indiska

22:31:43 - 2013-07-30 / 0 kommentarer
 
Idag har det varit så extremt tråkigt väder, regn hela dagen nästan så jag och mamma gjorde en liten utflykt till Örebro och hittade ett supernajs köpcentrum. Jag hittade jättefina saker, allt på rea, som jag är hur nöjd som helst med. Jag brukar inte handla på rea för jag aldrig hittar något som faller mig in i smaken, men idag gjorde jag det. Två klänningar och en strandtunika, måste visa nångång! 
 
Det var inte det som var huvudämnet i det här inlägget. På indiska hittade jag en suuuuuuuuperfin väska som jag blev helt kär i, men som jag dock tyckte var lite för dyr. Väskan ser ni ovan, den rosa föll mig mest i smaken, det är mer ''mina'' färger. Den var verkligen asfin med superfina broderier och detaljer. Nu sitter jag på indiskas hemsida och suktar efter den. Det kliar i fingrarna för jag vill bara klicka hem den nu med detsamma. 

summer lovin'

21:45:09 - 2013-07-29 / 0 kommentarer
summer lovin'
 
 

let's go the beach

17:52:00 - 2013-07-29 / 0 kommentarer
// body scrub från kicks / solkräm hawaiian tropic / läppglans SPF 25 hawaiian tropic / after sun hawaiian tropic //
 
Nu är jag mer än redo inför Kreta. Jag och mina vänner drar den absoluta sista veckan innan skolan börjar. Vi kommer hem dagen innan, ska bli så naaaaaaaaajs. Jag har laddat upp med bodyscrub som jag ska förbereda mig med innan avfärd, solskyddsfaktor för kropp och läpparna, samt en härlig after sun. Åååååhhhh, kan det bli 11 augusti nu eller??

vi lever bara nu

21:41:38 - 2013-07-26 / 1 kommentarer
 

through my iphone lens

23:19:26 - 2013-07-24 / 1 kommentarer
 
 
 
Dagen i bilder. Jag har solat och badat, gått promenad, cyklat och plockat vilda bär, ätit en sjukt god middag som även är en av mina favoriter och specialiteter, nu på kvällen har vi fotat lite egobilder, lol och nu sitter jag med datorn. Hoppas ni haft en god dag, hohohohoh.

kan inte låta bli

22:19:00 - 2013-07-23 / 0 kommentarer
Casual
 

... att längta lite, bara lite, till hösten då jag kan ha en liknande outfit som denna. Myyyys, sen när det blir lite kallare är det bara att dra på sig en tjock, mjuk och stickad halsduk. Mmmmmm... drömmer
 

en dag på landet

21:53:46 - 2013-07-23 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjussar på lite landetbilder från idag. Idag har det varit en produktiv dag, jag har tvättat och städat morsans bil vilket tog flera timmar, började halv tolv och var helt klar kvart över fem, pengar tjänade man iallafall vilket var därför jag gjorde det, haha annars skulle jag aldrig gjort det. Sen blev det att rida lite och så byggde vi en paddock lite snabbt. Ovan ser ni våra hästar (de ser likadana ut) som är knäppa och feta, lol xd  Imorgon blir det att fixa ett nytt legitimation, kanske övningskörning (?) och joggingtur. Ha det gött.

sommar baby

21:03:37 - 2013-07-17 / 1 kommentarer
 
 
Det är sommar och jag är på landet, kommer vara här i några veckor till. Här solas det för fullt, äts god mat, myser med hästarna och går ut på springturer. Längtar asmycket till jag åker till Kreta med mina vänner, men det är inte förrän absolut sista veckan på sommarlovet. Blir så sugen att åka utomlands nu nunu när alla andra gör det. Aja, får sola på här i Sverige tills dess.

perfect storm

23:33:34 - 2013-07-13 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 

Biljetter till tele2 arenas invigningskalas

11:49:13 - 2013-07-10 / 0 kommentarer
Hejsan alla!
Nu är det så att jag har två biljetter till Tele2 Arenas invigningskalas som kommer vara lite som en festival där Kent, Lars Winnerbäck och Robyn kommer ha varsin konsert.
 
Det jag säljer är två stycken biljetter, sittplatser på sektion 135, ni hittar en karta över arenan här, http://www.globearenas.se/content/docs/Maps/tele2arena_konsert.pdf
 
Jag säljer biljetterna för 400 kr styck, alltså 800 kr för båda.
Är ni sugna på att gå eller känner någon som är det? Maila till mig på [email protected]
 
OBS! Biljetterna skickas inte med posten.

we are a secret

20:26:47 - 2013-07-08 / 1 kommentarer
foto av Nicolina från min födelsedag förra veckan
 
 
 
Idag har det varit en produktiv dag. Cyklat cirka 1,5 mil sammanlagt, varit hos banken och fixat, köpt gellack, ätit en god lunch på max hamburgare, tagit id-porträtt och nu fotat syrran i hennes nya frisyr. Ja, juste, jag har varit på en springtur också. En bra dag har det varit, med mycket motion. Det gillar vi! Fläsket måste röra på sig lite. Nu ska jag redigera bilder, sen hoppas jag på någon middag? Senare blir det the o.c , asså älskaaaaar den serien, har börjat kolla om allting från säsong ett och det har varit flera, flera tillfällen jag garvat till för det är så braaaaa.
 

hope in the darkness

21:16:00 - 2013-07-07 / 0 kommentarer
 
 
 
 
Musik i högtalarna, helst Mumford. Redigerande av bilder, ett nytt och fräscht rum, en solbränd kropp (har fått värsta bikinilinjen den här helgen!!!) och surfar runt efter teknikprylar på internet (objektiv) är nyckeln till en perfekt kväll. Nu ska jag se på the o.c, livet är nääääjs.
 
 

fredag 5 juli

13:45:11 - 2013-07-05 / 0 kommentarer
 
Chillar galet i mitt omgjorda rum. Hela eftermiddagen igår gick åt att åka runt och köpa mina nya möbler, begagnad stol som skulle hämtas på Södermalm, skrivbord och filt från ikea och bokhyllor från MIO. Kvällen spenderades med mig själv, en massa ryggont (någon börjar bli gammal?) och delar av möbler som skruvades ihop. Nu är mitt rum klart och jag är hur nöjd som helst, det ser rent och fräscht ut pågrund av att möblerna är vita (förut var de svarta och gråa), så rummet ser ljusare ut, det uppskattas. Jag är hur nöjd som helst, gillar att förändra saker, det har jag alltid gjort. När jag var mindre gillade jag att möblera om rummet, kasta gamla saker, rensa ut en massa och det har jag alltid gjort tills nu.
 
I helgen åker jag ut till landet för det ska bli 25 grader och strålande sol så jag ska jobba på brännan och bara ta det lugnt, kanske händer att jag går ut och springer. Det måste göras, men lat som jag är kan jag tyvärr inte lova det. Ha det bra!

18 år i staden

14:27:10 - 2013-07-03 / 0 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Igår fyllde jag 18 år och det firades med vänner och massor med god mat, haha alltid mat inblandat i bilden. Det började med lunch på o'learys och sedan strosa vi runt på kullerstenen på Södermalm och fotograferade en massa. På kvällen åt jag hemgjord sushi och yakiniku med familjen, sen träffade jag vännerna igen till sent inpå natten. Jag fick det jag önskade mig, min efterlängtade michael kors väska och moooneeey, blandannat. Fick en supernajs trådlös högtalare till telefonen som jag ska visa vid ett annat tillfälle.
 
Är nöjd med gårdagen och nu är jag 18 barreeeeee, vad hände?


kontakt:
[email protected]

Follow on Bloglovin