beach 2013

23:48:50 - 2013-02-27 / 0 kommentarer
Bilder från tumblr..
 

Nu är resan bokad tillsammans med mina vänner. Vi ska till Kreta i sommar, åker i Augusti och kommer hem dagen innan skolan börjar. Så jäääävla najs det ska bli. Kommer vara brun och fräsch när skolhelvetet börjar. Längtar så mycket tills dess. Jag kan jobba i lugn och ro i början på sommaren, sedan chilla galet och softa på landet, sola och bada där innan det bär av till Kreta. Kommer bli grymt !!!

waffles

18:12:49 - 2013-02-24 / 0 kommentarer
Foto: Emma Flygare
 
Började dagen med en stor våffelfrukost. Så himla gött. Älskar kombinationen med sirap, våfflor och bacon. Oemotståndligt är det. Nu snart ska jag börja byta om och sedan vankas det fotbollsmatch på uppvärmd konstgräsplan, inte varje dag man får spela på sånt. Ska bli kul iallafall. Ha en bra söndagskväll. Och det är inte skola imorgon, så glääääää. Ska sova hela dagen imorgon, det behövs ;)

morgonguld

11:15:00 - 2013-02-23 / 1 kommentarer
 
Mina tre älskade. Laptopen. Mobilen. Och vovven såklart. Vaknade av en massa gnäll från hunden och kunde ej somna om efter det. Så jag fotade lite här inne, det är fönster överrallt så ljuset är skitnajs plus att det är fina bakgrunder överrallt. Har nyss börjat dagen med lite ägg och korv, äppeljuice och proviva. Nu ska jag väl snart klä på mig, ta med kameran och gå promenad. Ha en bra lördag. 

heart of darkness

21:58:00 - 2013-02-22 / 0 kommentarer
Foto: Emma Flygare
 
Dessa blev mina slutbilder av pastischuppgiften i skolan. Vi skulle inspireras av en fotograf och göra vår egna tolkning av den fotografen. Jag valde Anton Corbijn, dels för att jag gillar mest svartvita foton och för att jag ville ha en utmaning med att få fram samma känsla som hans bilder. Är väldigt nöjd, iallafall. Det viktigaste. Jag inspirerades mest av känslan i Corbijns bilder och redigeringsstilen. Googla honom och jämför!
 
Idag är det fredag och vi har ÄNTLIGEN fått lov. Ändå har tiden gått väldigt långsamt sedan jullovet, men den har också gått fort på något omöjligt sätt. Känns konstigt. Jag har iallafall varit duktig idag. Lagat en god middag, ätit glass ( höhöhö ) och nu på kvällskvisten har jag pluggat spanska, snart ska jag läsa ett kapitel ur körkortsboken också. Vi fick reda på att vi har prov igår, provet är direkt efter lovet på tisdagen. Hur kul är det? Och spanska av alla ämnen, nu har jag iallafall kommit igång med pluggandet. Imorgon blir det en 5 km skogspromenad ner till sjön, sedan ska jag övningsköraaaaaa. 
 
Ha det gött. 

vaniljbullar

12:02:09 - 2013-02-16 / 2 kommentarer
 
Det blir som en vana nu eller vad man ska säga, att vi bakar varje lördag här ute på landet. Den här gången blev det vaniljbullar och chokladbollar som förra helgen bara för det är så gott. Nu ska jag göra lunch, har inte ätit något än förutom en liten bulle, hööhöhhö.  Det blir pasta, pesto och stekt fläsk. En sak ni borde veta om mig, jag älskar pasta, och då menar jag ÄLSKAR, stor betoning på det. Skulle aldrig kunna leva utan pasta, haha,  älskar krämiga pastarätter osv. Jaja, nu ska jag börja, senare blir det övningskörning och eventuellt fotografering.
 
Ha en bra lördag!

sommar kom!

23:34:25 - 2013-02-15 / 0 kommentarer
Bilder från i sommras, engångskamera
 
Vill ha sommar nuuuuuuu!  Eller iallafall våren. Våren är nog min favoritårstid. Det ska vara sådär härligt varmt men fortfarande svalt så man inte lökar sönder så fort man går ut. Älskar när det är varmt och svalt, det är favoriten det.  Längtar tills man kan vara snygg igen, haha lol. Känner mig så extremt ful på vintern,  har inget annat än typ samma kläder varje dag och vintern gör något med psyket också. Vill ha mina bootcut jeans (utan att de ska bli blöta och äckliga nertill) med en av mina linne tshirts och skinnjacka, eller varför inte min oversize kofta från monki.... åååhhh.......  sommar kom!

suger mama

21:46:21 - 2013-02-09 / 1 kommentarer
Foto: Emma Flygare
 
En dag med mycket gott. Alldeles för mycket. Nu på kvällskvisten har jag tankar om hur jag ska få tag på mitt första fotojobb. Vill ta ett steg framåt.

scones

11:33:51 - 2013-02-09 / 1 kommentarer
 
Idag blev det grahamsscones till frukost/brunch. Blev så hima bra och gott. Var superlängesen jag åt det tillomed. Förut var det alltid scones, men sen blev det pannkakor osv. Hade ost och bacon,  sylt och grädde. Nu snöar det som bara den här ute lagom till att jag ska övningsköra. Efter det ska jag göra chokladbollar, usch, vilken tjockisdag det blir nu.  Ha det så bra!

darkest thougts

20:47:00 - 2013-02-08 / 2 kommentarer
Fotograf: Emma Flygare,  Modell: Emma, www.emmaahlin.blogg.se
 
Här får ni en exklusiv sneakpeak av mina senaste bilder. Dessa har jag fotat till en skoluppgift, så har inte ens lämnat in dessa eller fått de bedömda. Redovisningen är om en vecka!!  Är sjukt nöjd med dessa. Uppgiften var att inspireras av en fotograf och göra sin egen tolkning av fotografens bilder. Min fotograf är Anton Corbijn. Vad tycker ni?
 
Idag har jag varit ledig från skolan, elever kallar det ledighet, lärarna kallar det studiedag och tycker man ska plugga då. Så igår efter skolan hoppade jag på tåget till köping för att spendera helgen här på landet. Har sovit ut idag, gjorde en god frukost, bacon såklart ;)  Efter det övningskörde jag,  det går framåt, haha, bokstavligt. Har också fått mycket plugg gjort, så det är väldigt skönt. Känslan när man gjort klart massa plugg är obeskrivlig. Nu sitter jag här i soffan och väntar på att resten av familjen ska komma med thaimat och min kamera.  Ni får ha det grymt!

night is young

01:34:25 - 2013-02-03 / 0 kommentarer
 
Kvällen har varit trevlig med fina människor. En lugn middag med roligheter blev det. Nu sitter jag i sängen och läser min bok, sista boken i fifty shades serien. Vill läsa ut den innan jag börjar med den här ''Förr eller senare spricker jag'' som alla pratar om och säger att den ska vara hur bra som helst. Ska väl ta och sova också någongång. Imorgon är det söndag, då ska jag öva in ett engelskatal och chilla galet. Inga planer inplanerade, det är nog det skönaste, att bara ta det lugnt och ta saker som det kommer. Älskar det!
 
Godnatt
skriv gärna vad ni vill se eller läsa om i bloggen, kanske kan ordna upp något om ni kommer med förslag. Det skulle vara roligt. Noll inspiration har man på vintern, hate it..

beautiful day

13:56:30 - 2013-02-02 / 1 kommentarer
 
Heeej på er. Idag är det lördag och vädret är ju supernice. Dock är inte planerna att vara ute och njuta av det. Nu har jag nyss städat lite, tagit det lugnt, ätit gårdagens canneloni och tittat på gossip girl. Snart kommer emmorna hit och vi ska förbereda inför en photoshoot vi ska göra om ett tag. Ikväll blir det mysmiddag med några vänner för en av de har fyllt 18 ååååår. Japp. Så ser dagen ut. Ni får ha det gött så länge.

freeeeedag

12:16:00 - 2013-02-01 / 1 kommentarer
 
Äntligen fredag och snart är det helg. Fyfan vad skööönt. Ska chilla galet och på lördagkväll ska vi hem till Felicia på 18års middag. Ska bli kulkul. Har inte så mycket att säga. Ni får ha en bra helg. Byyyyyyyee


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin