Påväg till landet 

Goda frukostar 

Läst bok 

Var/ är tokförkyld och ätit jordgubbar i mängder 

Ätit massor med lax såklart, min favorit 

Och glass... 

Två tjockisar och en bortskämd hund 

Regnbåge till min ära 

den stora dagen

22:47:46 - 2014-06-16 / 1 kommentarer
 
Äntligen lägger jag upp några bilder jag tog på studenten. Nu är det nästan två veckor sedan och det har gått så sjukt fort. Allt har gått sjukt fort. Studentdagen är en dag jag kommer minnas hela livet, känslan alltså, men det kändes så overkligt för att tiden har bara runnit iväg i raketfart, helt sjukt. Men livet rullar på, nu har jag ju två jobb också så det känns skitbra. Allt löste sig till slut. Det löser sig när du minst anar det, jag trodde jag skulle gå deprimerad hela sommaren och en bit inpå hösten av att jag var arbetslös, men nej. Efter allt slit, svärande över jobb, längtan efter att tjäna pengar så har jag äntligen jobb. Wooop. Haha tjat om jobb, men jag är så glad över att jag har ett.
 

chillfredag

19:54:33 - 2014-06-13 / 0 kommentarer

Idag har det varit en chilldag. Sov länge och började dagen med att se säsongsavslutningen av Million Dollar Listing New York, alltså, så grymt! Ryan när han dansa och hans flickvän, sweeeet. Ser fram emot nästa avsnitt som är reunion, ska bli spännande, haha. Vid tre ungefär gick vi till Emma och åt av hennes matrester från studentmottagningen, det var såååå gott och vi åt av efterrätten som var gudomlig. 

Nu i helgen ska jag ladda upp inför kommande vecka då massa jobb står på schemat och en aktivitet med laget. Ha det gött! 


emma tog studenten

00:46:54 - 2014-06-13 / 0 kommentarer
 
Idag har det varit en superbra dag. Det har varit en låååång dag. Gick upp cirka 6.30 för att äta frukost och hoppa in i bilen för att mamma skulle skjutsa mig till jobbet, innan vi åkte dit så hämtade vi upp min väska som jag glömde igår på mammas kontor. Det går bra på nya jobbet, jag lär mig mer och mer och det går lättare och lättare, sjukt roligt är det också. Äntligen har jag jobb! Som jag svurit och varit deprimerad över att inte ha jobb, haha.
 
Efter jobbet var det bara att ta sig hem för att byta om och åka till Blackeberg för att se Emma springa ut och ta studenten! Så himla kul och jag tog massor med fina bilder som jag håller på att jobba med just nu, har ju för övrigt bilder från min egen student som jag tog med kameran, kanske borde lägga upp något? På kvällen var jag på Emmas mottagning och där bjuds det på himmelsk mat och efterrätt, min mage expanderade till gravidstorlek, ungefär. Sen satt vi där och hade jättetrevligt tillsammans med vänner och vuxna, när de andra drog vidare gick vi till Jenny och  hängde där lite. Nu ska jag redigera bilder, lyssna på musik och sen sova. Natttiii.
 

#onsdag

23:48:55 - 2014-06-11 / 0 kommentarer

Var på promenad med hunden och hittade dessa fina i backen 

Åkte spontant in till stan klockan fyra och träffade Felicia

Vi shoppade och åt Max Crispy Fries, så grymt goda! 


Stockholm <3 

Fick med mig två nya favoriter hem från weekday, en på rea och en inte på rea

Nu måste jag sova för jag ska nämligen upp klockan 6 imorgon för jag ska börja dagen på mitt nya jobb!! Idag har det varit en väldigt bra dag, blivit med två jobb. Hurra för mig, äntligen säger jag bara. 

frozen smoothie

16:24:18 - 2014-06-10 / 0 kommentarer


En stekhet dag som denna passar en kall och frusen smoothie jättebra in. Bra mellanmål och svalkande för kropp, hals och själ. Lite svårt tycker jag att ta vara på solen när en inte är på landet, har en najsig altan och pool. Idag har jag gått och svettats sönder i svarta jeans från morgon till nu. Jag har varit på infomöte och gruppintervju på Tele2Arena och efter det begav jag mig till Kista Espresso House för att provjobba. Det var jätteroligt men myyyyycket att ta in. Så den här veckan hoppas jag få bra besked. 

Nu ska jag vila och ladda inför fotbollsträning. Ha det bra i värmen! 

måndag

16:55:40 - 2014-06-09 / 0 kommentarer
 
 
 
Första måndagen som arbetslös och vuxen. Kändes lite konstigt att vakna upp och ingen skola att gå till. Så sjukt, haha. Började dagen iallafall i mina nya, nytvättade sängkläder och frukost som blandannat bestod av jordgubbar och yougurt, bästa. Sedan åkte jag och Emma in till stan för att köpa studentpresent och jag köpte även två kuddar inne på Zara Home som jag har bytt ut i min säng. De är stoooora och har hotellkänsla så det är sjukt gött, min säng är min pärla i rummet. Vi mötte Felicia och fikade på ett kafé som heter Café Pascal, supergott, men dyrt dock, som det är överallt, men men. Nu ska jag städa lite och fotografera innan min syster ska iväg på bal. Sedan bär det av till fotbollsträning i denna sommarvärme. See ya!
 

details

21:26:00 - 2014-06-08 / 0 kommentarer
 
 
 
Fotograf: Emma Flygare   |   Modell: Nicole Falciani
 

studenten 2014

21:43:00 - 2014-06-07 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
I torsdags den 5 juni tog jag studenten!!!! Det känns helt sjukt. Mina tre år på Kungstensgymnasiet är över, och nu är jag vuxen och fri, jag kan göra vad jag vill. Känns så himla overkligt. Jag har ingen skola att gå tillbaka till, inga läxor att göra, inga uppgifter, inga prov, ingenting. Nu i ett år kan jag göra vad jag vill och sen får jag se om jag ska börja plugga, för man vet aldrig vart livet leder en.
 
På studenten när vi hade kommit tillbaka efter att ha åkt flak upptäckte jag ett missat samtal och gissa vad det var?! Det var kvinnan från espresso house huvudkontor som hade min gruppintervju, hon ringde och berättade att jag ska få provjobba på ett av deras caféer!! Så där ska jag visa vad jag går för och förhoppningsvis får jag jobbet, caféet sökte någon just nu som kan jobba 15 timmar i veckan och det är en väldigt bra start för mig. Typ den bästa studentpresenten haha, som jag har sökt jobb alltså...... och ingenting har nappat, men nu nappar det bästa jobbet som jag inte trodde jag ens skulle få. Så himla roligt. Nu ska jag kötta på provjobbet som faaan.

always in my head

22:37:03 - 2014-06-03 / 0 kommentarer
mini-jag
 

Sitter i rummet och lyssnar på sköna coldplay medan jag målar naglarna ljusblåa, inför studenten. Om två dagar smäller det. Helt j*vla sjukt vad tiden har gått fort, det är läskigt, allvarligt. Gymnasiet är slut, skolan är slut och nu är jag vuxen, vad hände? Det är S J U K T. Imorgon lämnar vi in böcker, datorer och tömmer våra skåp. På kvällen är det avslutningsmiddag med alla treor och lärare, det är så overkligt. Det känns mer konstigt också när jag inte varit i skolan på 12 dagar pga att alla inlämningar är klara och betygen har blivit satta. En har liksom inte hunnit ta farväl till skolan och vistas i lokalerna en sista gång. DETTA ÄR SJUUUUKT: JAG TAR STUDENTEN!!
 

summer dress

19:49:07 - 2014-06-01 / 0 kommentarer
 
 
 
 
Högst upp på klädönskelistan står fina klänningar, korta i t-shirt form eller linneform med breda axelband. Dessa fina hittade jag på asos. Jag vill haaaaaa, idag har jag solat lite i det stekheta vädret på landet, åkt hem från landet, möblerat om i mitt rum så nu sitter jag i sängen och ska sätta ihop en meny till buffén som vi ska laga till min student. Hejhopp.
 


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin