instalately barcelona

23:01:13 - 2013-12-05 / 0 kommentarer
1. dagens lunch i området Born, det var typ som en quesadilla eller nåt, fast det var italienskt, fyllningen jag beställde var jamon serrano, mozarellaost och svamp. Såååå gott och mättande, äter gärna det igen! // 2. Provar finfina kläder på & other stories, köpte idag denna tröja ovan och ett fint linne i benvitt.
 
3. De senaste dagarna har solen stått högt upp på himlen och värmt våra bleka ansikten, saknar precis inte Sveriges väder när det är som vår här, loooove it. // 4. Godaste hamburgarna jag ätit på en restaurang i köpcentret Diagonal Mar, mycket prisvärt och mycket stora hemlagade hamburgare. Deras pommes var to die for också.
 
5. Utsiktsbild från Montjuic, så fint, men det var knepigt att ta sig upp då vi kom till ett ställe där man kunde åka linbana upp till toppen, men det var svindyrt. Senare efter att vi stått och velat insåg vi att man kunde ta bussen gratis upp // 6. Har gått och blivit kär i denna fina butik, kläderna, sminket, nagellacken, skönhetsprodukterna, me gusta todo!
 

Kommentera inlägget här:

namn:
Kom ihåg mig?
e-post: (publiceras ej)

bloggadress:


Kommentar: